20.08.2015

Innlegget innholder annonselenker/ egen nettbutikk.

God kveld! 

Så var denne kvelden snart ferdig. Jeg har idag begynt å legge vekk barnetøy- noen som trenger? Jeg dro på en aldri så liten shoppingtur istad og handlet nye garderober til småtrolla mine, ennå må de ha noen ny truser, sokker +++ , men nå er de rustet for høst og skolen! Idag har begge hatt venner på besøk og huset har vært fult av barn, mon´tro hvor full den leiligheten vil bli, heldigvis er jeg veldig glad i barn så det skal faktisk bli en leilighet alle vil komme på besøk i. 


Disse krukkene kom forresten inn nå forrige uke... Elsker de like mye ennå jeg altså <3 Meg og krukker, får aldri nok... Mulig det og puter har "noe" på meg? Finnes HER.

Jeg har hatt en liten prat med Olíver og Mathilde idag... Forklart så godt det går om hva som nå vil skje fremover. Olíver og Mathilde er utrolig positive, de har en egenskap vi har klart å gi dem og det er å glede seg over alt og det å ha hverandre. De har nå snakket om hva de vil gjøre på sitt nye rom, hvem som skal ha køya øverst og alle de fine stundene vi skal ha sammen. Jeg lyver ikke hvis jeg sier jeg nå føler meg en smule fri. Fri til å ha mindre hus å rekke over, fri for prosjekter som "må" gjøres eller skal gjøres. Jeg skal kjøpe meg noe nytt, men nå skal jeg være sær, lande litt å gå på MANGE visninger.. Jeg har jo nå muligheten til å tenke igjennom ting, føle litt på hva jeg vil og hva jeg ser etter. På mange måter føler jeg det overraskende befriende...  

Huset ligger nå ute på finn og visningen er på onsdag... Innen det må jeg ha to ting ferdig, 2,5 m med vegg må males ferdig ute og nye blomster til urnene skal på plass. Annonsen finner dere HER og har dere spørsmål kontakt megler. 

Nå gjelder det bare å "manne" seg opp å få dette unnagjort! Nyt kvelden, jeg skal finne køya og komme meg til drømmeland.. 

Mathilde skulle møte meg i prinsesseslottet og Olíver skulle følge meg dit, så jeg får vel legge meg til å sove så jeg rekker å henge meg på drømmebølgen for natta med mine to små barn! Vi skrives! 

 

10 kommentarer

Elisabeth A.

20.08.2015 kl.23:18

Hvis du har noe tyllskjørt eller lignende i str.128 etter jentungen din så er jeg interessert i å kjøpe ;-)

Linda

21.08.2015 kl.08:23

Hei!

For en fantastisk inspirerende blogg du har, desidert beste interiørbloggen! <3

Kunne du laget et innlegg som omhandler dekorasjon av vegger i huset? Altså hvilke ting og hvordan du fyller veggene med interiør? Dette er noe av det jeg synes er vanskeligst å få til fint i huset mitt!

Vibeke

21.08.2015 kl.09:00

Hei Camilla. Lykke til med salg og flytting. Det er så kjekt å titte innom bloggen din. Masse inspirasjon, og en fantastisk positiv innstilling til hverdagens små og store utfordringer. Gleder meg til å følge deg videre på veien. Ønsker deg og dine en strålende dag

Linn

21.08.2015 kl.10:14

Kjempeflott hus som ligger ute til salgs! Ønsker deg lykke til med salget og håper det går fort slik at du kan konsentrere deg om det nye :)

Deler du og Hans likt? Hva er "ståa" mellom dere nå? Hvordan fordeler dere innbo?

21.08.2015 kl.10:59

Hei, jeg syns du er utrolig flink, men jeg tar meg i å irriterer meg over alle skrivefeilene du gjør i innleggene dine, det setter liksom ikke prikken helt over det hele!

Marie

21.08.2015 kl.11:15

Så spennende! Lykke til med salget😊

Jeg/jenta mi er foresten interessert i klær etter Matilde😊

21.08.2015 kl.11:36

Så utrolig nydelig kjole, den kledde du virkelig :) Hvor er den fra?

Line

21.08.2015 kl.13:13

Lenge siden jeg har vært inne på bloggen din nå merker jeg! Skal dere gå ifra hverandre?

Sommeren ble litt lang..

Frida

21.08.2015 kl.17:56

Blir så glad når jeg ser hvordan du og dine barn har det sammen:) Du er så flink med dem! Skulle ønske jeg hadde bedre tid med mine barn, ingenting er bedre enn tid med barna sine:) Lykke til fremover og gleder meg til å se hvordan ditt nye hjem blir.

Bjørg garsjø

21.08.2015 kl.20:46

Kjære Camilla!

Jeg er selv Interiørstylist, og jeg hadde gleden av å hilse på deg i butikken.

Du er et morsomt og fint bidrag til bransjen , og jeg gleder meg over å følge bloggen din.

Prisen du må betale over å ha delt opp og nedturer i livet ditt begynner nå å bli litt vel drøy.

Jeg pleier aldri å kommentere blogger, men nå må noen snart sette en stopper, for hva du må tåle.Hvordan dere fordeler boet etc...i all verden hva er dette? Enkelte ting må forbli privat.

Til deg som plages av skrivefeil- følg en annen interiørblogg! Du har en stå på vilje uten sidestykke.Hygg deg med å gjøre ditt nye hjem lekkert.Alt ordner seg skal du se..Stor klem fra meg

Skriv en ny kommentar

hits