Tips til dekor.

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

God morgen alle sammen! 

Hatt en fin start på dagen? 

Er det et spørsmål jeg får ofte er det følgende: "-kan du fortelle litt om hvordan du styler? Du får det til å se så enkelt ut. !"

Vel, jeg er kanskje i gjennomsnittet opptatt av detaljer, små som store. Dette er noe stylingene mine bærer preg av. Alt fra farge symentri i toner til hvordan hver og en ting i hjemmet henter opp hverandre og fremhever stilen til det maksimale. 

Jeg elsker linfarger og det å blande ulike tekstiler, men jeg har likevel et "system" på det.  Her i huset har vi mørk sofa ( det skal jeg fortsette med) og puffene er i lin. For at dette skal gli sammen har jeg valgt STORE puter i rygg og som tar opp linfargen i interiøret. Jeg legger til pledd og saueskinn etter ønske i samme beige toner og slik får jeg dempet det mørke , samtidig som jeg fremhever det. 

Jeg har alltid 1 eller 2 puter som tar opp sofaen igjen også, slik får jeg kontrastene til å stemme og ulike stoffer og kvaliteter gjør spillet morsomt og behagelig. 

Putetrekk blå strikk HER, Beige/grå strikk HER.  Grått strikkateppe HER.


Bordet tar opp gulvet og bordbeina trapperekkverket,vegger,seksjoner, samt kjøkken og skaper. 

Når jeg vil ha inn litt farge kjøper jeg gjerne det i friske blomster. Blomster kan jeg forsvare i å være litt "vågal" med, men somregel faller jeg på duse puddertoner som bare gir en liten touch av farge i mijøet den står i. 


Jeg liker heller få STORE ting enn mange små, men jeg elsker å pynte fat og det er noe jeg ofte leker meg med. Alt står gjerne samlet på et sted og levende lys overdriver jeg gjerne med. Duftlys er noe jeg aldri blir lei og jeg elsker duften det sprer rundt i huset. *smiler* 


Istedfor en spiker har jeg benyttet meg av en knagg som oppheng til klokken min, det gjør den enda mer dekorativ og er en litt morsom måte å henge ting på veggene. 

Liknede Klokke finnes HER i nettbutikken og knagg HER.


For å "stjele" stilen min har Tonje satt sammen et par tips bilder på budsjett og ikke budsjett.  Urne -KOMMER SNART FOR SALG IGJEN, Rundt skinnbrett  HER, Strikketrekk HER og Knagg HER.
 

Urne HER, Rundt betongbrett HER, Knagg HER og Strikka trekk HER.

 

Jeg håper dette ga dere noe tips til hvordan dere kan gjøre det og samtidig "stjele" stilen! 

Reklame/egen nettbutikk 

 

Ha en nydelig dag!

8 kommentarer

Rebecca Eskeland

20.08.2015 kl.14:02

Hei.

Hvor er lykten som du har på veggen ute ved inngangen ifra?

VillaPaprika

20.08.2015 kl.16:06

Rebecca Eskeland: den er fra min gamle butikk villapaprika

Ann-Karin Valholm

20.08.2015 kl.18:56

Heisann:o)Liker veldig godt de to lampene du har i vinduet med spesielt disse skjermene. Selger du, event pris??

Juanita

20.08.2015 kl.20:31

Kjære vakre stærke jente, det må være med stor sorg i hjærte ditt du selger dette fantastiske nydelige hjemmet! Jeg blir stum av beundring over hvor flink du er! Har fulgt bloggen din ei stund og ønsker deg og dine barn alt godt videre <3 Er helt sikker på at med det store mammahjertet du har får dere det fint uansett antall rom og kvadrat, synes folk skal slutte å være så stygge jeg! Heier på deg <3

nina

20.08.2015 kl.21:49

nydelie bilder...og ting...ser huset ditt ligg ute på finn.no nå...fine bilder...

VillaPaprika

20.08.2015 kl.22:30

Juanita: tusen takk vakre deg , det varmer hjertet mitt <3

VillaPaprika

20.08.2015 kl.22:30

nina: tusen takk <3

Mariannr D. Karlsen

14.01.2016 kl.16:06

Ser jo at dette innlegget er litt gammelt, men får du inn det putetrekket i grå/beige igjen? Ønsker i såfall svært gjerne å bli kontaktet på mail hvis det er mulig å bestille:)

Skriv en ny kommentar

hits