Interiør hele dagen..

Reklame. 

Sjooolahopp!! Riktig god kveld alle mine blogglesere, hatt en fin torsdag? 

Dagene forsvinner i denne førjulstiden, selv før desembermåned har startet til og med.. Om 2 uker reiser jeg til London med min vakre, lille datter, så da begynner min julegaveshopping.. haha... Gru-gleder meg litt faktisk, blir jo alltd så dyrt.. Noen tips til julegaver til barn som ikke alle har? Jeg har jo 10 tantebarn å handle til så det blir gjerne et sluk i lommeboka..  Vel, sånn er det med stor, flott familie! 

I dag har vi hatt handlekveld her på jobben, men jeg vil vel heller si at det heter handleDAG.. 20 % i nettbutikken og i butikken på absolutt alt... Alle kjører jo så hardt på tilbud og prosenter om dagen så vi kan jo ikke være noe dårligere, eller hva? Bruk koden "handlekveld" for å få 20% rabatt på din ordre i nettbutikken.I kveld jobber jeg til kl 21... Nyt kvelden, det er ennå ung selv om jeg kommer til å STUPE tidlig selv så fort hodet treffer puta.. Vi skrives! 

3 kommentarer

Linda

20.11.2015 kl.09:03

Er innom bloggen din hver dag for å lese og se på bildene fra butikken og hjemmet ditt, du er kjempeflink! Stå på! Jeg elsker juleshoppong i London, drar også dit om to uker :) tantebarn er alltid vanskelig å handle til, men her er noen tips som jeg har pleid å gi bort: platelina, perler og brett, farger og malebok, teppe med Disneyfigurer (sjekk Primark eller Disneybutikken i London ;) ) dusjsåpe og håndkle med disneyfigurer, klær (Next, Zara og Primark har masse fine barneklær, str kan noen ganger være litt mindre enn her hjemme)

Klemklem

Maria Therese

20.11.2015 kl.18:09

Fantastisk inspirerende blogg😊 Var på nett butikken for å se etter lampa du har over spisestuen, er den utsolgt? I tilfelle får dere den inn igjenn og hva er prisen?

VillaPaprika

22.11.2015 kl.23:35

Maria Therese: muig, men send mail så kanskje vi har en =)

Skriv en ny kommentar

hits