Tirsdag!

Annonselenker /min nettbutikk 

Hei på dere!  Idag har jeg sett bildene til salgs annonsen vår som kommer på Finn.no - åh, de var altså SÅ fine! Nå er det bare snakk om et par dager til før huset kommer for salg! wiiiiii! 

Vel, jeg har dratt på meg tidenes grusomste forkjølelse.... Super kvalm, ingen matlyst, konstant tett nese, kaldsvetter, vond hals og tett nese.. Alt jeg vil er å ligge hjemme å sove dagen igjennom! Idag var ikke dagen det lot seg gjøre så jeg har gått rundt på halv maskin og aldri følt meg mer blek enn nå... Igår var bare barnematen!!!  

Jadaså.. Dette var dagens klageinnlegg. haha... Snakk om å være lei liksom... Jaja, imorgen er jeg nok MYE bedre får jeg håpe på! Dere har jo ønsket litt mer bilder fra Showroomet så jeg tenkte å komme med noen nå. Det er ikke stort her, men utrolig mye fint har vi og idag har jeg ryddet og ordnet i alt igjen.. Sånn går det når varer kommer inn og ut nesten på likt. 
Disse putetrekkene ble med meg idag, får aldri nok av lekre putetrekk i nydelige jordtoner med en dæsj av litt glitter og glam(den første er det glittertråder i).. Finnes HER og HER i nettbutikken. 


Nå skal jeg snart få ønsket mitt oppfylt, komme meg hjem på sofa´n og nyte noen timer hvor pcén blir prioritert bort... Ikveld tenkte jeg å ta meg et lite spa.. Viktig å ta litt vare på seg selv når formen henger etter. 

Jeg håper dere har hatt en ellers super dag, vi skrives igjen! 

 

4 kommentarer

Anette

18.08.2015 kl.17:47

Du er så flink og du gjør en så synsykt god jobb! Mesunnelig, på hva du har fått til. :) Du for uansett ha god bedring :)

18.08.2015 kl.18:40

Hei. Det er sikkert et dumt spørsmål, men jeg gyver løs! Hva er forskjellen på et showroom og en butikk? Ønsker meg liiiitt mere innlegg om hverdagen din og de rundt deg, men du hr kanskje sluttet helt med det? Uansett, jeg følger deg og koser meg med å lese bloggen din :-)

VillaPaprika

18.08.2015 kl.21:51

Anonym: hei hie, det kommer det kommer=) så bare å følge med=) forskjellen er at et showroom er mer en plass for å vise varene, men vi har valgt at dere kan komme å handle også, en butikk er jo en butikk på en måte =)

VillaPaprika

18.08.2015 kl.21:51

Anette: tusen takk vakre deg <3

Skriv en ny kommentar

hits