Ha det på Badet.

God kveld i stuen.. Åh, her har dagen gått til rydding og sofasliting .. Sånn går det når man ikke er i 100 % form, men heldigvis kommer jeg meg litt for hver time! 

Vel, over til overskriften. Jeg har fått mange spørsmål på å vise frem badet her i leiligheten. Det er ikke helt ferdig, jeg venter på innredning til vaskemaskinene og nye håndtak til skapene, men ellers er det ferdig! 

Jeg elsker plassen og at jeg har fått så god plass til alt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til å få innredningen på plass, det skal bli deilig!!! 

Her får dere en liten titt. Beere bilder får komme senere, dere fikk ihvertfall en liten titt! 

Nyt kvelden, nå skal jeg opp til mamsen og papsen med hjemmelagde boller med vaniljekrem , det er viktig å ta vare på de "eldre" hihi<3 

4 kommentarer

Lene

13.09.2015 kl.22:12

God kveld Camilla 😊

På øverste bildet der står det en "kurv" på venstre side og på høyre er det et kurvbrett, hvor har du kjøpt de? Er bare så imponert over hvordan du får det til å bli lekkert overalt! Du er Råflink!

Klem fra meg

Wenche

14.09.2015 kl.08:40

Jeg var så spent på hvordan du skulle møblere å style det jeg syntes var en flott men litt anonym leilighet.

Du har imponert meg så utrolig mye, det har blitt helt fantastisk nydelig der, har fått masse ny inspirasjon til mitt eget hjem fra deg.

Kan jeg spørre deg om sofaen du har nå egner seg for oss som har hund? Sitter pelshårene godt fast i den eller er den lett å rengjøre/støvsuge tror du? Syns den er så ufattelig fin :)

Elin

15.09.2015 kl.15:50

Hei😊Den store kurven på badet ditt med lokk hvor har du kjøpt den? Leter etter ny skittentøyskurv men finner ingen..Takknemlig for svar! ☺Elin

16.10.2015 kl.13:25

Er alle de flaske vaskemiddel for klær? Eller er det til ull også? Hvilket duft har du? :)

Skriv en ny kommentar

hits