Livet...

Opp og nedturer, for det meste er det hva livet dreier seg om, er det ikke? En dag eller periode går livet opp og før du vet ordet av det går livet ned, virkelig ned. Dette er det lett å gjøre seg noen tanker om... Jeg tenker ofte og jeg blir stadig klokere på hva som er vitkig og hva som ikke er et minuttet verdig. . 

Jeg trodde jeg hadde alt, det perfekte liv, barn( de er fantastiske) perfekte mann, forhold , jobb- jeg hadde alt sammen. Fra å ha alt til å stå igjen i bare underbuksa, fallgruven er der....

For bare et år siden var jeg lykkelig, lykkelig forelsket , forlovet, glad for at jeg hadde funnet "the one" , altså vi snakker forelskelse herifra og til månen.Jeg gikk ofte å tenkte, uansett hva som skjer har jeg -han, barna og hjemmet mitt. Barna har jeg heldigvis ennå, hjemmet mitt og -han, vel det er borte...  Jeg tar meg i å falle tilbake, tilbake til det sporet hvor jeg hopper på, for å så hoppe av. Hvorfor er det så vanskelig å bare ta -det ene valget? Det valget som skal gjøre hverdagen så mye lettere(?) 

Lykke hva er det? Er det masse penger, fin bil, dyrt og flott hus, veltrent mann, skoleflinke barn og godt betalt jobb? Er det det som er drømmelivet? Da er det vel også slik at det stopper? Jeg har nemlig aldri hørt noen si at drømmer varer evig. Jeg har den siste tiden tenkt, tenk på hva jeg føler lykke er for meg(?) Dessverre har jeg følt mer på sorgen og fortvilelsen enn lykken.. Lykken er jo så mye tøffere å finne enn sorgen(?) ... Noen ganger tenker jeg litt på om det er jeg som styrer lykken min, eller om jeg lar den ligge i hendene på "alle" andre.. Jeg er nemlig alt for flink til å la meg påvirke, på enten det ene eller det andre. Lykke er IKKE den fine bilen til naboen, de fine døde tingene og det ellers overfladiske livet. Lykke er kjærlighet og glede. Så kort så enkelt. 

Glede har jeg, jeg får det hver gang jeg ser barna mine klarer noe nytt og viser omsorg. Ta for eksempel denne helgen; Olíver og Mathilde var verdens flinkeste "barnepiker". Min venninne og hennes mann var på besøk med sine to små på 3 og 5 år. Olíver og Mathilde tok seg av dem, lærte de nytt, ga de mat , lekte med dem og passet på. Jeg som mor da følte en verdi , en glede verdi over at mine barn uten noen bestikkelser og press fra meg tok å passet på de små uten å mase på oss for noe.. En fryd over at de tar ansvar, viser omsorg og vennskap . Jeg merker gleden når jeg mestrere noe nytt selv, som for eksempel det å ta steget til meg, løsrive meg fra dette livet å gå videre. Hvorfor leve et halvveis liv når du kun får et til å begynne med? 

Jeg har brukt uker på å fordøye, mennesker rundt, ting som blir sagt, ting som nevnes, men ikke høyt.. Tanker som deles og meninger som blir delt.. Jeg har nesten latt meg spise opp av smerten dette har påført meg. "tenk om, dersom,vissom,atter...." Ja, for hva endrer det livet mitt om noen vil si jeg er dum, stygg, slurvete, syk +++ ? . Sist jeg sjekket var jeg snill, omsorgsfull, pålitlig, oppegående og ryddig. Har jeg falt har jeg reist meg, og har jeg reist meg har jeg lært. Det er ikke noe å være flau for eller la noen snakke en ned for. Jeg har tenkt at når jeg ligger nede i smerte som har latt meg knekke totalt.. Hvem er det som er syk? Den som ligger nede og har vondt eller den som står å sparker på den som alt ligger nede? Det sistnevnte er hva jeg mener... Har verden blitt så flott at man lar seg selv pirke på de under... (?) Isåfall, begynn å gjør verden til et bedre sted! Dette er vel ikke hva vi skal huskes som- netttroll, sjalue grinebitere eller golddiggere? Det ville i hvertfall gitt våre etterkommere en fantastisk histore time på skolen... Eller hva? Kjærlighet , vel det har jeg til meg selv og de som berører mitt hjerte hver dag. Det er når du lærer det å være glad i deg selv du forstår kjærlighet. Det er ikke slik at andre skal elske deg for at du skal føle deg elsket(?) Elsk deg selv og livet blir så mye lettere. Det er når du er en elskelig person folk elsker deg og det er det viktig å tenke på. 

Igår trodde jeg -de var alt, det var "han" som gjorde meg lykkelig, det var " de" som bestemte min lykke.. Vel, nei slik er det ikke.. Jeg gjør meg lykkelig pga jeg legger vekt på det positive og skyver mer og mer vekk det negative. De bestemmer ikke min lykke, jeg avgjør den. Vil jeg være sur og grinete ser jeg fort hvor langt jeg kommer. Når jeg smiler, gir positiv energi- det er da du gjør "dem" lykkelig og "De" for passe på seg selv. -Tenk litt på det. 

 

Livet kommer og livet går, så vidt jeg vet har ingen overlevd livet ennå, så da er det vel på tide å leve det man har fått med det og de som gjør deg glad, sette lokk på det som er sagt og gjort, ta på seg skoene å gå videre. Idag får du ikke tilbake og -nå, er nettopp borte. Det er etterpå du har og og imorgen du skal oppleve. Det du skulle gjort gjør deg ikke klokere, det er valgene du tar, turen du velger og stien du går som fører deg en plass og det er vel ingen som vet hvor den går? Men du blir et skritt nærmere "end" hver dag. Når du har kommet i mål er du ferdig, la turen bli et minneverdig minne og lev på det. 

Lev livet, del livet og ta del i livet! 

56 kommentarer

Inger

28.08.2015 kl.01:02

Du har opplevd mye i ditt korte liv, og samtidig som du skal takle å komme deg på bena og ta deg av dine to barn, er du også en offentlig person som mange mener mye om. Til tross for tøffe tak ser det ut til at du har evnen til å trekke ut det positive og å finne lykken i de små ting og ikke minst i barna dine. Lurt å leie leilighet og ikke forhaste seg med nytt huskjøp! Ønsker deg lykke til med hus-salg, måtte det gå raskt sånn at du kan komme deg videre! Fortsett å kjenne på lykken i hverdagslivet sammen med barna dine, det ordner seg for snille jenter!

28.08.2015 kl.05:57

Heldige dei som har deg i livet sitt <3

Cathe

28.08.2015 kl.06:45

Er så enig!

Jeg har nettopp begynt å følge bloggen din,men har lest gjennom en haug av innleggene dine,og jeg syns du er et fantastisk mennenske:) Du står på,og er deg selv...og det er vanskelig i en verden som hele tiden prøver å forandre den du er. Jeg har vært gjennom mye dritt,og kjenner meg igjen i mye av det du skriver... Du har all grunn til å være stolt av deg selv ❤️ Stå på ❤️ Håper du får en fantastisk dag ❤️

Miriam

28.08.2015 kl.07:52

Godt skrevet. Stå på vidre, dette klarer du supert!

Monica

28.08.2015 kl.08:50

Livet er fullt av overraskelser , men livet går videre uansett , på en eller annen måte... Mitt livs store kjærlighet er 7 år og gir meg den kjærligheten ingen andre kan gi meg...Jeg gir all min kjærlighet til min datter... Du har nydelig barn og dem skal du være stolt av... Leser bloggen din hver dag og den er til inspirasjon... Masse lykke til , stå på , dette kommer til å gå kjempebra 😊😊

Charlotte

28.08.2015 kl.11:07

Nyt fremtiden med dine fantastiske barn, venner og familie :-) Ta for deg hver dag og gjør det beste ut av den :-) Livet er ikke alltid en dans på roser, men det er mange fine øyeblikket også :-) Ønsker deg en fin helg Camilla :-) Overse det du vil overse, og ta til deg det som du vil ta til deg :-) Stor klem

28.08.2015 kl.11:44

tommel opp=)

Ingrid E

28.08.2015 kl.12:58

Så fint innlegg, viktige tanker å ta med seg. Takk for at du deler, heier veldig på deg!

Line

28.08.2015 kl.13:41

Veldig fint og ærlig innlegg, Camilla! Du har fullstendig rett, vi eier vår egen lykke. Vi skaper den, dyrker den og tar vare på den, ingen andre. Dette kommer du til å klare helt supert, du har to unger som elsker deg, og en stå-på vilje noen og enhver kan misunne deg! Masse lykke til:)

Margrethe

28.08.2015 kl.15:47

Snille , gode søsteren min <3 Er så glad i deg <3

may

28.08.2015 kl.17:30

Du er god du <3

Sylvia

28.08.2015 kl.20:34

Du er flink til og reflektere over livet, og du skriver veldig godt😊 Ønsker deg og dine søte små en riktig god helg😘

Julie

28.08.2015 kl.20:37

Hei! Jeg kommenterer aldri, men leser nesten hver dag :-)

Jeg ville bare si, at du skal være stolt av deg selv! det er menneskelig å feile.

Jeg blir skuffet av å lese stygge kommentarer fra bedrevitere(ikke i dette innlegget). INGEN kan vite hvordan man skal leve livet til en annen person.

Håper du har en fantastisk fin fredagkveld, ta vare på deg selv. :-) og LYKKE det er livet,øyeblikkene og tiden sammen med de som betyr aller mest! :-)

Lotta

29.08.2015 kl.10:42

Kortvarig lykke kan kjøpes for penger, men den langvarige lykken må du finne i deg selv. Det er den vi alle streber etter <3

29.08.2015 kl.11:37

Heia deg:)

29.08.2015 kl.11:52

Stakk han virkelig oppi alt dette her??? Er det mulig...

29.08.2015 kl.13:27

Stygge , slemme, pengegale kjærring!!! Ingen av dine er glad i def !!! Husk det!

29.08.2015 kl.14:06

Hva er det dere skriver for noe? Tenker dere over hvordan dette kan få henne til å føle seg? Dette er ikke greit i det hele tatt. Jeg skammer meg på deres vegne. Dere er med på å gjøre samfunnet vårt kaldere. Det er slemt og helt unødvendig. Det verste er nok at dere tror dette er helt greit. Dere utnytter ytringsfriheten deres.

Mie

29.08.2015 kl.14:29

Hva i alle dager er i veien med deg over her.

Og i tillegg er du så feig å være anonym. Du er syk, fryktelig syk. Søk hjelp for den sykeliggjøring sjalusien din.

Johanna

29.08.2015 kl.15:09

Poster du bare positive innlegg eller innlegg som gir deg sympati? Innlegg som tar opp fakta ang konkursen, og som forklarer hvorfor bla leverandørene dine har "truet" deg, de sorterer du jo glatt vekk. Det blir for enspora.

Og du sier du har lært, men er allerede i gang med å fortelle hvilke rekorder den nye nettbutikken har satt, og det er viktig å poengtere at du ikke selger huset pga økonomi, og du fyller opp varelageret og huset med nye ting. Du må forstå at de som selger varer til deg, de jobber like hardt som deg. Og når du bestiller og fyller opp varelageret rett før dere slo dere konkurs, ja da er det faen så surt og urettferdig.. Tenk om noen gjorde det mot deg?? Det hadde vært på sin plass om du i det minste hadde vært bittelitt ydmyk, og det har du IKKE vært. Derfor er det vanskelig å se at du fortsetter som ingenting har skjedd. Det er lov til å gjøre feil, men stå for det og gå videre, da hadde du nok spart deg for de fleste innleggene av negativ art. Du har bare skyldt på alle andre, og alle er slemme mot deg, men du har vel vært "slem", og bør kanskje ta imot litt tyn. Som man reder ligger man. Syns de som heier på deg burde sette seg inn i situasjonen til alle de som føler seg lurt og tapte masse penger på deg. DE er også hardtarbeidende folk i SIN bedrift. De har ikke hundretusener og gi bort, du burde vel egentlig gitt tilbake varene til de du "kjøpte" de av, DA hadde du vist ansvar.

Laila

29.08.2015 kl.16:02

Jeg syntes det er så trist å se disse stygge kommentarene som du får Camilla😢.

Har du noen råd til andre som opplever noe lignende? Stå på...

Eva

29.08.2015 kl.18:30

Når man leser kommentarer som denne over her, forstår man hvor barn lærer å mobbe hverandre.....Ønsker deg all mulig lykke til Camilla:-)

Nina

29.08.2015 kl.19:32

Ikke glad i def? Lol! Lær deg å skrive når du først skal forpeste da:p

Anja

29.08.2015 kl.20:32

Anonym 13:27: det er noe alvorlig, alvorlig galt med deg og jeg anbefaler at du skaffer deg hjelp..... Camilla: heier på deg, ønsker deg alt godt<3 Har hatt mine knekker jeg og, men takk for barna og familien så klarer man seg<3 Syns du er tøff*:

Ninni

29.08.2015 kl.22:16

For ei flott og ærlig jente du er. Du skriver så bra at man må jo bli glad i deg :) Lykke til i fremtiden.

Line

29.08.2015 kl.23:11

Anonym: Håper det går bra med deg! Du fremstiller deg selv som det ikke gjør det hvertfall. Har ikke foreldrene dine oppdratt deg bedre? Flaut.....

Camilla, jeg kjenner deg ikke, men jeg ønsker deg alt godt og jeg er sikker på at du og barna vil få det helt supert i ny leilighet og du har en helt spesiell utstråling, tilogmed for oss som ikke kjenner deg! :-) Det er en veldig fin egenskap å ha! Alt ordner seg for snille jenter :-)

Anette

30.08.2015 kl.00:05

Du er et fantastisk flott menneske Camilla. Så reflektert over alt du har gjennomgått den siste tiden! Det er mennesklig å feile. Alle gjør det. Men man blir rikere på erfaring. Og ofte en bedre utgave av seg selv!Jeg heier på deg♡

helen

30.08.2015 kl.00:19

Han som kommentere over meg har serriøst fritidsproblemer. Håper han/hun får hjelp. Det fins råd. Du er en inspiratør camilla. Stå på. Livet ditt blir så flott så du ønsker det. Mennesker med slike holdninger og verdier når dit de vil.

30.08.2015 kl.00:29

Du anonyme troll kl 13.27 - kan du BLI mer fordømt patetisk, du?! For en sann GLEDE og berikelse DU må være i livet til dem rundt deg, gitt! TAKKE meg til å ikke ha en taper som deg i mitt liv, ihvertfall.

jorunn nilsen

30.08.2015 kl.01:09

Hei har du linser?😄utrolig nydelig farge på øynene dine😄

Jannicke

30.08.2015 kl.01:26

Har virkelig så vondt av deg. Du har bygd deg opp i ung alder og virkelig jobbet beinhardt, og så poff. Borte. Og når forhold og hjem ryker og... Ja da vet jeg ikke hva slags stoff du er laget av som kan skrive et så fantastisk reflekterende innlegg. Det sterkeste stoffet som finnes! Ha tro på deg selv. Lev for deg selv. Og vr STOLT av deg selv. Bøyer meg i støvet. Håper du får mange varme og beskyttende klemmer.

Akershus mamma

30.08.2015 kl.02:43

Jeg kjenner deg ikke personlig,bare igjennom bloggen din og jeg har bare kommentert noen få ganger før. Nå vil jeg gjerne si deg noen ord ❤ Du er sterk og så absolutt bra nok,det må du aldri glemme fine Camilla! Du har 2 fine barn,et nydelig hjem,et strålende smil,en evne til å skrive dype og treffende innlegg,du er i mine øyne Interiør dronningen av Norge!!!!!! IKKE la de som skriver stygge kommentarer til deg ødelegge ,hev deg høyt over dem! Håper du får en fin flytte prosess til nytt bosted og at ungene vil trives godt der sammen med deg 😊 Ta inderlig godt vare på deg selv og de rundt deg som virkelig betyr noe. Så skal du se at verden på a/s planet Jorden blir er bra sted å være Camilla ❤ -En mamma I Akershus-

Lisbet

30.08.2015 kl.08:42

Jeg antar det er voksne folk som kommenterer her og jeg skjønner ikke hvordan det går an å skrive noe så stygt som kommentaren over meg. Tenker du på hva det kan gjøre med en som ikke har hatt det lett den siste tiden ?

Selv om du ikke liker Camilla så har du ingen rett til å si slike ting.

nina

30.08.2015 kl.16:11

tenk at folk kan være så stygg og kalle dæ stygge ting og skrive det anonymt,lite fritidsinteresser el sjalu...syns du er ei flott dame,,stå på..

Linda

30.08.2015 kl.20:08

Du er en stor inspirasjon og det er utrolig gøy å følge bloggen din. Jeg pleier aldri å kommenterer. Men når jeg leser så ufattelig fæle, triste og stygge kommentarer, blir jeg virkelig lei meg på dine veier.. Synes du virker som en fantastisk person- med MANGE mennesker rundt deg, som er VELDIG GLAD I DEG!!!

VillaPaprika

30.08.2015 kl.21:22

Johanna:
Hei. De kan komme ned å si det de mener på panco veien - jeg som person har ikke gjort noe, snakk med bostyrer siden det blir lyvet slik om og hva som har skjedd. Alle tapte ikke penger, vondt for de som gjorde det, men butikken klarte seg ikke. Dessverre. En dag må også dere gå videre, eller rett og slett "drite" i meg og mitt?? Husk- Vp var ikke første og dessverre ikke siste som går konkurs.. Men for meg var det første, værste og siste gang. Levrandører får tale for seg, og ikke sitte å la folk kommentere her inne for dem. Jeg vet nøyaktig hvem som tapte hva så de får tale for seg og ikke "alle" andre. Jeg velger å jobbe videre uansett hva noen synes om det med verdens beste team. Må jeg se de i øynene kan jeg gjeren si unnskyld for at vi gikk konkurs, men da får de komme så skal jeg snakke med de. Det å spre rykter om meg , true og det å få folk til å kommentere her inne får ikke meg til å være ydmyk i lengden. Man høster som man sør- ja, men det går to veier. Ting du vil ha meg til å gjøre her har jeg heller ikke lov til. Jeg selger huset fordi jeg er alene, jeg jobber og står på fordi jeg må, jeg går videre fordi jeg får ikke morgendagen tilbake. Konkurs er ikke noen gevinst, ei heller for meg. men fordi folk følger meg blir alt med meg mer blåst opp. Vp klarte seg ikke, konkursen er ferdig, selv hos bobestyrer. Villapaprka finnes ikke lenger, det er ikke noe mer. Er det noe mer nå får folk komme til meg. Å krympe meg er jeg ferdig med. Måten "Seriøse" hardtarbeidene ( her gjelder det ei heller alle) har opptredd på er ikke ok uansett hvem som tapte hva. Jeg har ikke vært SLEM, vi og ikke JEG gikk konkurs. Tror folk dette var en deilig opplevelse for meg hvor jeg ville være slem, sier det mer enn jeg vil kommentere, så da avslutter jeg her. Unnskyld for at jeg gikk konkurs, men nå er det slik det dessverre gikk.

Anne

30.08.2015 kl.21:33

Johanne. La nå være å sitte slik som dette. Camilla har ikke gått konkurs, firmaet hun jobbet i gjorde det. Camilla har gitt og dessverre tapt. Levrandører må nå være flinkere til å snakke direkte og deretter gjøre seg ferdig. Camilla har lagt seg flat , opptil flere ganger, hun må vel ikke sitte bak kassen på Rema for å være ydmyk nok. Hun har fått nok pepper nå, kan ikke levrandører vise ansikt selv? Hmmm? Slik som du sitter her er trist for de og Camilla , jeg tror alle har lært. Det har skjedd henne, det kan skje dem. Slik skjer dessverre hele tiden...

Torunn

30.08.2015 kl.22:04

Hm..les innlegget til Johanne en gang til. Hun peker på noe vesentlig om å ta lærdom, og selv om jeg ønsker deg all mulig lykke til videre Camilla må jeg innrømme at evalueringen din bærer preg av at du mangler viktig kompetanse på forretningsdrift. Du må sikre at du nå har dette rundt deg; det er ikke nok å være flink med interiør.

All mulig lykke til, både med privatliv og bedriften!

Håkon Kvarsvik

30.08.2015 kl.23:07

Hei

Nå er det vel slik at det var flere involverte i oppbudet av VP. Camilla har jobbet med den kreative delen av bedriften og ikke hatt det økonomiske ansvaret.

På grunn av svikten i besøk samt økende kostnader ble det vurdert at det ikke lenger var forsvarlig å opprettholde drift og vi konfererte derfor med advokat som da meldte oppbud for oss.

Noen leverandører ble dessverre skadelidende men beløpene du henviser til på 100tusenvis av kroner er langt ifra sannheten. Hva gjelder det det du sier om at det ble fylt opp varer før oppbud er da heller ikke sant. Det ble naturlig nok supplert varer til og med siste uken da vårt siste ønske var oppbud, men her måtte vi snu av hensyn til både kreditorer og eiere.

Varelageret ble etter lovverket abandonert av bobestyrer og solgt til en privat investor da ingen andre ga bud. Dette ble grunnlaget for starten av Style by Norway. Overraskende nok må Camilla og de andre involverte ha seg en jobb og inntekt og derfor bygde hun videre på det som allerede har vært sukess, altså nettbutikk.

Må også få tillegge at jeg synes det er ekstremt ironisk at de leverandørene som hadde de laveste beløpene utestående hos VP er også de som skreket høyest. Kan jo nevne at de kjøpte domenet vårt, gjorde så vi måtte over 20k for en verdiløs nettbutikk og ellers har baksnakket SBN til alle leverandører i Norge for å gjøre livet vårt surt.

Dette er altså disse hardtarbeidende reale menneskene du sikter til Johanna. Men til deres store misnøye kan jeg fortelle at SBN går bedre enn VP noensinne har gjort og det ser meget lovende ut videre ;)

Og som Camilla skriver over er det bobestyrer/domstolene og ikke blogg.no som håndterer ett oppbud. Så skulle noen ha fler spm. ta kontakt med advokatfirmaet planke DA så er jeg helt sikker på at de hjelper dere .

Ha en fin kveld...

30.08.2015 kl.23:18

Håper mille moi får føle på steken selv snart. De er jo så frekke også

30.08.2015 kl.23:25

Lg interiør har selv stått å snakket veldig stygt om villapaprika til meg. Bare det sier sier sitt om disse hardt arbeidene flotte levrandørene. Å tape penger er ikke hyggelig, det forstår vi alle. Jeg blir likevel overrasker over hvor mye stygt en levrandør kan si om en kunde over ellers mange år. Trist!

mette

31.08.2015 kl.00:04

Her skal Camilla måtte forsvare seg ovenfor leverandører etter en hard og brutal konkurs, ja, leverandører kan risikere å sitte med skjegget i postkassa uansett hvem de leverer til! Det her er en risk som man må ta som leverandør! Men som leverandør så må man også tenke på å holde ansikt når noe slikt kan inntreffe, ikke stå der i bakhold og baksnakke og "mobbe" de det gjelder som faller. Blant annet Millemoi har driti seg ut med å stå til slikt, og er selv en "snakkis" i interiør verden etter dette.. Begynner ryktet å gå om uprofesjonelle leverandører, så kan faktisk veien for å falle for dem også være ganske nær!

Hilde

31.08.2015 kl.00:18

Hei Camilla!

Uff for et rot. Nå må jeg bare kommentere litt til. Til tross for at jeg egentlig ikke skriver på sånne blogger. Og det er:

1) Finn ut av hvem den syke mannen/damen som skriver stygge ting til deg. Få anmeldt det. Det kalles rett og slett trakassering, og det er i følge norsk lov ulovlig!

2) For gudsskyld gå tilbake til Håkon Kvarsvik. For en mann!!! Ser ut som en som tar ansvar og stiller opp for deg!

Sånn, nå fikk jeg sagt alt jeg mener.

Lykke til masse videre!!!!!

Nattaklem fra meg😉

PS: Sikkert masse skrivefeil her også. Sånn skjer når man faktisk blir litt ivrig🙊

nordlænning

31.08.2015 kl.08:30

No Må dåkk fanmeg la det hær ligg. Det ha skjedd så utrulig mye værre ting i verdenshistorien.

31.08.2015 kl.10:02

Camilla kan ikke du bli sammen med håkon igjen ?? sånn happy ever after greie??

irlin

31.08.2015 kl.11:50

Jøss for et nøste. Folk har vel INGENTING med camilla sin privatøkonomi å gjøre. Heller har dere vel ikke særlig grunn til å vite alt som foregår i "kulissene" og i hennes privatliv? Og ikke bedre er det når det virker som både leverandører og familie sitter og baksnakker henne anonymt i forskjellige innlegg?

Skam dere!

Håkon er et av de fåtall her som opptrer profesjonellt, all cred til han ihvertfall. Dere andre burde skamme dere.

31.08.2015 kl.12:57

Irlin : du er åpenbart en av de som bør skamme seg. Maken til måte å ta alle over en kam på. Kommenter saklig. Å skam deg

AnneC.

31.08.2015 kl.15:34

Håkon: Du er konge! Håper nett- trollene snart holder kjeft!

Camilla: spor opp IP adresser, anmeld idiotene. Nå er vi andre lei disse trollene. Massevis av lykke til videre i livet, med kjærlighet, familie, interiør OG sosiale media.

Hilsen fra AnneC.

Irlin

31.08.2015 kl.17:51

Nei jeg skammer meg ikke anonym 12:57, du er jo åpenbart en av camillas motstandere. Jeg heier på camilla uansett, og ønsker henne all lykke;)

Therese

31.08.2015 kl.18:24

Jeg er ofte innom å leser, men kommenterer aldri, hverken her eller IG men jeg må si at Jeg heier på deg!

Samlivsbrudd er forferdelig vondt og med en konkurs oppi alt samtidig så er du

Søren meg sterk

Virker ikke helt som folk har peiling på hvordan en bedrift styres

Nå er det jo VP som gikk konkurs og ikke Camilla personlig, det er stor forskjell på det!

Lykke til med ny leie leilighet 😊

Wanya Valkyrie Drage

31.08.2015 kl.23:10

Det går litt opp og ned. Sånn er det. Veldig fint skrevet. Jeg har faktisk skrevet et litt lignende innlegg selv i dag. Besøk gjerne bloggen min. Dette innlegget handler om alt man må rekke før man dør: https://wanyavalkyrie.wordpress.com/2015/08/31/for-jeg-dor/

Ha en fin kveld :)

Johanna

01.09.2015 kl.00:06

Mener fortsatt at Camilla ikke har lært noe av konkursen. Det var jo ikke lenge før konkursen hun skrøt av salgsrekorder etc, og nå er hun allerede igang med å skrive om omsetning på seks tall etter det første etc. Fallhøyden blir stor når det settes konkrete tall for å fortelle hvor bra det går.. Og når hun i innlegg tidligere latterliggjorde at folk som hadde gått konkurs hadde gitt henne råd? Det er kanskje nettopp deres erfaringer man burde høre på, så slapp man kanskje å gå i samme fella. De er gjerne noen erfaringer rikere.

Ang varebeholdningen så var det vel fler enn familien hennes som ville kjøpe den.

Og når det gjelder at Camilla ikke har gått personlig konkurs, ja så er det vel den som driver butikken som gjør innkjøp, og man burde vite hva man har å handle inn for, det er vel bla derfor man har styremøter.

Jeg står for at man kanskje burde ligge litt lavt i terrenget etter en konkurs, og det gjør ikke Camilla. Tenker at det hadde gagnet henne.

Tross for mine meninger rundt konkursen og butikkdriften, så synes også jeg synd på henne for at ALT kom på en gang, kjenner jeg får helt vondt av henne. Det er tøft å holde smilet og humøret oppe blant folk når man mest har lyst til å dra dyna over hodet og bare mure seg inne. tar av meg hatten for at hun får til så mye. At hun kan interiør er det ingen tvil om, og jeg ønsker henne lykke til med både nettbutikk og hussalg.

01.09.2015 kl.09:42

Irlin: jeg heier på camilla hele veien. Du sa alle her skulle skamme seg foruten om deg selv.

Hege

01.09.2015 kl.17:43

Kjære Johanna...du har ikke tilfeldigvis en blogg du eier selv,en Facebook profil eller instagram? Skriv adressen her slik at noen av oss kan poste lignende kommentarer til deg. Skriv tilbake om hvordan du føler det er..

Normale voksne oppegående mennesker kan da ikke skrive så mye stygt om andre.

Anita

02.09.2015 kl.11:22

Startet dagen med en kaffekopp og litt blogglesning. og jeg må si at dessverre ble jeg ikke sjokkert over hva dritt dette blogginnlegget førte med seg med tanke på kommentarer..

Det jeg derimot er litt overrasket over er hvordan dere i god skadefryd klarer å sitte å hate oppturene hennes og elske nedturene, hvorfor? fordi det gjør henne menneskelig sånn som dere andre?

Ja hun er et menneske, tenk litt på det- føl på det selv hvordan disse kommentarene river i hele kroppen om det var omvendt.

Og til alle dere som har en formening om hva hun har lært og ikke lært av oppbudet av VP, hvem er dere til å sitte å fortelle hvilken lærdom dette har resultert i eller ei? Det gjør meg oppriktig vondt å vite at det finnes så mange mennesker lik verstingene her inne. At hun har det vondt er et faktum, og det på relativt mange plan her.. la nå Camilla få tid til å lege alle sine sorger, slutt å spark et menneske som har det vondt. prøv å forstå.. om så bare pittelitt, men alikevel nok til å gi jenta litt pusterom til å klare å stå oppreist. Husk også at hun har små barn- som allikevel er store nok til å faktisk kunne lese dette! Og til de som drar inn Håkon her.. helt enig, tar av meg hatten for lojalt menneske!

mener ikke at det utelukkende bare burde være rom for heia meldinger, men synes enkelte her må tenke litt på skiten de kaster som nettopp er mere skitt enn konstruktivt, og ikke minst hvorfor og hva det medfører for andre mennesker.

02.09.2015 kl.13:47

Hvorfor så kritiske til Johanna ?? Hun spør om noe og får svar. Alt er da ikke nettmobbing eller netttroll. Man kan vel stille kritiske spørsmål og gi konstruktiv kritikk?

Skriv en ny kommentar

hits