KOSEMORGEN.

Big Hiro 6 , omelett og kanellsnurrer , den perfekte oppskrift på en deilig søndagsmorgen.  Ungene og jeg har hatt kvalitetstid i hele går og denne morgenen. Vi dro en tur til Vinterbro og besøkte min venninne Anita og hennes små, der spiste vi middag og snakket om løst og fas! Jeg knipset noen bilder til instagram av det lekre hjemmet, er det noen som har sett det? Altså.. Jeg er så missunnelig på dem, det blir det fineste huset jeg har sett noen gang...! 

Ellers diller og daller jeg litt i leiigheten, jeg har malt kjøkkenøyen og kommoden i gangen og skal nå gå over strøk nr 3. 

Kos og glede på morgenen! Jeg håper dere får en deilig dag, min blir å slappe helt av, ikke gjøre annet enn å kose meg i sofakroken! Nyt dagen! 

9 kommentarer

Marte

11.10.2015 kl.15:21

Kan jeg spørre om hortensiaen er ekte og hvor du har fått tak i dem? :)

Lene

11.10.2015 kl.15:49

Hei og go søndag 😀

Innimellom fårikålkoking og tilslørte bondepiker fikk jeg tid å se på dagens blogginnlegg som jeg må innrømme jeg er avhengig av 😉 hi hi..

Skjønner ikke hvor du tar tiden fra jeg! Bare plutselig bestemte deg for å male grått, og vips non timer senere er til og med møbler på plass igjen! Wow sier jeg altså! Du er helt rå! Jeg likte den fargen du hadde i stuen jeg da, men ser den med at det passet kanskje bedre til møblene dine med denne gråe. Men det jeg ikke likte var det du gjorde med kjøkkenøya.. Den hører jo til kjøkkenet og siden det er hvitt syntes jeg det var mer riktig med hvit.. Men, men nå er det gjort og kjenner jeg deg rett kan glatt skifte farge igjen den så rask og effektiv du er 😉 Spent på å se kommoden og 😉

Ha en fortsatt go søndag 😊

Klem fra meg

Kristina

11.10.2015 kl.16:46

Gleder meg til og se hvordan komoden ble👏🙈😊 trenger inspirasjon til oppussing av kommode😉😘

Johanna

11.10.2015 kl.22:29

Veldig likt stilen til frurstrandberg i det nyoppussede huset hennes, er det derfor "alt" blir sort/grått nå? Skjønner såfall det. Huset hennes blir helt rått :-)

VillaPaprika

11.10.2015 kl.22:55

Johanna: jeg hadde sort hvitt før anita begynte med sitt. men vi lar oss inspirere av hverandre så absolutt en god inspirasjonskilde <3 nå er det nok Loreta som fikk meg over på grå farger , så all cred til henne <3

Johanna

12.10.2015 kl.00:37

Glemte jo å si at du har fått det kjempefint, og du er et råskinn på å male. Gleder meg til å se betongborda 👍

VillaPaprika

12.10.2015 kl.10:31

Johanna: haha, så snill du er, tusen takk <3

Janne

12.10.2015 kl.11:54

Hei

Du er så flink, og blir så inspirert av deg og motivert til å fikse litt her hjemme også:-)

Lurer bare på hvilken farge og maling du har brukt på kjøkkenøya di og kommoden uti gangen?😊

Gleder meg til hvert et nytt innlegg du legger ut.

Ha en fin dag:-)

VillaPaprika

12.10.2015 kl.22:49

Janne: fargen er dempet sort, jeg elsker den!

Skriv en ny kommentar

hits