Hjertet har begynt å slå igjen...

Nå må jeg se fremover, her står jeg i mitt tidligere drømmehus og vemodig pakker vekk alt som har vært i dette hjemmet. For bare et år siden så var dette hva jeg trodde skulle bli min fremtidlige lykke, men dessverre gikk ikke alt som planlagt. Det kan skjære meg i hjertet når de positive minnenen mine kommer til overfalten, men når ting har blitt som det har blitt har jeg forstått at jeg fremdeles er ung har hele livet forran meg. Og hvem vet(?) hvor er jeg om 5 år(?) Det vet ingen, ikke engang jeg selv(?) .... Mitt hjertet har begynt å slå igjen og jeg vet etter mye fram og tilbake at valget var rett.. 

 

Baksiden ved å flytte er jo jobben som følger med. Dette er en enorm jobb som som vil ta bort imot nesten 100 timer, bare tanken på hvor dyrt dette ville vært å sette bort er skremmende. Jeg får heller ta jobben selv og spare meg for den kostnadden.. haha.... 

Det er rart hvor lite dette føles som hjemme nå, enda godt jeg har klart å legge bort fortiden til fordel for fremtiden! 

De nye eierene skal ihvertfall få gleden av å kunne føle at ting er som det skal når de flytter inn, jeg skal ikke ha på meg at det har vært "møkkete" etter meg.. haha For tro meg, etter all flyttingen og 3 år med boboelse er ikke huset rent akkurat nå... Nå skal jeg fortsette å vaske og skure i skuffer og skap ... Nyt dagen og send gjerne litt energi til meg- jeg trenger å gå på turbo her idag.. Vi sees etterpå alle vakre! 

8 kommentarer

Constanza Marcela

15.10.2015 kl.12:55

uff då.. lykke te med pakking å sånt <3 Ønsker deg fin dag

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:56

Constanza Marcela: masse takk snille deg <3 nyt dagen <3

ragnhild

15.10.2015 kl.13:52

Det kan jeg skrive under på! For ikke så lenge siden gjorde jeg det samme. Men fra 70 kvm leilighet til 200 kvm hus. Men jaggu var det nok å flytte å vaske på!! Med god hjelp og pågangsmot går det meste. Ha en finfin vaskedag.

Vibeke

15.10.2015 kl.17:19

En god klem og masse lykke til. 😊

sara

15.10.2015 kl.17:23

Du kan da ikke la eks mannfolket ditt slippe unna dette..

Han har da vel bodd der han også..

Dårlig gjort spør du meg.

FrkBrean

15.10.2015 kl.17:49

Holder på med flytting selv .... Godt å se at andre også står med vaskebøtta 😄 Nå er jeg sååå lei 😄😄 lykke til

anonym

15.10.2015 kl.20:15

Håper eksen hjelper deg med vasking og innkjøp av vaskemidler osv osv! Eller betaler deg for at du står der å jobber. Synd for han at han ikke holdt ut å eie mer enn ett år. Her lukter det skattesmell ;-)

Ellers håper jeg du får ett strålendes liv med noen som fortjener deg. Håper du blir sammen med håkon igjen jeg. Han er jo så kjekk også. Huslig å flink virket det som

Anne Line

15.10.2015 kl.20:19

Stå på Camilla! Tenk på hva som venter deg når du er ferdig med dette. Nydelig har du fått det i den nye leiligheten. Stor klem <3

Skriv en ny kommentar

hits