Søndagsbliss i heimen.Idag våknet vi opp til stor sol og en flombelyst leilighet! Virkelig deilig altså og med frokost kos kan det jo ikke bli bedre ! Igår hadde jeg datenight med småtrolla. Vi spiste fondue og så på Lange flate ballær... Idag så vi film nr 2 og ler så vi griner.. Olíver ligger på gulvet og ler og Mathilde hopper rundt og gjentar alt som blir sagt! 

Vi valser rundt i morgentøyet og koser oss, akkurat slik ting burde være ! 

Vel, nå skal snart guttungen til onkel og Mathilde til pappa´n sin.. Jeg har en fridag fra småtrolla idag, men imorgen kommer de å bor ut uken hos meg igjen, wiiii!! 

Vi skrives etterpå, sweeties! 

 

5 kommentarer

missmommy.blogg.no

13.09.2015 kl.11:38

Så deilig! Gost å ta det med ro på morningen :) nyt dagen sammen ! Flotte og koselige bilder :)

Ingrid E

13.09.2015 kl.12:47

Jeg blir oppriktig glad for å se at dere koser dere sånn. Håper du får en fin søndag!

Kristine

13.09.2015 kl.14:27

Nydelig som alltid 😘😘

Kor har du kjøpt håndtaka til kjøkkenet ??

Var kjempefine😍

Linn Therese

13.09.2015 kl.15:32

Hei, kjære du! Og god søndag forresten :-D Jeg er innom på min daglige runde av faste blogger jeg leser, og når jeg er her inne tenkte jeg at jeg kunne gi deg et aldri så lite tips. Jeg er absolutt ikke en fan av å reklamere for meg selv på andre sine blogger, og det er heller ikke det jeg ønsker å gjøre nå. Det eneste jeg vil er å gi deg et lite tips om konkurransen jeg snurret i gang på bloggen min i dag. Der får alle premie, og vinneren får en stor goodiebag med masse jentestasj! Ta gjerne turen innom og delta! Ellers ønsker jeg deg en fantastisk fin søndag videre. Stå på med bloggingen!

Sasha

13.09.2015 kl.17:12

Så utrolig koselig du har fått det :) elsker å titte innom bloggen din. Hvilken fargekode har du på veggen i stua og tapeten i gangen? kan du legge ut bilder av bad og gang også? Håper på svar

Skriv en ny kommentar

hits