En trang for å kommentere.

God kveld i stuen! Hatt en fin dag? 

Vel, her har vi brukt timene til å få huset ferdig for visning imorgen, nå får jeg bare håpe at det kommer noen som faller for det. Hvis ikke(?) Kanskje jeg må bli her, hihi... 

Jeg har nå lyst til å si noen få ord, dere ber byr jo stort sett ALLTID opp til dans. 

Denne bloggen er en plass hvor jeg skal dele bilder og glimt av min hverdag som blogger, ikke en eksamensoppgave hvor dere skal sitte å rettlese mine innlegg for deretter å spy ut av dere med eder og galle i kommentarfeltet. Her har dere missforstått helt, jeg synes rett og slett dere oppfører dere veldig ufint. 

Jeg har ALDRI sagt at denne bloggen har en fotograf til å ta bildene som postes ut eller en Norsklærer som rettskriver. Jeg skriver denne bloggen med hundre ting på planen på en og samme gang, det at jeg kan "slurve" med rettskrivingen min har jeg aldri lagt skjul på. Poenget mitt med denne bloggen er å inspirere dere til å glede dere over små og store ting og det at dere kan hente tips og ideer på interiør. Jeg velger å dele store og små ting fra min hverdag og hvordan jeg velger å leve mitt liv i små bruddstykker. 

Bloggingen skal være noe som er hyggelig, det skal være noe positivt. Jeg har ingen interesse av å lese kommentarer hvor jeg skal få passet mitt påskrevet fordi jeg skriver : ejg, emd , ike, hat,hatt ,hade fremfor hadde" .. Jeg er hundreogti prosent klar over at dette ofte skjer og jeg skriver ikke ned feil ord for å "støte" noen, men rett og slett fordi jeg ikke har sett over innlegget mitt og ei heller ikke har tid til å gjøre det bestandig. Jeg prøver så godt jeg kan å svare dere eller la være, men bak denne bloggen sitter det en som til tider kan få litt nok, slik som jeg fikk nå. 

Kan dere ikke ta bloggen for hva den er(?) Hygge dere med bilder, glede dere over at jeg bygger meg opp, lære av mine feil og få inspirasjon til dere selv(?)  Det er helt valgfritt å trykke seg inn her, det gjør dere av egen fri vilje(?) Det er vel ingen som ber dere om det, ihvertfall ikke hva jeg vet. Jeg skal såklart rette opp de feilene jeg ser, men utover det prøver jeg å strekke til på alt annet også. 

Denne bloggen er og blir en interiørblogg, det er derfor naturlig for meg å dele 100 bilder fra mitt hjem her med dere, det er vel ei heller noe nytt?  Jeg har blogget om puter, pledd, lysestaker, møbler og blomsterpotter så lenge jeg kan huske, når ble dette for mye av det gode?  Dette er en blogg for de som liker det jeg gjør, de som synes det er interessant og som kan kose seg med det. Jeg har ingen planer om å gi meg med nettopp dette, men med planer jeg har i tiden fremover for denne bloggen vil det komme mye nytt og spennende inn her også.  Jeg blir derfor like overrasket hver gang jeg får en kommentar hvor dere må påpeke stilen min eller må spørre om jeg har en sykdom siden jeg forandrer hus og hjem flere ganger i året. Har det falt dere inn at dette er hva som drar dere inn(?) Uavhengig av hva din mann eller sygjeng måtte mene om meg?  Blir dere "helt svett" av å holde følge med meg, ja så ta dere en pause fra hele bloggen og kom inn når dere har fått kjølt dere ned litt. 

Jeg liker å dele ting fra hverdagen, jeg liker å jåle meg og jeg liker å være skikkelig ufresh i joggeboksa mi noen dager. Er jeg på farten ordner jeg med med alt fra løshår, sminke, vipper og annet, er jeg hjemme å gjør rent setter jeg håret bort i hårbånd og drar på meg joggebuksen.. Jeg er nok ikke så annerledes enn så mange andre på dette området. I disse dager har jeg blitt blond, begynt å ta sol, slanket meg, trener, byttet litt stil og jeg tar vare på meg selv, dette trives jeg med og jeg håper dere kan la meg ordne med mitt her uten å stadig være så ufine om hvordan jeg har sett ut, ser ut eller vil se ut.. Jeg forstår det alltid vil komme noe, men noen ting føler jeg ikke hører hjemme her inne når alt jeg vil er å ha en munter plass og komme inn på. Klær og mote er noe jeg nå har planer om å dele mer og mer av her inne også, samt barn og barnemote på budsjett osv. Og det håper jeg de som liker kan kose seg med og de som ikke gjør det kan la passere. 

I dette innlegget har jeg skrevet  875   ord så jeg regner med at de som vil finner skrivefeil, og de som klarer å forstå mitt budskap nå har latt innlegget tale for seg og klarer å kose seg med bloggen slik den er. Nyt kvelden og smil og vær glad! Det er så mye hyggeligere å dra hverandre opp enn ned!   

38 kommentarer

Ingrid E

25.08.2015 kl.23:06

Forstår virkelig ikke hva folk får seg til å gjøre og skrive. Og hva de føler de får ut av deg. Blir fortsatt overrasket over hvor ille kommentarfelt kan være. Heier veldig på deg, du er så bra!

Karjis

25.08.2015 kl.23:22

No fikk jeg lyst å kommentere og. Enig enig enig med deg. Ingen som har tvunget de til å klikke seg inn pådin blogg og stygge kommentarer kan folk baregi fan i- ka skal de oppnå??? Interiør, inspirasjon, hverdagsliv, lys og munter tone er detvi "normale" leserne dine liker😀gleder meg til hvert innlegg eg:-)

Maria

25.08.2015 kl.23:27

Jeg liker blogger din, og det vet jeg det er mange andre som gjør også. Ikke la deg trykke ned! :)

Charlotte

25.08.2015 kl.23:54

Du er helt RÅ Camilla! Aldri tvile på det og aldri slutt med det du gjør :) Jeg elsker bloggen din og blir inspirert hver eneste dag :)

Nina F

26.08.2015 kl.00:04

Ikke rart det er mobbing i denne verden! Og når mange ganger voksne folk er dem som er de verste er det ikke rart barn/ungdom tar etter. Kjære vakre lesere....Er noe som heter di 3 T-er. DVS tenk tenk trykk! Gjelder også for hva en sier....tenk tenk prat! Skammer meg på voksnes vegne å lese mobbingen som foregår! Lykke til med hus salg Camilla og Hans. Må lykken stå dere bi :)

Maren

26.08.2015 kl.01:07

Kikker innom bloggen din hver dag, og liker den veldig godt :) koselig å se i ditt hjem!

Mie

26.08.2015 kl.07:28

Jeg synes bloggen din er fin og en liten inspirasjon i min hverdan. Om man skal begynne å pirke på rettskrivningen blant annet burde de bare rulle videre til neste side for det bli rett og slett for dumt. De som gjør dette kan ikke ha mye annet å gjøre, og må få ut frustrasjonen sin på noen som absolutt ikke fortjener dette. *nett troll*

Kos deg med bloggen 😊

Stine

26.08.2015 kl.07:41

Da er det vel på tide å være litt mer nøye og se over innleggene du skriver før du publiserer..Mange reagerer på hvor mye du skriver feil og jeg trodde at du var interessert i å ha mange lesere. Du viser en arrogant holdning nå synes jeg. Har du dysleksi, så kan man jo forstår at ord blir feil skrevet, men er det slurv, så kan man gjøre noe med det. Er vel på tide å lære av sine feil.

Line

26.08.2015 kl.08:02

Herlighet, noen mennesker har altfor mye tid mellom henda! Synes du er rå, jeg!

Anna

26.08.2015 kl.08:26

Hipp hurra for et bra skrevet innlegg!!! ❤️

Maria

26.08.2015 kl.08:29

Ja, jag ÄÄÄLSKAAAR alla din bilder på ditt hem, det ska du såklart fortsätta med. Finns alltid sådana som skall rätta andra människor, ett sätt att få sig själv att må bättre. För inte säger man elaka saker till någon annan om man själv mår bra?!?!

Tråkigt för dig att du skall behöva läsa massa tråkigt, men jag tycker att dom inläggen får tala för sig själv, lägg inte ner någon tid på dom...se dom inte.

Tror att vi är många här inne som förstår dig och som är lika som dig, att vi ändra om i hemmet hela tiden, byter stil och byter ut möbler....det är ju intresse. Är man inte intresserad av inredning kan man ju titta på massa andra bloggar.

All kärlek till dig och lycka till med allt....jag är dig såååå tacksam för allt fint du delar med dig av.

/Maria i Sverige

Wenche

26.08.2015 kl.08:30

Ufine kommentarer som går på deg som person er selvfølgelig ikke greit!

Men slurving når du skriver fordi du ikke ser over teksten før du publiserer den, det ser jeg på som uproft med tanke på at du driver/har drevet en interiørbutikk med bloggen som reklameplakat.

Jeg skriver selv langt i fra perfekt, men så driver jeg heller ikke en nettbutikk hvor førsteinntrykket er viktig.

Jeg er innom bloggen din for å få masse inspirasjon, noe jeg har gjort og fått i mange år, så at du ikke skriver 100% rett plager ikke meg, men når du først bringer det på banen så tenker jeg at konstruktive tilbakemeldinger må være greit.

Uansett så har du pågangsmot av de sjeldne, det beundrer jeg deg for.

Lykke til videre i ny bolig, blir spennende å følge deg videre der.

26.08.2015 kl.08:32

Kanskje noen og enhver kan treng et skrivekurs, det får så være. Det som er mye verre er furier som trenger et kurs i skikk og bruk. Stå på , ikke bry deg om surmaga kjerringer som spyr galle!!

Linda

26.08.2015 kl.08:55

Stine og Wenche, gå og ta dere en bolle a!

Lise F

26.08.2015 kl.09:15

👏🏻👏🏻👏🏻❤️ Veldig bra Camilla, fortsett som du gjør, vi er mange som koser oss med bloggen og bildene dine 😊💐

monica

26.08.2015 kl.09:23

Jeg er utrolig takknemlig for blogger din Camilla.

Håper ikke ufine kommentarer gjør at vi mister deg og denne fine inspirasjons siden. Du inspirerer så hvorfor skal vi trykke deg ned?

det er lov å si fra, men noen kunne trenge ett kurs i forskjellen på konstruktiv tilbakemelding kontra trakassering.

ikke rart det er krig i verden. Ingen vits i å kaste stein i glasshus heller. Er så glad for at du kaster inn ett innlegg ekstra med noen uskyldige skrivefeil enn ingen innlegg.

Digger blogger din og synes du er flott.

stå på!

Anne-Marthe

26.08.2015 kl.09:36

Samme om du skriver et ord eller 10 feil vel? ☺ Nei folk har lite å gjøre åsså ☺ Stå på du Camilla ☺ For jeg elsker å klikke meg inn her å drømme meg bort i alle de fine bildene du deler med oss og lese bloggen 😀

Lise

26.08.2015 kl.09:44

Jeg heier på alle som har "guts" til å stikke seg frem litt i Jantelandet! Så heia deg - og lykke til med visning og salg av hus :-) Ha en fin dag!

Mette

26.08.2015 kl.10:03

Enig med Wenche, men uansett så lever du godt av bloggen din, så førsteinntrykket er viktig. Lykke til med salget, og ny nettbutikk.

Frida

26.08.2015 kl.10:27

Kjære deg, ikke bry deg om alle dissa sure menneskene! Får vondt langt inni hjerte rota når jeg ser hvordan voksne mennesker kan mobbe, trudde dette var noe barn gjorde, men den gang ei. Voksne kan være de værste. Stå på, du er ei fantastisk dame med bein i nesa. Lykke til med visning, detta går nok kjempe bra:)

Hanne

26.08.2015 kl.10:41

AMEN! :) Trolls be trolls..

Silje

26.08.2015 kl.11:23

SJALUSI HETER DET! :)

Stor klem! :)

26.08.2015 kl.11:25

Denne bloggen er like mye show room, som den er blogg. Ville du behandlet et fysisk show room like slurvete? Tror ikke det. Hvis det er sånn at du ikke klarer bedre, så er det helt innafor. Det er lov å Være dårlig i norsk. Men hvis du bare ikke gidder å se over, så bør du vel kanskje ta til deg kritikken og begynne å behandle dette show roomet endel bedre. Det har med profesjonalitet å gjøre. Den burde du ikke grunn være interessert i å både ivareta og forbedre.

Stina

26.08.2015 kl.11:35

Så utroligt vakkert bilde av deg <3

Fortsatt med det du gjør og ikke bry deg om dem netttrolle.

Du er inspirerende - og jeg elsker å titte på bildene dine og få tips og inspiration :-)

VillaPaprika

26.08.2015 kl.11:52

Anonym: så slurvete er ?kke denne bloggen, hybelkaniner er det over alt =)

Linda

26.08.2015 kl.12:07

Og da kommer min første kommentar til deg Camilla.

Du er så ærlig og rett frem og det er gøy å lese innleggene dine. Blås en lang marsj i disse nettrollene som prøver å dra deg ned. Misunnelsen ligger og ulmer, og da er det lett å skrive noe dritt på nettet i ly av anonymiteten

Du utviser styrke, lykke til med hussalget!

martinogmartin

26.08.2015 kl.12:57

Flott og inspirerende blogg:)

nina

26.08.2015 kl.13:11

ikke bry deg,sikkert bare noen som har lite å gjøre...du har en kjempe fin blogg..stå på lykke til med hussalget ..gleder meg til å følge deg videre..<3

Anita

26.08.2015 kl.13:57

Du har en kjempeflott blogg, og et aldeles nydelig svar til de som bare MÅ kritisere :) nydelig bilde av deg. Lykke til med visningen i dag :)

hanne bråten oddøy

26.08.2015 kl.14:24

Noen må alltid finne noe å rakke andre ned på for selv å føle seg bedre.

Hildemor

26.08.2015 kl.14:24

Fortsett og stå på Camilla <3 Jeg er kjempeglad i bloggen din, og følger deg daglig. Ser du har skrivefeil, men da tenker jeg at det kommer av at du bobler over av energi, og at du har så mye du vil dele med oss. Ikke heng deg opp i de ufine menneskene som ikke vil deg vel. Husk alt du har utrettet i så ung alder. GO, FIGHT, WIN <3 Klem fra en mamma

26.08.2015 kl.15:41

Når jeg sier slurvete så mener jeg skrivefeilene, som du sier du ikke gidder rette opp i, selv om du ser selv at det er feil.

Har ikke sett en eneste hybelkanin hos deg!:)

Tina

26.08.2015 kl.15:57

Jeg syns du har en kjempefin blogg. Leser den hver dag og får masse inspirasjon fra deg. Det er så synd at man må bli utsatt for alle disse negative kommentarene. Håper du klarer å se forbi de stygge kommentarene og se de positive og ta dem med deg videre. :)

Cathrine

26.08.2015 kl.17:50

Anonym hadde jo skrivefeil selv.. Glemte å lese over, kanskje..?

Uansett er du utrolig inspirerende, hadde du sett huset mitt, hadde du kjent igjen masse fra butikken din!

Masse lykke til fremover med hussalg, flytting osv!

Hilde

26.08.2015 kl.22:46

Til anonym som kritiserer her: Stor forskjell på show room og showroom. Orddelingsfeil!!

27.08.2015 kl.09:17

Ikke bry feg om disse Nett-trollene.

Jeg leser Bloggen din hver dag og syns det er kjempefine bildet

Og masse godt skrevet🌹

Ha en fin dag,

Klemm

Maren M

27.08.2015 kl.11:38

Jeg er en liten "grammarnazi" som lett ser skrivefeil, men herregud det kunne ikke falt meg inn å kommentere en blogg pga det. Hvis det hadde irritert meg i stor grad hadde jeg bare sluttet å lese blogger. Men hovedpoenget med å følge blogger er jo fordi jeg liker å hente inspirasjon og følge hverdagen til den som skriver :) folk som irriterer seg for mye får rett og slett, slik du skriver, slutte å lese😊 ha en fin dag videre!

31.08.2015 kl.20:10

Hilde: takk for oppklaringen. Skal skrive showroom fra nå av. Eller burde jeg heller dra en Camilla? "Hilde: jeg vet det heter showroom. Gidder bare ikke rette opp i det!!". Det paradoksale med at du retter opp i mitt er jo at det strengt talt heter særdelingsfeil, ikke orddelingsfeil.

Skjønner at konstruktiv kritikk ikke har noe i dette kommentarfeltet å gjøre. Se for dere andre seriøse bedrifter drite i rettskrivingen sin. Om G-sport, X-life, Lindex osvosv skrev 14 feil i omtrent hver setning. Det er veldig lite profesjonelt. Rett og slett slurvete! Vitner om at man bryr seg svært lite om bedriften sin.

Skriv en ny kommentar

hits