En liten titt...

Hei og riktig god onsdag! 

Idag startet jeg dagen i "helvete" , jeg var direkte lei meg når jeg våknet, så til alle dere nettmobbere- dere klarte å ødelagge 2 hele timer for meg idag.. Det går til et punkt hvor ting sier STOPP! Og hvor det å vite at så mange vil meg så mye vondt er faktisk bare utrolig leit. Jeg er ikke guds englebarn, men jeg er ikke slem så å sitte å lese hvor ufine noen av dere kan være er bare veldig leit.. Jeg har mitt og jeg har det ikke rosenrødt fordi SBN går bra, jeg har ennå ikke klart å komme meg tilbake i fult arbeid, går til oppfølging ofte og må faktisk stå igjennom dette. Jeg tåler mye, men slik som dette kan bli litt mye, spesielt når jeg har andre ting å håndtere som barn og livet ellers. Jeg ber ikke om at folk skal synes synn i meg, men jeg synes dere kan være oppegående nok til å la meg være i fred om dere ikke kan komme direkte til meg med det "konstrutive" dere har å si. 

Uansett. etter 1,5 t i tlf min Anita som faktisk måtte roe meg ned (hva skulle jeg gjort uten henne)startet jeg dagen og har overraskende snudd den til noe positivt. Jeg har fått opp tapeten, malt den 6.veggen og nå skal jeg på ikea og handle litt småtteri. Ting blir veldig bra her på Lenafjellet, leiligheten blir utrolig fin. 

Leiligheten var kjedelig og kald , samt fult av heksestøv som så klart ikke kommer med på bildet.. hihi.. 

Før, hvitt,hvitt og enda mer hvitt. Nå er den malt i fargen Marakesh og tapetsert. !! SÅ fornøyd! Mer bildet kommer, jeg LOVER dere det! Nå skal jeg kaste meg i bilen- vi skrives! 

29 kommentarer

Karina

02.09.2015 kl.17:03

Kjære deg!!. Du er utrolig tøff!!. Skulle ønske alle først kunne feiet for sin egen dør, før en begynner å kritisere andre. Er rimelig sikker på at de fleste hadde hatt nok med sin egen... 😉. Dårlig selvfølelse, med misunnelse som hovedindigriens, skapet grunnlaget for mobbing. Det er beundringsverdig at du har mot til å si i fra. Ønsker deg lykke til med alt. Gleder meg til å se det ferdige resultatet av leiligheten. Har hentet mye inspirasjon fra deg!!. Stå på, jeg heier på deg 💖

Ingrid E

02.09.2015 kl.17:12

Synes det er så trist at du må oppleve dette, igjen og igjen. Sjelden jeg orker å lese kommentarfelt, men blir sjokkert de gangene jeg gjør det. Veldig trist at folk får seg til å være så stygge med andre. Sender deg ekstra mange gode tanker!!

Martine

02.09.2015 kl.17:26

Er det rart det ikke blir slutt på mobbing i verden når til og med voksne folk med egene barn sitter å kritiserer og kommer med stygge kommentarer over nett. Så barnslig og umodent. Jeg er stadig innom bloggen din for inspirasjon og du har en skikkelig stå på vilje som jeg blir veldig motivert av. Stå på! Ser opp til hvor sterk og flink du er :-) klarte ikke lavær å kommentere og gi deg en liten oppmuntring når jeg ser alt det negative. Hilsen en meget oppgitt Martine :-) Ha en strålende dag, det fortjener du nok!

Frida

02.09.2015 kl.17:55

Så utrolig flink du er, beundrer ditt stå på mot altså. Du og barna kommer til å få det så fint:) Ønske jeg hadde dine ferdigheter. Men lurer på en ting, mitt kjøkken har en farge som heter Torino Ask, og veggene malte jeg i farge fransk grå. Passet fint til kjøkkenet da jeg har åpen stue/kjøkken. Men syns det er litt rosa i fargen på veggene. Trur du det hadde vært fint å malt i den fargen du maler i nå? Takk for svar:)

cuskima

02.09.2015 kl.18:17

hei fine Camilla

eg har lest bloggen din en lang stund og så av en aller annen grunn så leste eg ikkje så my blogger i en periode og så kom eg over din igjen via en bloggshout sikkert om leiligheten din. Eg trodde først det var min gamle leilighet og klikket på bildet og leste innlegget. Først skjønte eg jo ikkje så mye for sist eg var innom deg sto dere midt i oppussing og styr og livet hvirket rosenrødt.

Eg tentkte at eg fikk heller lese litt mer om historien bak her for det ligger helt klart helt mer bak....

Som sagt så gjort så leste eg bloggen din i flere timer i går og fulgte deg gjennom oppturer og ganske heftige nedturer......fytti katta Camilla, du har jammen fått kjørt deg....og hatten av for at du bare fortsetter å stå på for å klare deg og forsørge degselv og dine barn. Med ditt støtteapparat er du utrolig heldig,aleikvel går vi tross alt gjennom disse tingene alene...inni oss selv....

Eg er helt imponert over den ondskapen som finnes på nett -der folk kan så til de grader overkjøre deg og trakke på deg samt rygge over deg igjen og igjen....Problemet er jo at du ikkje gir deg -det er jo det de vil...så har de likssom scoret poeng ikkje sant....

Lurer på om de hadde villet ønsket det samme for en i sin nærhet....en venninnne,søsteren...eller hadde de gjort det som jenter vanligvis gjør? Vært oppbyggende og trøstende og stilt opp for deg og lrt på om du trengte noe.

De hadde klort ut øynene på den som hadde behandel en av sine som de har behandlet deg.

Og for å ikkje snakke om alle dem som IKKJE hadde klart å reise seg igjen etter å bli knekt sånn.

Men du.....du er ikkje dem og du trenger heller bevis noe for noen andre enn degselv...du trenger ikkje gjøre det bra på jobb for å gni det inn -den beste seiren er nemlig å være lykkelig å ikkje henge det på noen andre sin knagg.

Eg vet det er umulig å ignorere kommentarer....så det er liten vits i for meg å si bare drit i det....men kanskje kan du la dem ikkje bety så mye? Når det blir for mye for deg.....lukk pcen og se deg rundt....føl takknemlighet for livet ditt og barna dine ig mulighetene dine...for familien..og for alt du fremdeles tross alt har....

Du er tøffere enn toget....men husk å leve for segselv og dine ikkje for nett trollene....fokuser på det gode så vokser det-er som å plante det vet du...

Gleder meg til å se utviklingen i ditt nye hjem..og nå er du på blogglisten min igjen over dem eg leser....

takk Camilla.....

Sender gode tanker

klemmetingene <3<3<3

Hilde

02.09.2015 kl.18:36

Hei!

Må jo bare si at den/de som prøver å dra deg ned ikke lykkes helt. For jo mere de prøver, enda mer sympati får du. Så det viser heldigvis at det finnes mest gode mennesker.

Oppi alt dette håper jeg du klarer å finne glede i din nye leilighet. Den blir sååå lekker. Jeg gleder meg til du begynner å møblene den.

Stå på, vi er mange som heier på deg!

Klem

Hilde

Ella

02.09.2015 kl.19:51

Hei.

Jeg pleier aldri og kommentere blogger.Leser ikke så mange heller.Er en voksen 3 barns mamma.

Din blogg følger jeg,fordi jeg synes det er så inspirerende å se alle interiør tipsene dine.Du du er så flink.Det er nok VELDIG mange der ute som er sjalu.Husk at hvordan en behandler andre sier alt om hvordan en har det selv.Tror ikke de har det så godt de som har behov for å lire ut av seg dritt.

Stå på.Det er mange som heier på deg!

Mona

02.09.2015 kl.20:12

Jeg håper du slipper å få heksestøvet tilbake. Ikke alltid det hjelper male for det kan komme igjen. Har noe med lufting at ventiler i boligen. Se til at lufting og ventiler er iorden.

Bare et godt råd fra meg, vet at heksestøvet kan være trøblete å bli kvitt😄

Og gleder meg veldig til å se ferdig resultat. Og drit i alle som ikke vil deg vel, de er bare misunnelig fordi du er en sterk dame som klarer deg " sjæl" Stolt av deg.😄👍👏

Tine

02.09.2015 kl.20:42

Stå på! Om du kan-så la noen sile kommentarene for deg en periode, så slipper du tullet!

De fleste mobber oppover for å trykke andre under seg selv- husk det- ikke la deg trykke ned av andre FORDI du er en STAYER!

Lykke til - dette klarer du 😊

Norwegian Cupcake

02.09.2015 kl.20:42

Så fint det blir altså! Kjempe flott med den stripete veggen mot den ensfargede. Gleder meg til å se mer :-)

Nora

02.09.2015 kl.20:48

Får du avslag på leien når du bruker så mange penger på å pusse opp noe du leier?

Ina

02.09.2015 kl.22:44

Kjære Camilla!

Jeg beundrer din ståpå vilje og pågangsmot!

Du er utrolig flink i det du jobber med, og at du klarer å holde trådene i en vanskelig periode i livet.

Glem nettrollene, de kan ta seg en bolle eller ti!!

Keep up the good work, ønsker deg alt godt fremover.

Lise

02.09.2015 kl.23:21

Så trist at disse nett-trollene ikke kan slutte....jeg vet det ikke hjelper at jeg sier du ikke skal lese de, men..... Fortsett med å prøve å heve deg over de, er det ingenting som kan gjøres så du slipper å lese de? Jeg synes du er utrolig flink og en stor inspirasjonskilde :) Er selv i en tøff fase nå, men håper på bedre dager. Glad for at du får hjelp. Fortsett å stå på for det du liker og trives med, det er mange med meg som liker deg :) God bedring og håper du får bedre og bedre dager for hver dag. Klem

Merethe

03.09.2015 kl.00:32

Kanskje det kunne være en ide og gjøre det samme som andre toppbloggere og sperre kommentarfeltet for en periode ? Overhodet ikke greit at mennesker spytter fra seg på edder og galle over ett tastatur. Feiginger! Stå på..

Anne Kari

03.09.2015 kl.01:35

Heier på deij!!!

Va så snill å hæv d åver onskapen tell fålk!!!

Syns du har en kjæmpe fin blogg, såm e ofte e innom å drømme me bort i. :p :D

Om fålk har problemer mæ at du vise din styrke mæ å faktisk førtæl om kor tøft du syns dæ e når dæ bi slængt dritt om d, så seij dæ jaggu MY om dæm.... Kain ikke fatt koffør fålk såm mått ha så my i mot d/ din blogg gidd å bruk si ti å energi på å faktisk gå inn på din blogg å i tellægg gidd å skriv tell d... Mein at main sønk ganske dypt når main jær sånt ja.

Håil ut!!

Heidi

03.09.2015 kl.09:03

Bare et lite spørsmål ! Du kommenterer, legger ut bilder osv. på Hans. Nå er det over 3 uker siden han delte noe som helst på deg, er du sikker på at du ikke bare er desperat etter å beholde han og han nå er dritt lei deg? Jeg synes det er rart, du er jo så pen og kan sikkert velge fra mange hyller , hvorfor gidder du å bruke tid på en som tydelig ikke vil vise verden at du er han sin!! Og skulle ikke dere gifte dere 3.sep? Bare lurer!?

Katrine

03.09.2015 kl.09:24

Hei! Lurer på om du kan sende meg din mailadresse? Har et veldig godt råd til deg, men vil helst sende det til deg via mail😄 stå på Camilla! Klem😄

Martine

03.09.2015 kl.11:26

Du kommer helt sikkert til å få ei råfin leilighet! Men jeg må inrømme at jeg lurer litt.. Ikke vondt ment! Men når en akuratt har blitt konkurs, skylder en ikke penger rundt omkring? Hvordan har en da råd til å totalt redekorere og pusse opp? Mistenker jo at alt blir kjøpt nytt ;) Håper du ikke syns spørsmålet er slemt, jeg er kjempe fan av stilen din og hvor kreativ du er. "Vanlige" par må jo spare lenge for å gjøre ting du bytter om på ukentlig, og det med to inntekter. Kanskje bare meg som ikke forstår, å da må du ha meg unnskyldt. Men følger med på blogg og instagram å blir i blant litt sjokkert :p hvis du ikke vil svare er det helt okay, jeg gleder meg uansett til å følge med på prosjektene videre! Høsten er min favoritt interiørtid <3

VillaPaprika

03.09.2015 kl.12:18

Katrine: camilla.stylebynorway@outlook.com

VillaPaprika

03.09.2015 kl.12:23

Martine: Når du jobber i et aksjerselskap taper ikke du privat penger dersom du ikke har stått kausjonist eller hva det heter igjen. De pengne jeg gikk inn med har jeg tapt, men heldigvis for meg var det ikke noe lån. Jeg selger jo også et hus av verdi, og der har vi en gevinst ved salg begge to når huset blir solgt. Jeg har også vært flink med penger det siste året, så jeg har heldigvis mulighet til å låne av meg selv frem til boligen er solgt. Når jeg har solgt huset har jeg ikke gjeld, så min økonomiske status er ikke skummel. Jeg tjener kanskje bedre enn gjennomsnittet også, dette resulterer i at jeg har mulighet til å kjøpe noe. MEN, om du følger med selger jeg alt jeg har hatt , og det nye betaler jeg med salgene jeg har gjort.

ha en fin dag=)

Madeleine

03.09.2015 kl.15:57

Hei Camilla!

Jeg titter bare innom for å si at jeg synes du er så flink, og jeg henter så mye inspirasjon for deg.

Før jeg legger meg om kveldene så kan jeg scrolle meg nedover instagrammen din og bare nyte ditt fine forrige hjem, og reisen du tar oss med på til ditt nye hjem. Jeg gleder meg sånn til å se hvordan du får det og er mega spent på din nye stil blandet med det kjente og kjære du har hatt tidligere!

Du er en helt rå dame med en fantastisk utstråling. Jeg har fulgt deg her inne og på instagrammen din ganske lenge og du er en skikkelig inspirasjonskilde. Og da mener jeg ikke bare at du inspirerer med hjemmet ditt, men med de fine verdiene du har og det er flott å se hvordan du bærer det videre til dine skjønne barn!

Som Maxmekker vil sagt: jeg digger, digger, digger, digger deg!

Ha en fin en!

Martine

03.09.2015 kl.17:29

Slik å forstå! Nei da er det ikke noe problem :) bortsett fra at det helt sikkert har vært en vond periode. Kos deg med den nye leiligheten, styling og stæsjing! Er jo det som er kremen på kaka. Jeg følger som sagt spent med på dine kreative evner. Sliter også (som flere andre) med gult gulv som ikke står til noe av det andre jeg har. Men regner meg du knekker koden for oss ;)

Ha en fin dag du og :))

03.09.2015 kl.17:38

Jeg bøyer meg i støvet for deg!!! Du er uten tvil norges ukronede interiør dronning!! Dette blir flott 👍😊

Lisbeth

04.09.2015 kl.00:56

Heidi, har ikke du fått med deg at det er slutt mellom dem,å kalle Camilla for desperat syns jeg er usmakelig.Hva vet du om hva som har skjedd mellom dem,syns du burde skamme deg å skrive en sånn kommentar. Camilla er ei tøff jente som er flink med det hun holder på med,så fei for de egen dør.At forhold kan gå over er noe alle vet.

Mari

05.09.2015 kl.09:03

Må bare beundre din evne til å planlegge alt på forhånd, og så blir det så fint! Jeg sliter med å klare å se for meg hvordan ting blir før jeg har forsøkt. Det har vært med og uten hell :)

Ville bare gi deg et tips ang. heksesot. Vi har også slitt med det, og det hjelper visst ikke å bare male over. Men plumbo fettløser er utrolig effektivt! :) fåes på sprayflaske.

Lykke til videre med innredningen (og alt annet). Det er en fryd å følge med :)

Christel

06.09.2015 kl.11:16

Leser ikke mange blogger, men din har jeg lest siden vi gikk samme helg på Tone Lise Akademiet i 2010, så det har blitt en stund. Du har som meg vært igjennom mye, og er imponert over hvor mye guts du har til å komme deg videre. Du virker som en tøff jente som ikke lar seg knekke. Hadde alle vært som deg når det gjelder å satse på å komme seg videre, hadde det nok ikke vært behov for å mobbe de som faktisk tør å satse og komme seg opp. Og til dere som driver med denne feige mobbinhgen og sjikaneringen.SKAM DERE!!! Er dere ikke tøffe nok til å si hva dere mener direkte til en person, men må gjemme dere bak et tastatur, så er det bedre å holde kjeft. Stå på videre Camilla, du er en tøff dame som har fått til mer enn mange klarer i løpet av et langt liv. Vi trenger flere som deg:-) og til dere mobberne......gå i dere selv og ta ansvar for eget liv, og ikke legg dere opp i andres hvis dere ikke har noe pent å si!!!!

Maren

16.09.2015 kl.22:36

Hei, hvor har du kjøpt tapeten?? Veldig fin :)

VillaPaprika

17.09.2015 kl.12:59

Maren: den er kjøpt på monter =)

Maria

28.10.2015 kl.14:25

Hej. Hvad hedder hjemmesiden hvor man kan købe tapeten ??

Hilsen Maria

Jeg er ved at blive skilt og skal flytte i nyt hus med 4 børn. Love love ( elsker) din lejlighed. Den giver meget inspiration til mit nye sted( og nye liv).

Skriv en ny kommentar

hits