Kveldens timer..

Annonselenker/ egen nettbutikk.

Ja, de går mot slutten.. Jeg sitter nå og føler direkte ubehag, walking dead er på skjermen og det er den j....ligste serien jeg vet om, men også den beste.. haha..  At jeg kommer til å drømme om det i natt er ingen hemmlighet, det vil så absolutt skje..

Imorgen skal jeg dandere og ordne litt i heimen, jeg skal vise til litt juleinspirasjon så nå må jeg nesten få startet.. Og gjett hva jeg bestilte i dag- adventskalender fra Durance -ett duftlys for hver dag. Åh, det skal bli perfekt! Får kun noen få, så dere må forte dere å bestille, om dere vil sikre dere en slik kalender! Denne finner dere HER
Sofakroken er en fin ting , så jeg skal fortsette å nyte (la meg skremme)så snakkes vi imorgen!

2 kommentarer

Tine

24.11.2015 kl.06:54

Hei Camilla ☺

Er ofte innom her, og syns du er ei imponerende dame. Jeg har noen spørsmål, kanskje jeg kan sende deg en mail?

Anne

24.11.2015 kl.14:18

Hei! Veldig fine bilder du har og bra blogg.. Har vært trofast leser veldig lenge. En ting jeg kanskje savner av deg er at du ikke svarer så mye på spørsmål. Har prøvd flere ganger å få fatt på hvordan jeg får den fine "matrix" fargen du har i stua, men er jo avhengig å vite hvilken blåfarge den er blandet med. Matrix er en helt sort farge, så hadde vært fint om du kunne hjelpe litt mere til så jeg kan få rett farge.

Skriv en ny kommentar

hits