Hos mamma´n sin igjen.

Det er noe spesielt med mammahjerte.. Barna mine er absolutt alt for meg, jeg fatter ikke hvordan jeg klarte meg de 18 årene før de kom inn i livet mitt, men jeg ble jo ikke "voksen" før uken før Olíver kom. 19. år og tobarnsmor.. Jeg har jo måttet la meg oppdra med de småtrolla mine også og nå er de 2. klassing og 3.klassing... Hvor har årene blitt av, jeg er 26 år og muligens den yngste moren på trinnet til begge barna, men se så fine de er. Og de er mine to små barn som ikke lenger er så små. Olíver er blitt så lang, fått store tenner, store bein og 152 i klær! Jeg handler jo 134 til Mathilde nå også så begge er jo blitt store. Jeg hadde liksom evig bebistid til å nå ha store barn, det er jo nå og de to siste årene de på min alder har fått små og det er nesten litt rart å tenke på. Vel, tiden går fort så det gjelder å nyte! 

MEN!!!

Nå er de hjemme hos mammaen sin igjen-endelig! Skolesekkene er fylt opp med nytt penal,matboks og drikkeflaske, nye klær ligger ferdig brettet på vaskerommet, to veldig gira og glade barn ligger å sover og mora sitter i sofa´n å gleder seg veldig over å endelig ha barna hjemme igjen!  Barna har vært i Spania med tanter,onkler,søskenbar og besteforeldre i hele 11 dager , de har vært på besøk i dyrebarken, tivoli,sjømannskirken, vært på stranden, spist masse god mat , lekt i bassenget , sovet lenge, gått lange turer og spist masse is! Jeg har sittet hjemme å felt en tåre når savnet har blitt for stort, men mest fordi jeg har vært så glad barna har fått muligheten til å dra på sydentur når jeg selv ikke fikk sjanse til det etter konkursen. Det at de fikk komme seg litt bort tror jeg de hadde godt av og jeg skal si det var to ivrige barn som kom hoppende inn i armene mine når de kom gående på flyplassen! 


Imorgen er det på´n igjen med den normale hverdagen og begge barna er nå helt klare for å gi bånn gass!  Solbrune og fine !! Nå skal jeg lade opp til en veldig aktiv morgendag! Jeg har forresten blitt skikkelig blondine - and i love it! 

Bilder kommer imorgen- vi skrives! 

5 kommentarer

20.08.2015 kl.07:12

Hvor har du kjøpt den man United mappa😊 den skulle sønnen min hatt😊👍🏻

VillaPaprika

20.08.2015 kl.09:23

Anonym: Nordby shpoongsenter i den store lekebutikken der??

veronica

20.08.2015 kl.14:42

Hei.

For en lekker gjennomført stil du har!!:)

Jeg pleier aldrig å komentere (tror faktisk dette er første gang jeg kommenterer en blogg??!) og jeg vet ikke hvorfor, men jeg ble så redd da jeg så bildet av Oliver over her. Det er sikkert bare noe med lyset/redigeringen eller noe, men jeg har lest så mange steder at man skal være veldig obs hvis kun ett av øynene på bilder blir røde.

Følte iallefall jeg bare måtte si i fra, så nå slipper jeg iallefall å tenke sånn på det :)

VillaPaprika

20.08.2015 kl.16:05

veronica: er nok bare pga jeg har lysnet bildet litt =)

20.08.2015 kl.23:23

vi har ikke ´i det norske språket...overskriften din skulle vært "Hos mammaen sin igjen".

Skriv en ny kommentar

hits