Fiffent tilbehør.

Reklame. 

TEMA : Kjøkken. 

Små endringer kan være det som skal til for å gi det lille ekstra på kjøkkenet. Personlig liker jeg å ha ting fremme på kjøkkenbenken og ting som fjøler, lykter, brikker ,lys og såper står alltid fremme. 

Det er ikke så mye som skal til, en ny såpe,et lys eller en beholder til å ha såpen i  kan være det "llille" som skal til for nettopp deg. For meg er små detaljer viktig, enten om det er den lille selvknytte sløyfen rundt lyset, de søte serviettene som ligger pent brettet på fatet eller de nydelige tullipanene som er satt i lyslykten. 

Personlig ELKSER jeg grønt i disse dager og har satt sammen en liten pakke til dere på hva jeg syne spasser perfekt sammen på kjøkkenbenken! Kanskje noe for deg? 


Trefjølen er en favoritt jeg simpelthen elsker! Grov, unik og tøff . Bland tre med sølv og banke glittrende ting, det skaper gjerne litt spenning i interiøret. 

Alt finnes i nettbutikken HER. Personlig elsker jeg å bytte ut de små tingene, dette koster ikke allverden for lommeboken og krever ikke mye jobb... Små detaljer som utgjør store forskjeller og det er jo alltid like morsomt! 

 

5 kommentarer

05.10.2015 kl.17:21

Det var utrolig fint sammen! :) elsket trefjølen!

VillaPaprika

05.10.2015 kl.17:49

Anonym: ikke sant- i love it <3

Ida

05.10.2015 kl.20:21

Hei :) er helt frelst av din stil!! Helt perfekt!!<3

Men skulle hatt noe hjelp fargen marakesh ville du gått for hvite, begie eller svarte gardiner på soverom?

Og så er alle veggene i stuen hvite men vil bryte "tv veggen" men en farge? Har du noen farge ideer? Møblene går i hvite, grå og begie :-)

Lise

05.10.2015 kl.23:33

Mye spennende og lekkert 💞digger stilen din. Må bare komme meg til butikken snart. God natt fine du

VillaPaprika

06.10.2015 kl.10:08

Lise: Takk det samme vakre deg <3

Skriv en ny kommentar

hits