Cotton, min favoritt.

Reklame/annonselenker. 

God morgen alle sammen!! 

Nå skal jeg snart opp i huset, og det er bare et par/tre dager igjen før jeg er ferdig... wiiiiihiiii!! Ja, dere leste riktig, snart ferdig! Idag våknet jeg til tett tåke og ikke noe sol. Hmmm...  Hvor ble den lange gode høsten av som varte ut i november.?  Vel, det var nok på tide at vinteren skulle komme. Jeg bare håper den blir solrik og deilig, fremfor grå..... 

Ellers har jeg forelsket meg heelt i den nye kremen i cotton flower fra Durance og PARFYMEN! Den er så god! Jeg elsker Burberry parfymene, men nå har jeg fått en ny favoritt.. Den overrasket VEDLIG!! 

Vi fikk den ut i nettbutikken igår og allerede har vi måttet bestille en vending til.. Det er tydeligvis  flere enn meg som elsker cotton.. hihi.. Den perfekte julegave eller bare en liten gave til seg selv :)

Finnes Her.. Håndkremen bruker jeg faktisk på hele kroppen. Den lukter SÅ godt og er god og myk... Finnes HER. 

Nei, nå får jeg komme meg opp i huset.  Pass på å nyte dagen  uavhengig om det er sol eller tåke slik som her!!! Sender over mange smil og gode klemmer!! Dette blir en FINFIN dag <3 

2 kommentarer

Cathrin

04.11.2015 kl.17:13

Gleder meg til å ta turen innom butikken, blir super fint <3 Hvor har du kjøpt den kurven du har på kjøkkenbenken til å ha kaffe kapsler i? Stå på videre, du er utrolig flink.

Line

04.11.2015 kl.20:06

Vil fargen din matrix i stuen passe til hvite møbler av tvbenk å bord?:) har veldig lyst på den på tv veggen :)

Skriv en ny kommentar

hits