My dining room.Så var det tid for å vise dere litt av spiseplasse her i leiligheten! Idag har jeg for første gang siden jeg flyttet inn ordnet litt her, pga jeg ennå venter på mitt spisestuebord har ikke interessen for å ordne på den biten så stor! MEN, neste uke regner jeg med å få det så nå kan dere tro jeg gledere meg!! Igår fikk jeg opp ny lampe , nytt brett, litt deilig friske blomster og nye puter ... Ting kommer sakte, men sikkert på plass!! (Snart skal nytt teppe på plass under spisestuen også. ) 

My dining room, i love it! Jeg er den som liker store møbler og ting, noen synes dette er overmøblert, jeg simpelthen elsker det! Spiseplassen er noe vi bruker ofte jeg elsker å ligge i spisestuesofa´n å slape av... Nå gjør jeg det MYE oftere enn før. Vi bruker rommet masse og alt i leiligheten av møbler elsker jeg ! Jeg føler det å velge store møbler "ruver" og dersom man holder seg til rett linjer og ton-i-ton farger kan man bruke, brekkeav og tilføre alt mulig ! Har du en spisestue som kan inspirere? Tag #bareminspisestue på instagram så kan vi få litt inspirasjon av hverandre. Det er jo SÅ moro å dele og tipse hverandre! 

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon og kommer innom for en titt til litt senere idag! 

13 kommentarer

Lisbeth

16.09.2015 kl.15:15

Du har fått det så lunt og koselig no,ja dette kan du virkelig Camilla :)

Martine

16.09.2015 kl.15:16

Hei Camilla. :-) så nydelig du har fått det i nye hjemmet ditt. Jeg har et spørsmål ang tapeten du hadde på ditt forrie soverom. Hvor kommer den ifra? :-)

Ha en strålende dag.

Agnes

16.09.2015 kl.15:45

Yes! Big furniture they look like Dialma Brown. I like dark interiors. Oh , I love it!But You`ve got something interesting in your style. It inspires a lot of people and I like your style! I read your blog from Poland. Good work! Good colors , interesting ideas, beautiful interior! I wonder how they really look . Can you give more photos? Ha ha ha ...;) Greeting ! Good day and a big smile a beautiful girl! ; )

Linda

16.09.2015 kl.16:10

Syns du har det kjempeflott jeg Camilla!! Blir så glad når jeg jeg klikker meg inn på bloggen din og ser et nytt innlegg :) Øverst på min ønskeliste står det spisestuesofa, men bruker tid på å finne en som er akkurat slik jeg vil ha den ;) Er din fra nettbutikken? Ellers syns jeg det var lurt å bruke utebordet ditt frem til du fikk det nye, jeg også har brukt utemøbler flittig under oppussing og flytting, fungerer jo kjempegreit! Ha en super dag videre!

Sylvi

16.09.2015 kl.16:25

Her er det fint med "overmøblert" Hjemmekos :)

Du er flink :)

Sylvi

Sara

16.09.2015 kl.17:13

Hvordan blomster er det du liker best å dekorere med? Bruker du bare stilker av hortensia eller har du hele potteplanter? 😀

16.09.2015 kl.17:45

Kvar har du kjøpt lampen over bordet ev.pris og str. Blir nok kjempefint når du får bordet ditt.Synest du slike lampar passar over sittegrupper (sofa) også, eller berre spisebord? Kunne tenkt meg ein som lyser berre nedover.

Mette

16.09.2015 kl.18:25

Hei på deg. Jeg finner alltid inspirasjon i dine innlegg. Synes du har fått det kjempeflott. Og gleder meg til å se spisebordet ditt. Du inspirerer meg med å ha det ryddig, kjøre en samlet og fin fin stil, stelle for de rundt deg og gjøre det koselig. Ha en fin kveld - her bøtter det ned.

detlandligliv

16.09.2015 kl.20:48

Her var det masse fint. :) Jeg fant masse inspirasjon, morsomt å følge deg. :) Ha en fin kveld videre.

Norwegian Cupcake

16.09.2015 kl.20:52

Wow, så fint du har fått det! Kjempe stilig. Elsker store lysestaker som dette. Skikkelig flott!

16.09.2015 kl.23:29

Du er veldig flink med interiør! En ting jeg lurer på, når du kjøper puter så ofte, hva gjør du med de gamle? Blir det bare flere og flere, eller har du en oppbevaringsplass der du oppbevarer de du ikke bruker for øyeblikket? Si ifra hvis du har et lager av puter et sted du skal selge. ;)

21.09.2015 kl.07:20

Flink du :) min leilighet er et kaos interiørmessig :p går i sort, hvitt og sølv :p liksom ungkarsbule, og jeg er jo ei jente haha må skjerpe meg å fikse nyemøbler å stil snart

VillaPaprika

21.09.2015 kl.21:33

Anonym: sikkert ikke så mye som skal til skal du se <3

Skriv en ny kommentar

hits