Happy søndag, lesere!Vips var helgen snart et avsluttet kapittel. Denne uken blir innmari spennende, det har så mye moro på planen! Jeg har tenkt til å få vasket ut av huset, ihvertfall noen rom.. Mamma og jeg skal få ting på plass der og jo fortere jeg blir ferdig der oppe, jo bedre er det. Jeg fikk pris på flyttevask, men fant fort ut at jeg kunne spare min del ved å ikke leie inn noen og heller ta jobben selv.. 

Det å selge rødåsen har vært driitt for å være ærlig. Jeg har det helt topp i leiligheten, men jeg synes det å være der oppe er kjempe trist. Huset er hva som var mitt drømmehjem, jeg savner det hver dag , men det livet jeg hadde der oppe på slutten savner jeg ikke. Sånn sett er det godt å starte på nytt for meg og barna. Ting går endelig veldig bra rundt meg, på jobb, i hverdagen og ellers. Sånn sett er jeg veldig glad ting som har skjedd har skjedd og jeg er fri for å gjøre som jeg vil. 

PÅ slutten var jeg så lei..Lei av hvordan ting rundt salget  var, hvor mye som hele tiden hvilte på meg. Det har vært slitsomt og veldig tungt å stå igjennom stormen, men jeg er glad ting er på vei mot en slutt nå, jeg ble nesten menneskeond!. Det å kunne senke skuldrene skal bli godt. Vi får reise våre svakheter og dempe våre ulemper. 
Nå venter jeg på at småtrolla mine skal komme inn døra, få de i dusjen og deretter susse de ihjel!  Dere får passe på å nyte kvelden, jeg stuper tidlig i sengen ikveld.. Så sees vi på´n for fult imorgen! 

Én kommentar

Norwegian Cupcake

20.09.2015 kl.20:48

Godt å lese at ting føles bra nå. Håper dere får det kjempe fint i leiligheten. Den begynner jo å se kjempe flott ut :-)

Ha en god kveld!

Skriv en ny kommentar

hits