kaputt.....

Nå er jeg helt kaputt!!! Kroppen er så sliten, glad og lei. Vi har malt og malt og atter malt! Imorgen kommer det vegger opp og vi skal beise og få på plass lister , snakk om koselig butikk dette blir! 

Jeg ser folk lurer på hvorfor jeg åpner butikk igjen (?) Vel, jeg sa jo at jeg ikke ønsket butikk igjen, men da tenkte jeg på sentrum butikk. Jeg kunne ikke tenke meg å ligge i sentrum eller et senter ( ihvertfall i disse tider) , det fordi det er dyrt, tøft og mer enn nok av lekre andre butikker der.  Vi er priviligert, vi har nå en vi leier av som er verden snilleste med oss- og nei det er ikke min far, men en rå dame!  Vi har hatt showroom og vinglet veldig på om vi skal "pakke" oss inn og lage butikk, men så har nettbutikken og jobben der ligget til grunn for at vi ikke har tatt oss tid til det tidligere.  

Ettersom folk kommer uansett og titter, handler og er nysgjerrige valgte vi å sette åpningstider og nå ordne en liten butikk. Vi er jo på jobben hver dag uansett å jobber så hvorfor ikke? Jeg synes det er så koselig å se dere som kommer innom og nå blir det også mer "natrulig" for folk å komme. 

Vi holder på og under prosessen ser det slik ut... Sakte , men sikkert blir dette den fineste, kuleste og kosligste butikken. 

Stylebynorway Interiørbutikk Nå skal jeg lade batteriene.. Imorgen kommer som sagt  vegger opp så da må jeg være i form! 

Nyt natten, vi sees fra butikken imorgen! 

Én kommentar

Line

28.10.2015 kl.22:19

Wow så fint det blir! Glad på dine/deres vegne! 😄 Har du beiset ikeahyller? Eller hva har du gjort for å få de i drivvedstil?

Skriv en ny kommentar

hits