Farsdag TIPS.

Annonse/ egen nettbutikk. 

God kveld i stuen. 

Åh, idag har dagen gått til vask, salg og enda mer salg, samt bittelitt shopping! Imorgen kommer den nye skjenken min på plass og en av de andre dagene kommer en ny sjeselong og masse deilige putetrekk og lamper. Wiiiii! 

Ikveld vil jeg dele noen farsdagstips med dere, vi pakker og sender alle bestillinger som kommer innen kl 15 00 imorgen ettermiddag med posten kl 16 00. 

Nå er det snart farsdag, og vi har nå mange gode farsdagsgaver i nettbutikken. Vi har nå tatt inn den nye serien fra Durance til Herre og har gode produkter de aller fleste mannfolk elsker fra dr.bronners. 

Produktene finnes HER 

Nå skal jeg fortsette å ordne med bilder som skal ut i nettbuikken, mange lekre varer blir å se, så følg med! 

Nyt kvelden og natten, vi skrives! 

 

3 kommentarer

Tine

03.11.2015 kl.23:23

Hei, mener å huske du kjøpte et type elektrisk balanse/rullebrett for en liten stund siden og lurer sånn på om du vet hvor jeg kan kjøpe et?

Butikken deres blir kjempefin :)

Linn Therese Dagsland

03.11.2015 kl.23:25

Det er så mange som bare kommenterer for å kommentere, og faktisk ikke mener det dem skriver - derfor synes jeg det er så viktig at jeg forteller deg at du er en slik blogger som gjør at man faktisk får lyst til å kommentere og dele fra hjerte. Måten du skriver på og bildene du tar fortjene langt mer lesere enn det du har i dag, og jeg skulle ønske at du en dag havner på toppen av topplisten i Norge. For DET fortjener du! Mange klemmer i fra meg, og du - husk, aldri gi opp!

VillaPaprika

03.11.2015 kl.23:46

Linn Therese Dagsland: så snill du er, gode gode du. Jeg vil heller ha en god leser som deg enn 100 dårlige. så tusen takk for at du følger meg <3

Skriv en ny kommentar

hits