Spa på badet.

Innlegget har Annonselenker til egen nettbutikk. 

Er det en ting jeg kommer til å savne med dette huset er det , det lille søte badet vårt. Det er riktignok ikke stort, men jeg ELSKER å ta meg et varmt bad og bare ligge helt i ro her inne. Det er så koselig og varmt bad, og selv om det er lite har vi fått inn badekar, vask med skap,hyller og toalett. Og alt er jo nytt og det er deilig. 

Idag har jeg bare vært hjemme etter jobb og ikveld har jeg hatt en skikkelig egenpleietid på badet, helt fantastisk!  Ettersom vi selger litt velvære produkter i butikken er det jo ikke til å legge skjul på at jeg tester ut noe nytt og får meg favoritter støtt og stadig. 

I badevannet hadde jeg den deilige såpen fra dr.bronners. Dere dette er en VINNER om dagen, det lukter himmelsk og jeg blir aldri tørr eller sår på hendene etter å bruke disse såpene. Jeg vasker riktignok hele kroppen med den, og liker ikke lenger de typiske butikksåpene. De ulike såpene fra Dr.bronners finnes HER.


Woodwick lysene tennes i alle rom , også på badet. Jeg elsker lin,cotton og lavende best- kanskje ingen bombe.. haha..  Woodwick lysene finner dere HER i ulike størrelser og fassonger. Det kose med disse lysene er at de knitrer og har veldig behagelig lukt i rommet. Velvære serien jeg ELSKER som jeg faktisk vil anbefale andre er badesaltet og bodylotion fra Durance. Jeg har prøvd mange ulike, men denne serien har jeg nå landet på. Jeg blir god og myk i huden, serien lukter godt og er super for meg som sliter med veldig sensitiv hus. Den kan dere lese om og finne HER og HER i nettbutikken.  Best av alt er de på tilbud så langt lageret holder. Jeg håper dagen deres har vært noe bedre enn min og ønsker dere en fantastisk natt. Imorgen skal jeg på en liten makeover- gleder meg! Frem til vi skrives igjen-nyt timene! 11 kommentarer

Stine

18.08.2015 kl.22:20

heeerlig!!:)

Cathrine

19.08.2015 kl.09:38

Hvor har du kjøpt håndtakene dine på skapene under vasken? Er det rivera maison? Lykke til med hussalg!

Ida

19.08.2015 kl.19:03

Ligger huset ditt på finn til salgs?:-)

19.08.2015 kl.22:23

Jeg syns så synd på Oliver som har gått glipp av første skoledag etter sommerferien. En utrolig viktig dag. Å dele den spente følelsen med alle medelevene og læreren, og få fortelle fra ferien og høre hva de andre har gjort. Møte nye elever og nye lærere. Å bla i nye bøker og få ny informasjon. Det er virkelig ikke det samme å komme etter 3 dager. Første skoledag er virkelig den viktigste dagen i året. Selvfølgelig ikke når det gjelder fag, men alle andre aspekter. Håper det er noe dere har med dere i tankene når neste sommerferie planlegges. Prioriter denne viktige dagen for barna deres. Det kan selvfølgelig være gode personlige grunner for at ferie absolutt MÅ legges på dette tidspunktet, men stort sett er det fordi det passer de voksne best, enten med tanke på tid eller penger. Man burde sende tydelige signaler til barna sine om at skole er så viktig at det bør prioriteres.

VillaPaprika

19.08.2015 kl.22:29

Anonym: dette kan du spare meg. Jeg har barn som ikke har vært på skikkelig ferie på 2 år og hadde en hel familie de skulle reise med fra far sin side. Sånn vås som dette har jg ingen respekt for. De har ikke brydd seg noe om å komme inn 4.skoledag etter ferien og gleder seg stort!
Pass på deg selv, våre barn får nok såpass sunne kommentarer at de ikke legger seg opp i anre familier ihvertfall=) Enda godt at farmor er lærinne av yrke og far lektor så mine barnhar lært seg spanske ord, pugget engelsk og hatt en fantastisk ferie med hele familien på far sin side - tenk så heldige de er som kan komme å fortelle om dette nå <3

Fei for din dør og ikke vår, den er vi to voksene mennesker som tar oss av selv =)

VillaPaprika

19.08.2015 kl.22:31

villapaprika: farfar`ikke far

Anita

19.08.2015 kl.22:49

Til anonym: Dette har du virkelig ingenting med å gjøre!!! Tenk å ta opp slike personlige ting på et forum som alle kan lese!! Hva tenker du på? Hvis du synes dette er så fælt, hvorfor sier du ikke ifra personlig??

19.08.2015 kl.23:42

Da er vi bare uenige. Jeg mener at første skoledag er kjempeviktig. Det er jeg absolutt ikke alene om å synes. Media har hatt dette oppe mange ganger om hva skolene mener om at foreldre legger ferien utenfor skoleferiene. Jeg feier for min egen dør, og sørger for at mine barn får med seg første skoledag. Jeg tviler ikke på at barna dine har hatt det helt topp på ferie, og at de har lært masse. Kjempeverdifullt er det! Jeg mener bare at de burde ha vært tilbake til første skoledag. Hvis du ikke tåler andres meninger, så trenger du jo ikke ha kommentarfelt da. Det er jo ikke akkurat slik at jeg sier noe stygt om deg eller barna dine, så slapp helt av. Jeg mener at barnas første skoledag bør prioriteres, og det hadde jeg turt å si til hvem som helst face to face.

Monica

20.08.2015 kl.06:11

Camilla;o)

Prøv om du klarer å IKKE kommentere hva noe av dette tullet enkelte poster inne på bloggen din.

Det de skriver er bare tull. Jeg skjønner at det er vanskelig å la være, men PRØV:0)Som en god venninne sa til meg en gang "ignorer ignorer ignorer" så godt du kan. Ikke la noen få noe mer "vann på mølla". Hev deg over det!!!!! Ikke vær som dem!!!!....

Dette er nok ingen av de vanlige perfirerte bloggleserene som leser bloggen din forde de liker akkurat denne bloggen.

Tror det er noen du kjenner/ har kjent svært godt og som ønsker å såre deg. De aller aller fleste av oss har mer enn nok med å feie for vår egen dør, og det har garantert de som skriver disse innleggene også.

Men igjen IKKE kommenter med lange svar. Du trenger ikke å forsvare deg.... Skriv bare OK hvis du føler at du må svare....

Nå tror ikke jeg at alle som kommenterer her inne og som ikke alltid er like positive - at de mener noe vondt. For sånn er det.... alle kan ikke alltid være enige. Men disse som skriver de styggeste ting her inne og skriver om barna dine, familien din mm - de tror jeg du desverre kjenner, og de ønsker ikke deg alt godt.

STÅ PÅ og prøv så godt du kan å filtrer hvem du rett og slatt skal gidde å svar noe som helst;o) Altså dette er bare et godt råd (syntes jeg) fra en leser som lar seg irritere, forbause og nesten fasineres litt av hva folk klarer å lire ut av seg.

Klem fra Monica

Nina

20.08.2015 kl.15:22

Som min mor alltid lærte meg...Taushet er fiendens verste våpen. Dette har jeg med meg den dag i dag.

Stine

23.08.2015 kl.20:30

sier mye om det nettrollet som har kommentert om at barna har vært på ferie og at det ikke er bra . veldig modig bak skjermen men du tørr ikke og skrive ditt fulle navn. Feiging ;)

Skriv en ny kommentar

hits