Jeg var den verste kritiker. ...

Timene flyr og jeg er en ekspert på å legge programmet litt for tett, slik som idag. Jeg kom i mål, stolt som ei hane, men å ligge på alle 4 å vaske gulv kl 21 er jo ikke å anbefale akkurat.. haha.. 

Idag har jeg motatt så utrolig mange hyggelige kommentarer, fra folk jeg kjenner og folk jeg ikke kjenner og herremin så koslig det er!  Det å lese så mange hyggelige meldinger og kommentarer varmer jo, det skal jeg ærlig innrømme.

Det triste oppi alt er jo at mange av oss jenter/kvinner kan være så utrolig ondskapsfulle, og hvorfor det egentlig?  Er dere ikke enig?

Vi har vel alle følt blikket fra noen som stirrer oss i senk, gjerne noen vi ikke kjenner også. (?)Jeg har nok vært like "dum" på slik flere ganger i mitt liv selv, men nå synes jeg bare det er så utrolig stygt. Jeg var nok den verste kritiker selv før, men virkelig har jeg måttet lære av det. Jeg hadde en mening om alt og alle og så klart var min mening ifølge megselv alltid den rette, flau, men sant. Dette skammer jeg meg over idag og tenker, fysj. Bloggen her vil dessverre ingen ende ta med kritiske kommentare, begynner en, fortsetter en annen. Den siste tiden synes jeg ting har toppet seg litt, spesielt her i kommentarfeltet. Selv om de fleste av dere er nydelige og gode er det ennå de som sliter med en form for hat, missunnelse og irritasjon ovenfor meg. Spesielt etter konkursen på Vp, jeg har virkelig fått føle på fordømmelse etter dette. Selv om vi gikk frem med åpne kort og saken nå er ferdig er det ennå de som må ha siste ordet og som mener jeg som privatperson brude gi meg og aldri jobbe med interiør innen dette fletet igjen. Som jeg har sagt tidligere er jeg er oppriktig lei meg for alt sammen, men å gjøre om på det som har skjedd lar seg dessverre ikke gjøre. Vi har ikke noe som heter å spole tilbake ting man skulle ønsket ugjort her i livet, men får man en gylden ny mulighet må man bare gripe den og velge å ikke gjøre samme feilen igjen. Idag sitter jeg å må forsvare ett nytt firma som det virker som at "alle" er ute etter å ta på en eller annen måte. Selv om jeg kanskje ikke bryr meg så mye om akkurat det og heller jobber hardt og stårpå for tiden fremover klarer jeg ikke forstå hva som gir folk rett til så mye sjekane og hat. 

Det å hele tiden lete etter feil, finne ting å rakke på, aldri unne noen noenting er en fryktelig dårlig egenskap jeg selv valgte å legge bort for en god stund siden. Hvorfor kan ikke vi kvinner bygge opp hverandre slik som menn? De støtter hverandre ofte uten samme bakgrunn osv- det brude vi også lære av!  Jeg synes det er 100 x mer beundringsverdig enn å trekke hverandre ned. Ta for. eks kvinneguiden.no  De aller fleste kjenner til denne nettsiden, dette er jo den perfekte plass og lire av seg det man ikke tør å ta med personen selv.. Den siste tiden har jeg sett at navnet mitt og SbN går side om side med masse annet. Her har man det det perfekte eksempel, jeg blir på langt nær lei meg av slike forum noe mer, men jeg ser noe og tenker mitt. Jeg har nå forstått at jeg vil nok prates om til den dagen folk ikke finner meg intr. noe mer, men å sitte på siden linjen å se på slik nettmobbing kan gjøre en smule vondt. Jeg kjenner ikke igjen den personen folk skriver om som liksom er meg.. Det at spekulasjoner med utregninger om ansattes lønn i SbN faktisk er et tema er for meg helt utrolig. Ifølge trådene der inne er jeg verdens verste person som utnytter alle rundt meg. Jeg er nok våken nok til å forstå hvem som mener jeg har utnyttet meg av dem, så hvorfor ikke ta det meg meg direkte ?Vil folk på utsiden sitte å slukter rått kjøtt må de nesten bare få lov til å gjøre det. 

Det å skyte spurv med kanon og til en hver tid legge mitt hode på hoggstabben løser dessverre ingen verdensproblemer og hvlken nytelse dette kan gi er mer enn hva jeg kan forstå. Jeg har vært dum, sagt og gjort mye rart, men hvem har ikke det? Jeg har snublet og falt og reist meg opp igjen.

Kan vi ikke heller tenke at gjort er gjort, spist er spist, vi lever her og nå. Bestemmer man seg for at noe skal være dårlig og negativt blir det også det. Det jeg lærte var å heller velge å se på folk som folk og konsentrere meg om meg og mitt.

Jeg velger derfor å se på konkurranse, tøffe perioder, stygge kommentarer og annet som noe som vil gjøre meg sterkere og mer bevist.  Ser jeg stygge forum tenker jeg heller, javel så trist, for hvilket liv har man som person når man må ty til kommentarfelt for å dra igang en tråd for å  snakke stygt om andre. Sier jeg noe ufint om noen knyter det seg en ball i magen min, den gjør vondt og den følelsen er ikke en følelse jeg tror noen synes er hyggeligere enn hva jeg gjorde.  Den dagen man klarer å fokusere på seg selv og sine er dagen man vil få et godt liv. For jenter, det vil alltid være noen penere, tynnere,tykkere, flinkere, rikere, og dyktigere enn oss, men det er da vi må velge å se , lære og beundre .. Den dagen får man det 100x bedre med seg selv og den dagen lykkes man i egen lykke ved å bare være den man er uavhegig av hva man synes om naboen eller hun på tv´skjermen med null feil ....  Vi jenter er andre jenters verste kritikere -så la oss snu det! 

 

Vi burde gjøre som vi sier- dra hverandre opp og ikke ned! Det må vi vel klare, tror du ikke?  

 

17 kommentarer

KariG

15.10.2015 kl.00:02

Godt skrevet Camilla ❤️

Stå på videre du skjønne, du er kjempeflink 😍

Klem, KariG

VillaPaprika

15.10.2015 kl.00:04

KariG: tusen takk vakre Kari<3 <3

ragnhild

15.10.2015 kl.00:19

Hurra og amen!

Og bare derfor leser jeg bloggen din. Eller... Noe av det har vel med inspo og din fantastiske stil å gjøre. Stå på Camilla. Jeg både heier på deg og handler hos deg med hele mitt hjerte (og halve kontoen) ;-)

Ina Kvarsvik

15.10.2015 kl.00:59

Kunne ikke vært mer enig <3 Heier på deg!

15.10.2015 kl.08:30

Ønsker deg en super dag, kjempe fint innlegg og du er veldig pen :)

Jk

15.10.2015 kl.08:32

Kjære Camilla❤️

Har lest bloggen din i flere år - fulgt opp og nedturer.

Du er en stor inspirasjon på interiør; håper du fortsetter å inspirerer i evig tid😊

Digger stilen din som stadig er i utvikling!!!

Stå på videre og ikke bruk tid/tanker på nett-trollene.

Kos deg med den jobben du gjør og nyt tiden med ny butikken😃 Du er rå flink!!

Klem ❤️

Tia

15.10.2015 kl.08:41

Bra skrevet! Stå på videre, du er flink!👍

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:56

Tia: tusen takk gode snille <3 <3

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:56

Jk: tusen takk for kjempe hyggelig kommentar, den varmer! nyt dagen vakre deg <3

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:57

Anonym: tusen takk snille gode, ha en fantastisk dag <2

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:57

Ina Kvarsvik: tusen takk vakre ina <3

VillaPaprika

15.10.2015 kl.12:58

ragnhild: du er vel søt. hihi, takk for at jeg har deg som leser og kunde <3 <3

Eli

15.10.2015 kl.18:19

Helt enig Camilla, vi damer er kjempefæle med hverandre, det er så stygt gjort! Sikkert mange av de som har barn selv, snakk om dårlige forbilder! Ikke rart det er krig i verden.. Ikke byr deg om det de surpompene skriver, du er beintøff, flink og megapen, stå på og vær deg selv! Vi er mange som beundrer og heier på deg, husk det! Godklem fra meg :)

Syl

15.10.2015 kl.22:12

Hi Camilla,

I'm following your blog for some time now as it inspired me me to make changes at home ( changed the decorations , started decorating my front garden) but also in my personal life. You and your blogg helped me to understand how life can change quickly,how fast we can loose what we have been working on but also it helped me to see the other site of it. Thanks to you i see that there is alway a solution and that we should't be afraid of changes and sometimes a step back is better than going blindly forward.You are a strong person and I'm sure you will manage to rebuild your business even stronger and better than before as you won't repeat the same mistakes. All the best !!! Regards from Holland.

Edyta

15.10.2015 kl.23:25

Viktig å ikke gi opp. Du går videre. Det er bra.

Ikke tenk på de dårlige kommentarer, ikke verdt det. Jeg holder fingrene krysset.

Hilsen. :)

17.10.2015 kl.20:40

Godt skrevet, C!! :) Stå på! Detter er overhode ikke ment som noe stygt: men har du fylt i leppene dine? Det kledde du så fall veldig godt. Du der veldig fresh ut :)

VillaPaprika

18.10.2015 kl.22:27

Anonym: hihi - Nope ikke noe, men var litt full av munnsår på bildet:0)

Skriv en ny kommentar

hits