Kveldkos i heimen.

Annonse/Stylebynorway . 

God kveld alle sammen! 

Nå driver jeg å vaster litt i heimen faktisk, men hellstrøm på tvén. Jeg har kuttet opp masse grønt og laget dipp, egentlig altfor mye. Jeg er jo ikke vant til å lage for bare en så det er en "vane" sak å bare ordne til meg selv.. Sånn er det, livet går ikke alltid den veien man vil, men det betyr ikke at det stopper av den grunn..Eller hva? 

Idag hentet pappa den nye tv benken min til meg, åh.. Den er så fint og nå gleder jeg meg til å få på plass alt av det flotte serviset mitt, samt de pene gassene mine<3  Jeg solgte begge stolene veldig radig igår, og planen var å kjøpe en sjeselong. Ettersom jeg har en sofa til spisestuen min valgte jeg å skyve den bort til tvén. Det ble så fint. Den passet jo perfekt og plassen ble jo 100 ganger bedre.  Nå skal jeg kjøpe inn litt deilig nye blomster til leiligheten å komme meg skikkelig på plass med det som skal på plass i boden! 

Noen søte blomsterløk ble med hjem idag, synes det er så moro å få tak i dem igjen, nå skal jeg finne tullipaner også.. Jeg elsker blomster , hihi... *smiler* Lykter, lysestaker, champagnekjøler og dekorstjerne alt finnes i nettbutikken vår som dere kan finne HER. 

Jeg ønsker dere alle en flott kveld, ta vare på hverandre <3 

51 kommentarer

Mittfamilieliv

04.11.2015 kl.22:38

Så koselig dere har det! =)

Camilla

04.11.2015 kl.22:39

Så koselig du har det 😃

VillaPaprika

04.11.2015 kl.22:40

Camilla: åh, tusen takk snille deg <3

VillaPaprika

04.11.2015 kl.22:41

Mittfamilieliv: tusen takk, jeg gjør så godt jeg kan <3

VillaPaprika

04.11.2015 kl.22:42

Anonym: jeg tapte det gjorde jeg, så godt du kan fryde deg.

missmommy.blogg.no

04.11.2015 kl.22:44

Koselige bilder;) sov godt!!

Anneli Aaland

04.11.2015 kl.22:48

så fint du har det <3

Hilde

04.11.2015 kl.22:49

Til anonym kl 2239: stakkars deg, ynkelige menneske som må spy ut så mye stygt. Tror du vi andre er interessert i å lese sånt oppgulp?? Sladder og vås kan du dra dit peppern gror med! Få deg heller et liv! Camilla: kjempefint i stua di!

Benedicte

04.11.2015 kl.22:50

Anonym: Fy faen så ondskapsfull du er. SKAM DEG!

Stå på videre Camilla og hev deg over slike hjertesløse personer.

Kine

04.11.2015 kl.22:55

Fy faen så onde mennesker kan være. Det lyser misunnelse av den fjotten over her.

Camilla : noen taper,noen vinner. Ikke alle har heller i kjærlighet, men du ser da virkelig ut som en million dollar og ennå mer.og er det en ting du kan så er det interiør jwg ELSKER stilen din. Du virker som ei skikkelig herlig jente. Stå på vakre du

Ingeborg

04.11.2015 kl.23:03

Jeg kommenterer vanligvis aldri, men jeg kan ikke la være når jeg ser kommentaren over. Håper virkelig ikke du tar til deg det som står over her Camilla! Feil gjør vi alle sammen, vi taper og vinner om hverandre! Men ikke la noen trykke deg ned sånn, du er verdt så mye mer! Og det sier jeg som ikke kjenner deg engang 😊 Håper du får en fin kveld videre! ❤️

Anniken

04.11.2015 kl.23:03

Off....der var de ekle å stygge kommentarene igjenn😣 jeg som virkelig begynte å kose meg med bloggen og tilbakemeldinger igjenn. Jeg klarer bare ikke forstå at det er mennesker med hjerte som kan få seg til å skrive noe så utrolig stygt. Herreguuud så misunnelig jeg selv kan være på Camilla og hennes evner i interiør verden, men heldigvis så kan jeg alikevel nyte det hun viser av hjemmet, seg selv og barna...for en familie😍 Spennende å se endringene du nå har gjort i stue, ble kjempebra det også😀 Ha en fin kveld videre, jeg må sove nå...venter bil fra Cadell I morgen, måtte natta gå fort😀

04.11.2015 kl.23:04

Så trist at folk kan bli så onde.Kan ikkje ha det så bra med seg sjølv. Stå på Camilla! Du er berre snill og god, det er eg sikker på :-) Kjempeflink:-)

Lisbeth

04.11.2015 kl.23:06

Fyy flate for en stygg kommentar vedkommende over her lire av seg.Kan ikke skjønne at folk vil skrive sånne stygge meldinger til andre.Kjenner jeg blir skikkelig forbanna!!!Du har en flott blogg som jeg DIGGER!Du er så utrolig flink med intriør og har skapt et flott hjem til dine barn og deg selv.

H

04.11.2015 kl.23:12

Det fremkommer ganske tydelig at "anonym" er en mindre begavet skapning (formulering av teksten taler for seg). Fjern trolla fra kommentarfeltet, de fortjener ikke oppmerksomheten.

Til "anonym": Tøft å sitte bak skjermen å hetse andre??!! Du har trolig ikke hatt de beste forutsetningene under oppveksten og har gått glipp av all lærdom som omhandler folkeskikk. Håper du sover godt om natta!!!!

Til Camilla: Ønsker deg hell og lykke videre, det har du virkelig fortjent:-)

Tone

04.11.2015 kl.23:22

Jeg blir altså helt målløs over hva folk får seg til å skrive.

Trist at det finnes så onde mennesker der ute som ikke har bedre å finne på enn å forsure livet til andre med å spy ut edder og galle.

Du anonym må virkelig ha et trist og ynkelig liv som ikke har bedre å finne på.

Fy skam deg!

Jeg sender deg et hav av varme klemmer, Camilla. Håper du kan føle dem helt inn i hjertet ditt. Det er trist at noen føler glede i å skrive slike tragiske kommentarer på bloggen din. Prøv å heve deg over det, ikke la de tråkke på deg, kjære du <3

Masse go'klemmer fra meg til deg <3

nina

04.11.2015 kl.23:29

anonym 23,22..søk hjelp for sjalusien din...camilla stå på..du har en kjempefin blogg..

Line

04.11.2015 kl.23:29

Det er helt utrolig hva noen kanf få seg til å gulpe opp! Feige og anonyme, er det mulig:/ Camilla, det er bare misunnelse og ondskap, du er helt rå på det du driver med! Du skinner nydelig alene, ønsker deg alt godt!

kristine

04.11.2015 kl.23:40

Hallo nå må du gi deg!!! Må karma ta deg og straffe deg skikkelig!!! Kommenterer ikke ofte, men onskap som dette må stoppes! Hva er det som gjør at DU anonym klarer, får deg til å skrive slik??? Det gjør meg vondt I hjertet at noen kan få seg til å gjøre det du gjør!!! Må du få deg hjelp, noen å snakke med, du virker virkelig syk!!! Du skriker gjennom det du skriver et stort HJELP, håper du får det!!! Livet ditt må være vondt, og desverre må man være frisk i Norge for å få hjelp!! Og det er du tydeligvis IKKE!!! Skam deg , håper ikke foreldrene dine leser innleggene dine, de hadde virkelig skammet seg!!! FÅ HJELP!!!

Madeleine

04.11.2015 kl.23:45

Altså.. Helt ærlig anonym.. Hva er det du tror og ønsker at du skal oppnå med de skadefro innleggene dine? Jeg synes oppriktig synd på deg, du kan umulig ha det godt med deg selv når du er så opptatt av å rakke ned på andre! Du er et typisk eksempel på mennesker som sitter fast i fortiden. Det må være kjipt å ikke klare komme seg videre i livet...

Camilla: keep up the good work!

Tia

04.11.2015 kl.23:51

Hva i alle dager er det som skjer? Jeg skjønner ikke deg, anonym? Hva vil du oppnå med dette? Hvorfor denne drittslengingen og ryktespredningen?

Camilla, hev deg over dette barnslige oppgulpet! Dine faste lesere bryr seg ikke om sånt tull. Det er ikke derfor vi følger bloggen din.

Klem til deg 🌸

Gunn

04.11.2015 kl.23:55

Anonym ! Du må være skikkelig mentalt forstyrra ! Jeg går inn på bloggen til Camilla for å få innspirasjon,og det får jeg i bøtter og spann ! Er første gang jeg legger igjen en kommentar ! Men kjenner jeg blir skikkelig forbanna på camillas vegne! Alt godt til deg camilla:-)

Laila

05.11.2015 kl.00:03

Ikke at dette er min sak i det hele tatt, men jeg må nesten kommentere for makan til oppførsel! Blir sint av å lese sånn ondskap!

Så mye personlig du vet om Camilla og hennes forhold da? Hvordan vet du så mye personlig hvis du ikke er bekjent av Hans eller Camilla? Synes du driter deg ganske loddrett ut ved å kommentere om private ting i et kommentarfelt på en blogg. Du viser nemlig at du er hatsk og bitter og hvilken grunn har du til å være det hvis du ikke på en eller annen måte er involvert? Er du en ex av Hans eller i hans familie på en eller annen måte? Jeg tviler på at du som en tilfeldig blogg leser har slik interesse?..

Alle prøver å bli likt og komme overens med svigerfamilien sin, inkludert meg? Hvorfor i alle dager synes du det er morsomt? Som om det er noe uvanlig? Gosh? Og Camilla er i midten av tyve-årene, er hun ikke? Hun har da hele livet foran seg og selv om det ble slutt med han Hans så er det ingen som sier at det var et tap? You live, you learn tenker jeg, og jeg er helt sikker på at camilla har den store kjærligheten foran seg! Virker ikke for meg som hun har tapt noe som helst, hun har kommet mye lengre enn mange andre på hennes alder. Livet er en reise med mange oppturer og nedturer, og evig solskinn skaper bare sahara! SÅNN ER DET MED DEN SAKEN ;)

NEI VET DU HVA! CAMILLA, KLAPP DEG SELV PÅ SKULDEREN OG IKKE BRY DEG SOM SLIKE HATEFULLE MENNESKER!

Tine

05.11.2015 kl.00:09

Å herlighet altså! Så usmakelig kommentar...Sånne folk kan man bare ikke ta seriøst..Skjuler seg bak anonym ja da er man bra tøff i tryne! Har du ikke noe fint å si så ja da holder du kjeft...Anonym her er noen tips 1. Liker du ikke bloggen? Vel hold deg unna bloggen da! 2. Slutt å rakk ned på andre for å føle deg bra! 3. Ikke skjul deg bak anonym! Er du så tøff at du tørr si ærlig hvem du er? Neppe. 4. Sjausi er ikke kledelig for noen.! Selv om man er ett forbanna netttroll..

5. FÅ DEG EN ANNEN HOBBY ENN Å SLENGE DRITT!

Digger bloggen din Camilla :) Blir alltid så inspirert av den. Stå på og hold hode oppe..sånne folk er ikke verdt å bry seg om.

Lene

05.11.2015 kl.00:41

Solgte du den nye sofaen din også? Det lille vi får se av den nye tv-benken ser kjempefin ut, hvor er den fra?

Johanna

05.11.2015 kl.01:07

Oppfordrer alle, inkludert deg Camilla, til å bare overse sånne lavmål innlegg. Det værste for slike mennesker er å bli oversett. Driv med det du kan, og bruk bloggen til å inspirere oss. Så la haterne seile sin egen sjø, du skal ikke se bort i fra at de havarer til slutt.

En stor dritiallenettrollaklem

05.11.2015 kl.05:05

Dypt rystet av sånne forbanna idioter. Fullstendig ubegripelig at de faktisk tørr å spy eder og galle! GO CAMILLA, GO!!

anita

05.11.2015 kl.06:41

syns virkelig synd på deg anonym, må være tøft og være så innbarka sur og bitter, at du må la det dryppe ut i kommentarfeltet til Camilla, gjør noe med det for din egen del, det er kun deg selv du ødelegger.

Kjempefint ble det Camilla :) må inn og se bloggen din hver dag :)

Mette

05.11.2015 kl.08:42

Til anonym.

Du må være totalt mislykket selv som kan skrive slike ting om andre. Er bare folk som mangler oppdragelse, er fullstendig mislykket selv og ikke har noen selvtillit som kan få seg til å sjikanere andre på denne måten!!

Mette

05.11.2015 kl.08:47

Hei!

Teppe du har på gulvet. Hvor er det kjøpt og hva heter det??

Maren

05.11.2015 kl.09:11

Synes du skal anmelde slike kommentarer Camilla. De er langt over strekern, og anonym virker truende.

Pia

05.11.2015 kl.09:16

Camilla : Få tak i ip adressen til anonym og legg ut fullt navn her på bloggen . Det er in i tiden å avsløre nett trollene ! Burde ikke være mulig å gjemme seg bak en anonym profil når man spyr ut så mye edder og galle . Og Camilla : Håper du ikke tar deg nær av det anonym skriver . Dette handler egentlig ikke om deg , men om anonym selv . Denne personen har ikke ting på plass med seg selv og burde på alvor ta i mot rådene her om å søke hjelp . Stå på Camilla !! Du er et forbilde for mange . Et godt forbilde som er løsningsorientert, positiv og ærlig !!

TardiKua<3

05.11.2015 kl.09:44

Du er fantastisk Camilla! <3 Takk for alt du gjør for oss og inspirerer oss :D Ha en herlig dag! <3 <3

Wenche

05.11.2015 kl.10:06

Så det du feige anonym altså latterligjør Camilla med er at hun prøvde å forsvare noen som ble snakka drit om, og at hun ville kjempe for kjærligheten. Ja fysj for en idiot hun må være.

Herregud ser du ikke selv at dette er helt patetisk anonym?

Jeg kan tenke meg du er sån typ trygda bitter alenemor som egentlig hater ditt eget liv, så for og få litt spenning inn i hverdagen din lever å ånder du for sladder, sammen med resten av de likestilte venninnene dine.

Christine

05.11.2015 kl.10:14

Du anononym, jeg håper virkelig ikke at du har familie!!! For jeg hadde skamma meg, å vært utrolig flau over å ha et så ondt menneske som deg i familien min. Jeg spyr av sånne som deg!! Du burde seriøst skaffe deg hjelp, for du kan umulig være frisk i hodet ditt.

Til Camilla : Du inspirerer meg, å utrolig mange andre. Du virker som en kjempe flink mamma, å dere har et utrolig vakkert hjem. Jeg håper du ikke lar dette gå inn på deg. Jeg syns også du skal søke opp ip andressen, å anmelde dette mennesket.

Du er fantastisk <3 Tusen takk for all inspirasjon du gir meg. Ha en kjempe fin dag <3

05.11.2015 kl.11:15

Hvorfor publiserer du hat kommentarer ?? Er det for å få sympati??

Camilla

05.11.2015 kl.13:27

Hvor er sofan og glam bordet blitt av?

Maren

05.11.2015 kl.13:27

Wenche: type trygda bitter alenemor? Hvorfor stigmatiserer du alenemødre på den måten? Jeg kjenner mange alenemødre som har og går på OS, og de er ikke bitre, langt ifra, de står på, omskolerer seg, gjør ferdig utdanning og jobber hardt. Usmakelig av deg å legge "skylda" på en gruppe fordi et nettroll skjuler seg under anonymknappen. Har du noe personlig i mot alenemødre? Kommentaren din blir bare så utrolig feil. Jeg er sikker på at det er mange alenemødre som leser denne bloggen, meg inkludert. Og det er gamle fordommer du sitter igjen med at alenemødre er trygda. De fleste er i full jobb eller under utdanning akkurat som deg. Makan. Til ettertanke.

Kine

05.11.2015 kl.15:42

Ja vi trygda alenemødre har ikke annet å gjøre enn å spre galle på nett....,fy skam Wenche...kjenner jeg blir utrolig provosert av sånne teite uttalelser!

Når d gjelder anonym her,er det garantert noen Camilla kjenner veldig godt,i familie m Hans,skulle ikke forundre meg...

Hev deg over slikt tullprat Camilla<3

Caroline

05.11.2015 kl.15:44

Du skal være SÅ GLAD for at det ikke fungerte mellom deg og Hans! Rett etter, bokstavelig talt, jeg ble dumpa på verste måte av exen, så dukket mannen jeg har giftet meg med opp! Jeg er gravid med vårt første barn, og absolutt alt ser annerledes ut nå, enn det gjorde for under et år siden! Ekte og god kjærlighet er på vei til deg! Det er jeg sikker på !

Lill-Ann

05.11.2015 kl.18:04

Kjære vene, hva er det som skjer i vår verden?

Går det an å skrive så stygt om mennesker på en blogg? Eller i det hele tatt.

I en verden hvor mennesker sulter, flykter, hvor en gjeng med fryktede mennesker ødelegger iform av terror , er det noen som gidder og bruke sin fritid på å kritisere ei driftig ung flott dame som på ett ærlig vis forteller hvor hardt livet kan treffe.

Hvem er du der ute som bbruker din tid på å skrive negativt om Camilla som jeg ikke kjenner, men som en føler man kjenner når en leser bloggen hennes?

Jeg synes synd på deg som hadde en så stor trang for oppmerksomhet, og fikk det på denne bloggen .

Til Camilla; vi andre heier videre på deg, vi elsker å se på bildene du legger ut, og hvor ærlig du er. Du er som jeg har sagt før , en flott ung mamma og ressurs . Du er unik.

Alt godt fra Stavanger.

Og jeg hadde uten tvil brukt 30 min på å politianmeldt den grusomme kommentaren . De som har det så trist i livet , trenger oppmerksomhet , og det får de om politiet bare får vite hvem som er så stygg med andre .

Wenche

05.11.2015 kl.19:17

Maren: Jeg mener absolutt ikke alle alenemødre er sånn, og har ingenting imot alenemødre.

Det var overdrevent av meg, og jeg beklager veldig for det siste avsnittet i den forrige kommentaren min.

Heidi

05.11.2015 kl.20:03

Så utrolig fint hjemme hos deg altså! Du er så kreativ og flink! :D likte det du har plantet oppi champagne kjøleren din! Hvordan gjør du det? Kjøper du løs jord ved siden av som du har i bunn? 😊

Lise

05.11.2015 kl.21:49

Lekkert lekkert hos deg flinke Camilla. Ønsker deg alt godt. Stor god klem til vakre fine deg

Line

05.11.2015 kl.22:02

Bare til info.. "Annonym" er Camilla.. Hun sitter selv og kommenterer dritt om seg selv og utgir seg for å være en annen..

Mette

05.11.2015 kl.22:52

Du har fått det så fint, og jeg blir inspirert av dine bilder. Yes, nå er julens blomster kommet til butikker, og det gleder meg. Er ikke så mye som skal til. Ta vare på deg selv og dine, og ønsker deg alt godt.

VillaPaprika

06.11.2015 kl.10:53

Line: å, så klart , det er veien å gå =)

daddyerik

06.11.2015 kl.13:51

kul blogg :) kult og se det er mange som hater, det betyr at du har gjort det rett

Maren

06.11.2015 kl.14:22

Wenche: Flott du beklager, sånne uttalelser er utrolig provoserende og utrolig usmakelig. Over 50% av norges befolkning er alenemødre, verden har forandret seg siden 1901. Ha litt mer respekt for andre grupper i samfunnet. Igjen, flott du beklager.

Line: Falt du og slo deg når du var barn eller? Det går jo virkelig ikke an å være så dum...!

Nina

08.11.2015 kl.14:49

Hei:)

Hvor har du kjøpt det konsollbordet du hadde under tv-en din ?!

Ønsker deg en fin dag 😀

ullie

10.11.2015 kl.01:48

Du har det alltid så fint hos dej !

längtar tills vi ska sätta upp julsakerna och ta fram hyacinter

Önskar dej en fin vecka Kram

Skriv en ny kommentar

hits