Jeg tapte.

-I livet møter man på mye rart oppigjennom tiden, ihvertfall den tiden man har her. 

Jeg tror nok jeg har møtt på mitt, både positivt og negativt, den siste tiden kanskje litt mer av det negative. Det er litt sånn når man velger å stikke seg frem, man får på en måte "bagasjen" med på kjøpet.

Jeg har brukt den siste uken godt til å tenke og igår valgte jeg å pakke bagen og dra til min venninne og hennes familie. Jeg trengte å komme meg litt bort, det å få hodet litt ut av døren kan noen ganger være litt nødvendig i et valg.

Mndéne som har gått nå har jeg vinglet noe veldig i kjærlighetslivet, det har vært helt utrolig hvor mange ganger jeg har gått et skritt frem for å så ta ti tilbake. Følelser henger ikke alltid sammen med fornuften, og noen ganger lever man i den tro om at "det vil ordne seg" . Jeg har nok vært litt for optimistisk på sistnevnte, spesielt etter alt som ligger til grunn bak.Jeg har så inderlig håper at det skal gå bra, tenkt at hvs jeg bare gjør ditt eller datt vil det bli bra, men det ble ikke sånn. Livet er ikke for pingler, og du skal stå i mye for å i det heletatt orke å stå oppreist.  Jeg tok nok dette brudde litt hardere enn når jeg skilte meg, da var på en måte alle venner likevel, nå føler jeg at "alle" skal  krangle og ikke klare å snakke sammen. Det er vondt, saker som ikke er problematisk blir det og hele verden surrer fortere enn noen gang. Jeg har aldri hatt det vondere enn den siste tiden, men jeg har aldri sett ting mer klart enn nå heller, noe annet valg har jeg ikke.

Jeg har derfor valgt å trekke meg helt bort, så kan man heller si at jeg sier jeg "Tapte" , at alt var min skyld og det er i dette tilfellet helt ok.  Det er fysisk umulig for meg å gjøre alle tilfreds, ikke alle kommer man godt overens med og ikke alle passer man sammen med, sånn er det. Jeg brukte nok bare litt lenger tid på å forstå det enn andre. Når du blir fortalt en ting og andre side en annen er det slitsomt å stå i det og ikke kunne si noe. Jeg ønsker ikke å leve livet mitt i skjul fordi sannheten ikke ønskes å fortelles til andre så da må man bare bite i det sure eple å gå videre. Livet står ikke på vent, det er der nå og smerten ligger i fortiden og ikke i nuet. Alt i alt er smerten bare en illusjon av et bildet og ønske man har, klarer man å se fremover og legge lokk på det som har vært, reise seg og gå videre vil ting bli veldig bra til slutt. 

-Kanskje ikke kjærlighetslivet var noe for meg, men jeg er likevel sikker på at en dag vil jeg finne den igjen.

Så kan de som har lykke med min smerte ha det. Jeg tapte alt på 4 mndér , jeg har ingenting mer å tape. Vp, trygghet, venner, ste-far til barna mine, mine store kjærlgihet ,livet mitt og mitt hjem. Jeg puster ennå og er det noe jeg har lært meg oppi dette er det at man skal reise seg igjen. Jeg tapte og kan kun bygge meg opp igjen, det er jeg sikker på at vil gå også. Kjærlighet er ikke lett for noen.

Livet er en reise, og reisen er selve livet!  Gi aldri opp og kjemp med nebb og klør! 

 ** Adele-Hello. 

24 kommentarer

Gry Emilie

26.10.2015 kl.00:05

Vennen min ❤ Du er deg, ingen andre! Elsk den du er, så vil du finne den rette.. Livet er ikke lett å forstå seg på, man må tape mange kamper, men den du tilslutt vinner, det er den som er den store!! Husk på, livet er nå, ikke igår, og dagen imorgen er den første på din ferd! Du bestemmer din fremtid, og ingen andre! Gamle dører lar seg lukke, nye lar seg åpnes ❤

26.10.2015 kl.01:52

Med den holdningen og innstillingen du har, kommer du aldri til å tape <3 Du er en fjellgeit som klarer å finne balansen på den minste minste fjellhyllen og du står pinadø støtt uansett hvor lite du har å stå på - det er faen meg tøft gjort! All honnør, virkelig <3

Lene

26.10.2015 kl.08:47

Dette vil gå bra, jeg er bare glad du sier litt hvordan dette er fordi vi bak lurer veldig. Jeg er den som hele tiden heier på dere, og ennå gjør det. Jeg har lurt veldig for du poster lite om dere på bloggen, instagram eller andre steder og du har sagt og skrevet så lite.

Hadde jeg stått i din situasjon hadde jeg ikke orket å stå oppreist , det er veldig bra du velger å være ærlig her inne. Ting kan fort virke overfladisk , men når du åpner deg blir det mer personlig. Takk for at du deler og masse lykke til! Jeg heier på deg og hans og håper at dere blir sammen igjen.!!! Lykke til.!!!

Kristine

26.10.2015 kl.08:52

Jeg heier på kjærligheten og håper du og hans blir sammen igjen!! Dere var så fine sammen !! Etter nedturene kommer oppturene så nå må du bare se fremover! Dette vil bli bra, velg bare ikke å gi deg☺️

Thea

26.10.2015 kl.09:04

du er kanon fin med når håret er til haken, maks skulder lengde. du burde virkelig hatt det sann istedenfor det løshåret du virrer rundt bak. drit fint på deg :-)

Sanne

26.10.2015 kl.09:48

Utrolig kjipt å lese hvordan du har det og har hatt det den siste tiden.

Men, kan jeg få gi deg et tips? Og ikke ta dette feil opp nå, for tro meg, jeg vet hva du går igjennom. Vi opplever alle tingene forskjellig....

Spar deg for kommentarer som "Så kan de som har lykke med min smerte ha det.". Ikke bruk energi på det. Lettere sagt enn gjort, men du gir "haterne" mer bensin på bålet. Hev deg over det!

Ønsker deg masse lykke til med fremtiden. Du klarer deg-det viser du nå :-)

26.10.2015 kl.11:21

Tenker på deg <3

Kanskje det ikke var meningen at du skulle skilles? Kanskje dere måtte ha denne tiden fra hverandre for å vokse uten hverandre, for å så finne tilbake til hverandre?

Kjærligheten er der for deg hvis man bare åpner øynene godt nok.

Klem

ullie

26.10.2015 kl.13:07

Lider med dej och skickar styrke kramar så att du orkar Kärleken kan man aldrig va säker på att den finns. Tur man har oändlig kärlek till sina barn De finns där.

Stor kram till dej

Silje

26.10.2015 kl.14:45

Du har vert gjennom mye-og det at du er åpen og ærlig om at det er tøft- det tror jeg du har mye igjen for. Vi er 95% av følgerne som ønsker deg alt godt. Mye i livet blir ikke som man skulle ønske og håpe...og da kan det hjelpe sette strek- være alene. Så kommer en ny kjærlighet når man er klar for det.

Ikke bruk tid på "hatere" -eller når du prøver tulle med at alt på kvinneguiden ikke gjør vondt....det er noe som vil påvirke alle...det er ikke noe kjekt å få negative tilbakmeldinger. Vi er mange som følger og heier på deg :)Ta godt vare på deg selv- brukt tid på deg og barna. Dere har fått det lekkert i leiligheten. Det er "rart" å bli alene når man er vant til å være 2 voksne....vert der selv. -Du vokser på det fine deg. Og på bildet du har lagt ved av deg her så ser du alldeles nydelig ut. Denne hårlengden er virkelig helt fantastisk til deg.

26.10.2015 kl.15:04

Takk for at du deler. Du har hatt det utrolig tøft og jeg beundrer deg og din styrke. Erfaring har lært meg at på noen dager i livet må man bare konsentrere seg om å sette en fot foran den andre, og det krever all styrke man har. Det vil bli bedre kjære deg, se etter små lysglimt i hverdagen, tell velsignelsene, så kommer du deg igjennom.

Klem fra en leser som heier på deg og ønsker deg alt godt.

anna

26.10.2015 kl.19:39

fick ett reklammejl om nån bok med lite kloka ord idag så tyckte du kunde få läsa också hehe, kram fina starka du

/anna

Blir du knäckt av att misslyckas?

Varför då?

En av mina favorithistorier är den om mannen som står och beundrar sin väns fina hus och säger: "Det här är vad dina framgångar har gett dig". Vännen skakar på huvudet och säger "Tack, men du har fel. Det här är vad mina många misslyckanden har gett mig."

Pang! Där satt den. Så kände jag första gången jag läste den där historien för trettio år sedan. Den var, och är en tröst i mina egna många många många (sa jag att det var många?) misslyckanden.

Kanske att det kan bli en tröst i dina också.

Framgång kräver många misslyckanden, många tester, kanske lite gråt och tandagnisslan också men efter allt det där, om man står ut ? då öppnas dörren.

Jag tror faktiskt att det är en naturlag.

anna

26.10.2015 kl.19:42

en till fin <3 visst är den bra??? : )

tar på engelska

If there was a particular house you wanted, or a particular relationship or job you wanted, and you didn't get it, the Universe is telling you that it was not good enough and did not match your dream. It is also telling you that it has something BETTER and more worthy of you.

Something better is coming . . . you're allowed to be excited!

From The Secret Daily Teachings by Rhonda Byrne

ragnhild

26.10.2015 kl.23:41

Stao pao jento mi! Som de så fint sier her i Hardanger. (tok meg en stund før jeg skjønte at det var stå på...) God klem fra en fast bloggleser.

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:18

ragnhild: tusen takk snille gode deg <3

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:23

Anonym: tusen takk for gode ord <3 jeg tar en dag av gangen så ser jeg hvor jeg ender opp <3

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:25

Silje: ååååh, tusen takk <3
De tingene som går på meg som person er aldri hyggelig, noen ting klarer jeg ikke bry meg om, men jeg kan ta meg nær av vonde personangrep, det er helt sikkert <3

Tusen takk for at du legger igjen så gode ord, du er snill du <3 ha en deilig dag <3 <3

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:25

ullie: <3 <3 snille gode deg <3 ha en deilig dag <3

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:26

Thea: tusen takk, <3 nå begynner jeg endelig å få litt lengde på håret igjen, selv om jeg liker å ordne håret litt er det veldig hyggelig å høre at jeg kler min lengde også <3

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:26

Kristine: tusen takk snille gode <3

Anna

27.10.2015 kl.09:29

Hei kjære deg

Har selv tapt alt- satset på en kjærlighet som ikke var gjensidig. Gikk fra faren til mine barn for en annen- som ikke var der. Måtte flytte fra nybygd hus, "mistet barna" annehver uke", mistet jobben og en sikker inntekt. Mistet familien min- og svigerfamilien og vennen mine(som var hans før vi ble sammen.) Sto helt alenen. 26 år. Det eneste grunnen jeg fant til å leve var barna, men jeg var var på bunnen og hadde ikke noe å gi.

Trøsten var at jeg kunne forlate verden når jeg måtte ønske- prøvde dette, men fikk det ikke til. Våknet på sykehuset. I dagene som fulgte var det bare en vei. Og det var opp. Steg for steg. Uten hjelp. Noen trappetrinn måtte jeg hvile lenge på før jeg orket å ta neste skritt. Men plutselig en dag så ble trinnene lettere og lettere. Litt sånn som med trenging. Jo mer du trener, jo bedre form. Så da var det bare å holde formen oppe. Tungt og tøft. Ja, men verdt det- så absolutt. Det blir bra- til slutt. Mitt mål var da å ha det "litt bra" hver dag- for så å utvide dette til en time, en dag, osv.

Ønsker deg alt godt- og så lenge man ikke er slem med andre, ja da fortjener man det beste:)

Nå har det gått 10 år. Livet er fortsatt litt "pain" fra tid til annen. Men slik er livet. Jeg har lært meg å gi mer faen. Rett og slett. Tilgi seg selv er en stor og viktig ting.

VillaPaprika

27.10.2015 kl.09:40

Anna: uff, jeg håper du idag har det bra <3

Jeg tar en dag av gangen, prøver å finne en balanse på hva som skjer i livet mitt, hvor jeg skal plassere meg.
Jeg mistet mye den dagen jeg og håkon ikke lenger var et par og jeg tenkte at jeg var heldig for den fmailien jeg kom inn i virket så varme og gode.

I ettertid har jeg ikke klart å plassere meg, ikke fordi noen er "Slemme" , men kanskje fordi jeg har hatt en svigerfamilie ingen kan måle seg med tidligere. Heldig er jeg, fordi de er ennå min familie, Håkon er min gode venn uansett hva og jeg tror at dersom man spiller med åpene kort kommer man lengst. Det er ikke lenger "kjærlighet" mellom Håkon og meg, men etter over 10 år sammen på godt og vondt beholder man et godt vennskap og to små barn sammen<3
Hans er en fin fyr, samt Hans sin familie, det smerter meg at folk sier mye vondt om de her inne, men ja... Det er som du sier - jeg må gi itt "faen" og tilgi meg selv for at jeg ikke alltid strakk eller strekker til. <3 takk for en god kommentar, nyt dagen og jeg håper du idag kan gi deg en klapp på skulderen for å ihvertfall ha gledet meg med gode ord <3

Lajla

27.10.2015 kl.16:00

Kjære Camilla :) Jeg kjenner deg ikke personlig, men har fulgt bloggen din en tid... For meg virker du som ei fantastisk jente med mål og mening. Og jeg er veldig glad du har den styrken du har, for ut fra hva jeg har lest, har jeg forstått du har stått gjennom harde, vonde tider.. Og følt at du nådde bunnen. Noe som selfølgelig er en rett følelse der og da. Jeg må virkelig si at jeg beundrer deg, og ditt pågangsmot,styrke og ikke minst ærligheten din. Mange som følger bloggen din, og må virkelig si du er et godt forbilde for meg og mange med meg <3 Så vær stolt av den du er og den du utvikler deg til du fantastiske jente <3 Heier på deg, og du er ei gerpa jente jeg ikke frykter for, på en positiv måte, for uansett hvor mye det blåser rundt deg, vet jeg at du alltid kommer ut av det med hodet hevet!! Ønsker deg en fantastisk kveld, og PS Det ornær sæ for snille jenter <3 Klem <3

Beate

28.10.2015 kl.19:15

Lykke til videre! Heier på deg! Tøff topp du har på! Kan jeg spørre hvor den er fra? Hilsen Beate

28.10.2015 kl.22:17

Jeg heier på deg. Det sier mye om deg som person hvordan du takler denne motgangen, du spretter opp igjen og ser positivt på alt, virker det som. Syns det er utrolig imponerende jeg.

Skriv en ny kommentar

hits