Mine herligheter!

For en kosekveld dette har vært. Idag kjøpte vi takeaway, spiste hjemme og har ellers ligget rett ut på sofaen og sett på tv og ledd! Høsten er jo den perfekte tiden for alle de gode tv programmene, jeg bare elsker denne tiden! Kos, familietid og høstferie- kan man be om mer? 

Jeg som andre mødre mener jeg har verdens fineste barn, jeg er rett og slett så blendet av morkjærlighet at jeg hadde ikke sett om småtrolla mine hadde sett ut som troll en gang.. haha.. Hvem de ligner på vet jeg ikke, men de er en god dose -seg sjæl! haha... En god jobb har vi ihvertfall gjort med dem, for snillere barn tror jeg ikke finnes. De gjør ALDRI forskjell, snakker alltid pent om alle og inkluderer alltid de menneskene de har rundt seg! 

Tenk at det snart er 10 år siden jeg ble gravid for første gang med denne karen..... Huttemeituuuu.. Tiden går fort! 

Stolte som bare det , fornøyde og lykkelige! Begge barna elsker rommet sitt!! Det gleder et mammahjerte som gruet seg litt til å få de begge på samme rom, heldigvis har det gått over ALL forventing! Nå skal jeg opp å levere ut et skrivebord, vi sees imorgen!! Nyt kvelden videre! 

5 kommentarer

missmommy.blogg.no

24.09.2015 kl.22:30

Koselige bilder! Ha en super kveld!

Lisbeth

24.09.2015 kl.23:35

Så fine dere er, ser godt at dere er glade i hverandre :)

Camilla

25.09.2015 kl.02:27

Hei!

Vil bare si at leiligheten din har blitt utrolig flott - du er en stor inspirasjon!

Men lurer bare på om du husker navnet på fargen/beisen du brukte på spisebordet ditt og beina på stolene? :-)

Mary-Lou

26.09.2015 kl.08:09

Hei.

Jeg har et spørsmål ang. et teppe du hadde med i bloggen for lenge siden. Men jeg fant ikke nokken kontaktopplysning her.

Det er et teppe på gutterommet, med båtmotiv. Har du det fortsatt, er det i bruk, eller er det nokke du har lyst å selge??? :)

Kontakt meg gjerne på min Mail.

Norwegian Cupcake

26.09.2015 kl.11:48

Utrolig nydelige bilder av dere! Herlig med slik kvalitetstid! :-)

Igjen: du har det så fint hjemme! :-)

NYT helgen!

Skriv en ny kommentar

hits