Jeg er ikke en mobil eller nettslave...

Noen ganger gjør man litt ekstra... 

Ut av dagen... Jeg har nå brukt HELE helgen på å slappe av, ingen planer, ingen gjøremål, bare kos og hygge! Ungene har vært hos Håkon i helgen og av den grunn har jeg prøvd å koble litt ut. Ut fra blogg, instagram, facebook +++ Noen ganger kan dette med å alltid være tilgjengelig bli litt slitsom. Jeg synes det nesten er en smule skremmende når jeg tenker på hvor tilgjengelig vi har blitt, frokosten kan jo nesten ikke nytes uten at man snaper, instagrammer, deler ,blogger eller liknende,jeg tar meg selv i dette hele tiden.. 

Idag tok jeg bildene og la bort kamera etterpå, somregel spiser jeg med mac`en på fanget, idag la jeg fra meg alt.. Overraskende deilig!  

Jeg kan bare snakke for meg selv, jeg har så utrolig mye å lære av å ta ting litt med ro , altså legge bort den sosiale tilgjengeligheten jeg har med meg hele tiden. Svarer man ikke på en melding eller tar tlf til riktig tid blir folk nesten fornærmet, men nå har det vært helg og den har vært en smule mobilfri og datafri i mitt tilfelle. Igår var det kino -; "Klovn forever" latteren gjorde magemusklene støle, den var utrolig morsom. Ute har luften begynt å bli kald, kvelden kommer tidligere og folk er mer og mer inne. 

Det er utrolig hvor mye man legger merke til av det som faktisk er der du er når du legger bort den lille skjermen.. Det er barna mine som skal være det første jeg tittet på når jeg står opp- ikke instagram eller facebook... 

Deilig frokost- stille og rolig! 

Ingen snap, instagram eller facebook under dette måltidet.. Data er og forblir min jobb og den skal prioriteres, men fritiden skal bli fritid også.. Jeg er ferdig med å være mobil og nettslave av eget valg på fritiden.. Bare tenk selv... For 5 år siden var vi ikke så ille, se hvor vi er nå og tenk hvor vi er de neste 5 årene.. Jeg skal ikke oppdage verden kun igjennom en tlf , men igjennom det som er der rett forran meg... 

Er/var dere like ille som meg(?) Hva gjorde dere for å bli flinkere? 

2 kommentarer

Elisabeth

18.10.2015 kl.22:17

Jeg slettet instagram kontoen og har kun fb. Er som du sier...ikke en nødvendighet og ELE tiden være tilgjengelig. Har kuttet ut å skrive statuser på fb og er kun innom maks to-tre ganger om dagen og da kjapt. Ser hvor mye "dumt" folk skriver og hvor mye de bruker det som en dagbok for å utlevere livet sitt. Jeg er ikke tilgjengelig 24/7 lenger. Hva jeg gjør er min sak og ikke halve fb osv.

ragnhild

21.10.2015 kl.18:58

Jeg skjønner deg så godt! Men for oss som følger deg på blogg og insta blir det jo aldri nok oppdateringer... Gleder meg til hvert nye innlegg som kommer.

Skriv en ny kommentar

hits