Er det noe som heter fin på vin... ?

Annonnselenker/egen nettbutikk. 

God morgen alle sammen! 

Idag våknet jeg med en ekstra klang i hodet, igår ble det litt for seint og et glass for mye med hvitvin... Anita og jeg var å ordnet oss litt fjonge igår og dro hjem til latter,musikk og moro rett etterpå. Klokken rakk å bli 22 før vi var hjemme og jeg kjørte rundt og rundt for å finne Mc Donalds som Anita ba meg svippe oppom... Snakk om surrehode, går det ann? Jeg fant jo ikke frem på 15 minutter og akkratt når jeg skulle til å gi opp var det rett forran meg.. haha.. Vinterbro er ikke stort, men til mitt forsvar er jeg fra Fredrikstad og ikke lommekjent her... 

Vel, over til igår... Jeg hadde gjort klart innlegget til posting, men må har gjort noe feil (?) Postet ble innlegget ikke og jeg oppdaget det først idag..

Vi fikk jo inn våre egene duftlys igår, gjett om det var stas!  Vi har fått inn to ulike dufter som lukter helt himmelsk, de første som kom gjorde vi om på og disse luktene har jeg valgt ut selv.. Nydelig duft som sprer seg i hele rommet, og nei, den er ikke kvalmende. 

De lekre pærelampene i taket finnes HER. Jeg er SÅ fornøyd altså, de er jo så enkle og minimalstiske, men dere kjenner meg.. Jeg ELSKER å blande de ulike stilene.. Det er jo alltid morsomt å bryte litt... 

Duftlyset finnes HER i nettbutikken til KUN 169,- kr.... Med 50 t brennetid er det ikke dårlig, spesielt for duftlys elskere som meg.. 


Salongbordet finnes HER og er pr.d.d  på lager hos oss.. Så skal du unne deg et bord til jul er nå tiden for det, vi har jo hele 20 % i nettbutikkenved bruk av kode "crazyweekend" helgen ut... Så nå gjelder det å gjøre kupp-på-kupp.... 
Nå skal jeg ligge å dra meg på salgongen hos Anita frem til hun står opp... Hun er syvsover og jeg lader opp til Son spa og kos! Nyt dagen, vi skrives fra deilig son!!! Da skal vi nok en dag bli fin på vin... *smile* Dere vet... Sånn jentehelg som aldri brude ende med skrevlings og god mat, kan man få nok av det? 

10 kommentarer

Kristin Hjelstuen

21.11.2015 kl.16:39

For noen flotte juletre :) Ha en topp spa-dag!

Ida

21.11.2015 kl.19:30

Kjempefint du har det! Men hvor er de grønne greinene som du har til pynt fra? Er det ekte eller plastikk? :-)

Line

21.11.2015 kl.23:04

Har du den store lin puten som er i sofan i nettbutikken?:) evnt navn å farge :))

22.11.2015 kl.19:51

"Det er noe som er kommet i gang nå nylig, jeg og camilla har mye kontakt på privaten ellers! Tro det eller ei, hva det går ut på? Det kommer nok på bloggen om ikke så lenge! Siden dere er inne her å snakker dritt og kritserer meg, da frister det ikke så veldig å fortelle alt. :) Det får bare følge med, siden både jeg og camilla har så spennende liv! "(Utdrag fra kvinneguiden) Gratulerer med ny samarbeidspartner -din copycat. -Se kvinneguiden.Blir interresant:)

Mille

22.11.2015 kl.20:38

Hei Camilla :)

Stemmer det at du og bloggeren bak Det Glade Hjem har inngått et samarbeid? Hun har lagt ut et par innlegg på Kvinneguiden hvor hun sier at det er samarbeid på gang og at dere har kontakt på privaten. Mener du har avkreftet at dere samarbeider tidligere og hun har jo kopiert deg, både tekst og bilder, i lang tid. Derfor lurer jeg på om det stemmer at dere skal samarbeide fremover?

Ha en fin kveld. :)

VillaPaprika

22.11.2015 kl.23:33

Mille:
Hei.
Nei, jeg har ingen samarbeid med Ine. Hun er en god kunde av vår nettbutikk og handlet litt av meg privat. Utover dette er det inget samarbeid mellom oss. Du er sikker på at dette ikke e noen som tuller på hennes bekostning da ? Dette viser seg jo selv, da dette ikke stemmer. Jeg samarbeider kun med mine kollegaer på jobb og har mye spennende på gang, men alt dette vil deles her inne og dette er dessverre ikke det. Håper bare ikke folk utgir seg for å være andre for å svarte dem. Det er trist bare.

VillaPaprika

22.11.2015 kl.23:34

Line: har de i krem =)

VillaPaprika

22.11.2015 kl.23:35

Ida: vi har dem i nettbutikken , send mail så ordner martine dette for deg =)

VillaPaprika

22.11.2015 kl.23:35

Kristin Hjelstuen: <3

Lisbeth

22.11.2015 kl.23:48

Hvorfor skal man tro på en som skriver et innlegg uten å si hvem vedkommende er,jeg har ingen tro på det.Tror nok Camilla villet skrevet et innlegg om det hvist det var tilfelle.Stå på Camilla du har en flott blogg.

Skriv en ny kommentar

hits