Høst!

Annonselenke.

God mandag alle sammen! 

Så er det en dag igjen av denne mnd, imorgne er det jo altså høst. 1.sep - tenk dere det! 

Sjalet fra lama finnes her. Det er altså SÅ lekkert! Et must for høsten!

Idag skal jeg  banken, og imorgen flytter jeg!! (wææææææ) Gledeer dere, dere til å se leiligheten min da? Herremin, nå er jeg helt i hundre og veldig skjelven ... Haha... Positiv som dagen er lang, hihi! Den kommer jo til å bli så fin og koselig!! 

Jeg kommer snart tilbake, nå venter banken, nøkler og nytt hjem !! Vi skrives! 

 

19 kommentarer

31.08.2015 kl.12:43

Du blir nok ikke i leiligheten din heller. 10 000 i mnd tror ikke jeg du alene har til leie! Kanskje du må finne deg en ny mann å herse med eller flytte hjem til mor og far ? Du er den styggeste og slemmeste jeg vet om! Kanskje du burde miste alt så du lærer!!!! Håper du blir påminnet om hvor fæl du av de rundt deg!

Mie

31.08.2015 kl.12:59

Seriøst......

Camilla, nå må du finne ut av hvem det er som sender deg disse meldingene. Jeg vedder på at dette er noen som kjenner deg og du bør anmelde det. Du bør vite hvem du har rundt deg som vil deg så vondt.

VillaPaprika

31.08.2015 kl.13:15

Mie: jeg samler opp kommentarene og tar det en dag jeg sprekker.. hihi =) Ha en fantastisk dag!

VillaPaprika

31.08.2015 kl.13:15

Anonym: oki =)

Siv Torill Hauge

31.08.2015 kl.13:33

Spennende 😊 Har du solgt huset? Klem fra meg😊

VillaPaprika

31.08.2015 kl.13:39

Siv Torill Hauge: nei, dessverre ikke ennå, men jeg satser på at det går en gang ihvertfall. hihi =) <3

Mona

31.08.2015 kl.13:40

Må si jeg blir veldig imponert over mennesker...Jeg leser denne bloggen og mange flere hver dag. Å er strålende fornøyd med inspirasjonen jeg får. Jeg tenker ofte at det er utrolig hvor stor ståpåvilje noen har, hvor flott noen har det, hvor mye penger noen kan bruke på ting, hvor heldige de er, hva de må tåle, hvor mange timer i døgnet har de osv. Så tenker jeg vidre at vi har alle vårt, om det er det ene eller andre. Alle er vi vel ganske like til slutt. Ja dere som velger å være i slike bransjer må tåle, men er det mulig! Folk som må skrive så masse dritt har et utrolig trist liv tror jeg. Vi kan mene hva vi vil, men hold litt for oss selv. Det er vel en grense for hvilken oppførsel vi skal ha. Har ikke dere noen oppdragelse? Stå på videre. Om du blir i nyleiligheta eller noen annen plas, finner ny mann å herse med eller ikke. Jeg kommer til å følge bloggen for flott inspirasjon.

Mari

31.08.2015 kl.13:48

Det er vel banken som har overtatt huset siden du må flytte så raskt ut..så du er vel ikke så bekymret for om huset blir solgt sÅ fort. La andre ta ansvaret for det du gjør. Uansett lykke til i flott leilighet.

VillaPaprika

31.08.2015 kl.13:57

Mari: banken overtatt, hvor tar man det fra? ingen har overtatt noenting hos oss ennå. Så lenge jeg ikke har solgt har jeg to bopeler å betjene. Nye leiligheten blir kanon!!!

Sandra

31.08.2015 kl.14:23

Hva søren er det som feiler folk. Gå hjem å fei for deres egen dør og la andre som prøver å kjempe seg gjennom livet være i fred for deres hat. Det verste er jo det at de har det så fælt selv, men prøver å gjemme bak å være stygg med andre. Folk må lære seg å holde kjeft når det er på sin plass og ytre sin "normale" mening når noen ber om det. Alle har lært folkeskikk så bruk det til og med når dere er anonym. Skam dere for å slå løs på en som fremdeles jobber med seg selv for å komme opp igjen. Skulle gjerne møtt dere ansikt til ansikt feige mennesker.

Hilde

31.08.2015 kl.14:53

Er det en person som kjenner deg privat og vet mye om deg som skriver så stygt her?? Regner med at hvis det stemmer at du skal betale 10 000 pr mnd og vedkommende vet det, så et det en med kjennskap til ditt liv. Huff og huff!

Line

31.08.2015 kl.14:57

Fy søren så slemme enkelte mennesker er.

Jeg får helt vondt i magen av å lese disse kommentarene.

Finn ut hvem det er og anmeld denne personen.

Stå på Camilla! Ønsker deg lykke til med alt i livet:-)

anne-lise

31.08.2015 kl.15:42

Jeg må si at for meg ser det ut som om det er barn som slenger med kommentarer her inne ... jeg har selv måttet melde oppbud og det er ingen god følelse... nå må selgerne også ta ansvar for det de selger til deg også ... de er jo flinke til å skrive ordre... jeg er jo voksen .. men jeg sitter her å kjenner på hvor utrolig stygge folk er med deg ... ikke minst mari som antar... og anonym som kommer med tall hva husleia koster ... vær varsom med hvem du betror deg til er mitt råd... kanskje du skulle roe personlige innlegg og holde deg til nettbutikken en mnd tid ... men som du ser du er populær og folk elsker å følge med .. ønsker deg alt vel og senk skuldrene følg magefølsen....

31.08.2015 kl.17:56

Uff, denne anonyme (jeg regner med camilla vet hvem det er) burde fått et spark bak og slutte å blande seg. Virker jo helt manisk og besatt jo, haha! Tragisk..

31.08.2015 kl.18:35

Du er så flink til å lage det fint rundt deg.Følger deg på vegen til ny leilighet. Det blir så spennande

Ingrid E

31.08.2015 kl.18:44

Forstår virkelig ikke hvordan folk får seg til å skrive sånne kommentarer. Blir for dumt, men likevel så uendelig trist. Sender deg ekstra mange gode tanker!

Ina

31.08.2015 kl.18:59

Dette her er rene trussler! "Kansje du burde miste alt"? Den er ganske drøy i mine øyne og kan bety så mangt! Nei dette her må du anmelde og det litt raskt! Jeg grøsser meg over dette her. 😕

Vigdis

31.08.2015 kl.21:11

Nettroll - de har vi alle lest om. Men ikke mange av oss har de på livet. Og takk for det.

Jeg forstår ikke hvordan voksne (i alle fall i antall år - ikke i modenhet...) kan få seg til å skrive slike kommentarer.

Jeg heier på deg Camilla :-) Og det er det veldig mange andre som gjør også.

Klem

Monica

31.08.2015 kl.22:16

Kjære Camilla.

det var som ett slag i magen å lese disse fæle kommentarene. kan derfor bare tenke meg hvordan det er for deg.

Å vite at du mottar denne type meldinger gjør bare at jeg beundrer deg enda mer ♡

egentlig er det jo tragisk og trist å tenke på for ett jævlig liv disse personene må ha, som ikke har lært seg normal folkeskikk.

må jo være offer for mangler på både kjærlighet og omsorg. Håper de får hjelp, at noen plukker de opp og "redder" dem.

Måtte bare si det, men egentlig fortjener de ikke ett fnugg av oppmerksomheten. Barneoppdragelse vettdu Camilla -rose god oppførsel og ignorere dårlig 😚

gleder meg virkelig til å følge deg videre tøffa 💪👍

Skriv en ny kommentar

hits