God morgen!

Hei og hopp! Da våknet jeg opp til en ny start... Vi solgte nemlig huset vårt idag tidlig og jeg merker jeg er helt skjelven... Nå er ikke huset vårt lenger, men en ny familie sitt. Jeg har grått litt, smilt og følt meg lettet. Nå er salgsprossesen ferdig og jeg har kun den lille leiligheten min å tenke på fremover.. De siste dagene har det vært litt stille her inne på meg, men pga alt som har skjedd med visning , salg og innflyttning i ny leilighet har tiden ikke strukket til. Håper dere kan "tilgi" meg...

Vel, idag er det ned på jobb og kose meg, det er jo åpent der idag og jeg har tenkt til å kose meg noen timer på showroomet, vi har jo fått og får inn så mye fint - wiiiii!!! 

 

Ellers kommer jeg meg mer og mer på plass i leiligheten, jeg mangler ennå salongbordet mitt , samt mitt rå-lekre nye spisestuebord, men det kommer iløpet av mnd så i mellomtiden er det litt "reserve" løsninger som gjelder.. Hagebordet fungerer som spisestuebord og kistene mine som salongbord.. haha.. Også skal jeg få tvén opp på veggen og vekk fra glamdisken. Åh, jeg koser meg altså SÅ mye her og igår hadde vi vår aller første skikkelige middag her.. Livet smiler endelig mer og mer igjen!! 
Jeg skal vise dere verdens søteste lille soverom etterpå, nemlig mitt! Det har blitt så fint, hadde ikke trodd det selv faktisk.. hihi.. Frem til jeg tittet innom igjen etterpå ønsker jeg dere alle en strålende dag! 

19 kommentarer

Frida

09.09.2015 kl.10:42

Gud så flott du har fått det, ting blir bedre og bedre:) Så bra du fikk solgt, godt å ha en ting mindre å tenke på. Alt du tar i blir bare så vakkert:) Lykke til i nytt hjem.

Marte

09.09.2015 kl.10:51

Hei!

Gratulerer med nytt hjem! Syns du har fått det veldig stilig på så kort tid!

Hvor er sofaene og teppet fra? :)

Håper du får en strålende dag!

Janne m

09.09.2015 kl.13:11

Flink du er!!!:) hvor har du kjøpt gardinene i stuen?

Linda

09.09.2015 kl.13:21

Gratulerer med salget og et nytt hjem :) Gleder meg til å følge med videre ditt nye hjem. Og leiligheten din allerede så flott og stilen din er bare digg! Håper du har lyst til å dele med oss hva tapet heter. Du inspirerer meg/oss!!! :D Ha en nydelig dag du :)

Lise

09.09.2015 kl.13:22

Gratulerer med salget😊 Nå skal det bare gå fremover, ikke sant😉 Gleder meg til å se resten. Ha en fin dag🌸

09.09.2015 kl.13:22

Hvor er teppet fra?

Lise

09.09.2015 kl.13:25

Gratulerer med salg av hus! Det er gjerne litt vemodig når en epoke er over - men du får glede deg sammen med dine søte små over det nye kapittelet dere skal ta fatt på :-) Ha en riktig fin dag!

Anita

09.09.2015 kl.13:31

Så flott hos deg :) Gratulerer så mye med hussalget, kan tenke meg det var trist, men godt å få det overstått. Gleder meg til å se mer bilder :)

Ha en flott dag:)

caropine

09.09.2015 kl.14:29

Stilig og kult interiør!:D

Sandra

09.09.2015 kl.15:12

Ønske deg lykke til med da nys hjemme ditt Camilla ❤️ Eg og lure på hvor det teppe ditt er i fra ;) klem

wenche232

09.09.2015 kl.16:11

Hei på deg!

Så fint å høre og se at livet smiler til deg igjen.

Og et nytt og fint hjem til deg og barna er i boks.

Livet byr jo som sagt både på mørke og lyse sider,

noe som du bittert har fått erfare. Men det positive

er jo at man blir en erfaring rikere for hver dag.

Gjør man det beste ut av det, blir ting så mye lettere.

Klem og kos til deg og barna!

Wenche232

Beate

09.09.2015 kl.18:11

Du er fantastisk flink til å style og velge ut de rette tingene som passer så godt i lag. Jeg lurer også på sofaen og stolene hvor de er kjøpt, om det evnt er noe dere selger via deres nettbutikk, evnt da hva er prisen?

Gir du et lite interiørråd? Skal ha ny benkeplate til kjøkkenet på hytta. Innredningen er av heltre bjørk, en veldig fin innredning. Benkeplaten var sort fra før, men vi skal skifte den pga skade, men hva velger man? Kan ikke ha trefarget synes jeg ikke, selv om det er det jeg synes er finest. Takker for tips viss du gir det!

Tonje - Rutrum

09.09.2015 kl.21:57

Elsker å kikke innom bloggen din i ny og ne, blir så glad av å se interiørbildene dine, og har så lyst å synke ned i alle putene i sofaen din! <3

Wenche

09.09.2015 kl.23:18

Flott leilighet. Lunt og nydelig stylet. Dette kan du!! Jeg, som mange andre, lurer også på hvor du har kjøpt det flotte teppet på stuen?

rawcake.

09.09.2015 kl.23:56

Hei camilla! Så utrolig fint du kan få det.

Du er flink. Kunne ønsket meg alt dette her men har ikke råd til det. Alle maser jo på deg med dette putestyret. Og det kan jeg skjønne litt nå fordi det er jo sånn en fin dyr sofa som blir styla ned.

Alt du har oppi sofaen er fint men jeg ville heller ha valgt å ikke ha noen puter i eller noen få velour puter i mørkeblå og muldvarp farge.

Jeg hadde også ikke kjøpt de møblene med mindre (jeg hadde råd,og) jeg hadde hatt ett hus som var høyt under taket med god stor plass. Siden det er maskuline møbler.

Ville hatt da ett mer gjennomført farge spekter. Matchende med gardiner, lysestaker, puter osv. Ikke trebrett og kurv til dette.

Bare ett tips hilsen frøken blande seg

Mai

10.09.2015 kl.09:47

Gratulerer med hussalget. Så fint du har fått det.

Karoline

11.09.2015 kl.20:26

Heisann! Så kjempe fint du har fått det!

Såg du hadde kommentert at gardinene var kjøpt på Åhlens. Husker du navnet på de? Evt. fargen?

Ønsker deg god helg :-)

Ann-Kristin

12.09.2015 kl.22:58

Hei, så koselig du har fått det til i leiligheten 👌🏼 Liker stilen din som er lun og behagelig, får masse inspirasjon av å titte innom bloggen din ☺️ Savner tilbakemelding på kommentarer fra følgene dine, har selv fulgt med litt ekstra nå for å få vite hvor du har kjøpt gulvteppene? Ingen kritikk men bare et lite hint om at jeg synes det hadde vært fint om du har tid til å gi respons på spørsmål i kommentarfeltet 😉 Ha en fin lørdagskveld!

VillaPaprika

12.09.2015 kl.23:02

Ann: hei =) jeg har svart på det mange ganger jeg, home&cottage på det store og ikea de små =) ha en deilig kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

hits