Jeg strekker ikke (alltid) til...

Annonselenker/stylebynorway. 

Jeg er helt slått ut, så sliten er jeg ikveld..  Idag har dagen hatt alt for mye på timeplanen, helt ærlig.. Jeg vet ikke hvor jeg skal hente timene  nå om dagen. Alt skal og skjer gjerne på en og samme gang.. Dette er nødvendingvis ikke så negativt, bare litt vanskelig å sjonglere. Barna skal på død og liv gå på det meste av aktiviteter , fortball, barneidrett og svømming. 2 barn og en mor... (har de annenhver uke.) Idag var det vask i huset( 8 t) og dere jeg er SÅ lei av hele det huset.. Nå kan folk snart få ting gratis kastet etter seg dere oppe.. haha.. Etter vask  fulgte henting av småtrolla mine som skulle rett hjem, skifte og deretter på svømming. Vips tilbake, så i butikken å handle mat, deretter videre hjem for å lage middag. Så lekser, litt kos , så kveldsmat og enda litt mer kos.. Vel, jeg strekker ikke alltid til,men jeg liker å leke at jeg gjør det! hoho.. 

Nå sitter jeg her.. Klokken er 22.. Hvor ble dagen av(?) .. 

Nå skal jeg kose meg med en kaloribombe , eller to... eller tre... 

Dere har dere sikret dere dette lekre trefatet/tallerken vi har i nettbutikken.. Mange spør meg jo om det, og vi har de i nettbutikken. Kanonfine som små serveringsbrett , matfat +++ og tallerken. Jeg elsker mine, denne tiden er  det ekstra fint med all naturmatriale også. Finnes HER. De lekre nye grove oppvaskhåndklene finnes HER. Åh, jeg elsker alt det fine som har flyttet inn i heimen om dagen. Nå skal jeg prøve å nyte en time på sofa´n før jeg må legge meg og lade opp for nok en dag imorgen.. Jeg håper dere har hatt en fin dag, g skal dere på shopping imorgen, husk å komme innom vårt showroom! Jeg er på plass! Nyt kvelden! 

8 kommentarer

Vero

20.10.2015 kl.22:29

Fine bilder!

Anna

20.10.2015 kl.23:20

Du er en tøff jente!! Det er krevende å være alene med 2 barn, jobb og ha aleneansvar de ukene du har dem. Noen ganger har en bare lyst å sette seg ned mellom aktivitetene å trykke på ein timeout-knapp og stoppe tida.. Bare for en liten time så en får puste litt mellom alt på planen! Du er kjempeflink!!:) Husk å puste og la rumpa få seg litt hvile i ny og ne, ihvertfall i ne;) Ha en fin uke❤️ Takk for fin blogg, inspirerende insta og festlig snap!! Elsker snappene..hehe:)

Klem kommer din vei😘

turid

21.10.2015 kl.10:09

Da Bør du forklare barna dine at det er du som på død og liv bestemmer hva de skal være med på. Tatt helt av det med å være på aktiviteter. Det er vel du som betaler også? Verste jeg hører er foreldre som klager, når det er strengt tatt de som lar barna holde på 😠 Såeh! Sett ned foten!

Hilde

21.10.2015 kl.12:37

Ikke rart du er sliten da. Men jeg regner med du får god hjelp av han du bodde sammen med når det kommer til vask og utryddig av hus også, det er jo litt av en jobb :-) puuuuh. Stå på, du er superflink :-)

VillaPaprika

21.10.2015 kl.13:09

turid: Altså, jeg sier ikke at det gjør meg noe å være med dem på aktiviteter, det krever bare litt bedre rutiner enn jeg hadde idag. og etter så mye vask var jeg helt skutt når kvelden falt på.. Nå er en ny dag, jeg smiler og er glad og ønsker deg en finfin dag! <3

VillaPaprika

21.10.2015 kl.13:09

Hilde: tusen takk snille. Joda, han har sine oppgaver han også =)

VillaPaprika

21.10.2015 kl.13:10

Anna: sååååå koselig at du liker snappene så godt - det er moro!! Nyt dagen vakre deg og takk for kjempe hyggelig kommentar <3

Linn

21.10.2015 kl.15:11

Hei! Utrolig flott og fint du har fått det! Imponert! Men jeg lurer på hvor du har kjøpt gulvteppene dine?:)

Skriv en ny kommentar

hits