Dekk ditt bord...

Annonse. 

Fordelen ved å bo bare en svipptur fra vannet er at man kan bruke omgivelsene til småturer og styling. Martine og jeg tenkte å vise dere hvordan vi synes de ulike varene passer sammen og håper dere vil finne litt inspirasjon her. Alt bør ikke brukes til en ting, det gjelder å bruke fantasien og finne flere muligheter til å style og bruke et produkt. 

  • Ta for eksempel disse lekre matpakke-eskene fra bondep, de er jo kanontøffe til alt fra popkorn, godis i en barnebursdag, til å bruke på "hagefest"-bordet eller til små overraskelser på bordet i en barnedåp eller et bryllup. 


  • De tøffe tøykurvene fra lifestyle er også kjempefine til å servere rundstykker eller potetgull i. Tøffe på frokostbordet eller lunsjbordet. Lysestakene er enkle og nette, og tøffe å blande sammen. I ulike størrelser og fasonger lager det et artig spill i pyntingen. 

Lysestaker finnes HER,HER og HER i nettbutikken.  Woodwick lyset finnes HER.

Linløperene fra Madame er kjempe fine å bruke uansett om du skal be til middag eller gjøre borddekkingen litt hyggeligere. Jo mer den vaskes, jo grovere og røffere blir den- lin er lin - alltid fint! Finnes HER. 


Serviettene i stoff er nå nedsatt til kun kr 50 ,- per stk og er kjempe fine. Finnes under tilbud i nettbutikken. De søte matpakkeboksene finnes HER i nettbutikken. 


Jeg håper dere får en toppers dag og så noe dere likte, her skal jeg fortsette å plassere varer og kose meg! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

9 kommentarer

17.08.2015 kl.13:12

utrolig flott! Men, vær så snill å rett opp skriveleif før du publiserer innlegg. Teksten blir ikke så bra når du skriver "døp" , "skirves" osv....hvis det er autokorrekten på tlf så må du i det minste sjekke teksten før du legger ut :)

17.08.2015 kl.13:36

Nydelig vær dere har!☀️

VillaPaprika

17.08.2015 kl.14:06

Anonym: har gått over det nesten med en gang, så oppdaterer du får du nok opp at det er rettet =)

Mia

17.08.2015 kl.19:50

Kjære - er ikke dette litt for mye av det gode ..Ja det var marsmellows og ikke marengstopper- men ellers.. Snakk om Copycat 😂😂 https://gladehjem.wordpress.com/2015/08/16/happy-sunday/

Tallulah

17.08.2015 kl.20:18

Her har du visst igjen glemt å merke at dette er reklame. Ta kontakt med Forbrukerombudet om dette fremdeles er uklart.

Ha en flott dag!

VillaPaprika

17.08.2015 kl.21:32

Tallulah: Nå begynner jeg å bli lei av dine kommentarer. Jeg anbefaler deg å kontakte noen i forbrukerombudet om det er slik at ejg marker innleggene mine feil så kan kan snakke med de fremfor at du hele tiden skal sitte her inne å fortelle meg hvordan jeg skal merke inneleggene mine.

Jeg vil nå melde inn din ip til blokking da du ikke annet enn sitter å peker finger hele tiden.

Toril

18.08.2015 kl.10:57

Så flotte bilder I nydelig sommervær,ja det er herlig å bo nære sjøen. Det er leit og ekkelt at så mange jenter krangler her inne. Er det noe de har med seg fra barnehagen tro? Vel jeg synes dere er flinke å presangtere produktene dere selger. Ha en fin dag begge to.

M

18.08.2015 kl.22:20

Noen ganger bør du tenke deg om litt FØR du skriver/legger ut ting... Noen forsøker å opplyse deg om feil du gjør - og du svarer med at du skal blokke ip-adressen? Spesielt.. Jeg har også skrevet kommentar til deg om reklame og merking, men den publiserte du ikke engang! Fatter ikke at det er så vanskelig å gjøre riktig? Men det er greit det - vi kan godt rapportere deg til FO istedenfor og nevne det for deg!

VillaPaprika

18.08.2015 kl.23:15

M:
Når jeg gang på gang må få samme kommentarer om at innleggene mine merkes feil uten info om hva som skal gjøres annerledes , kan jeg si at jeg ikke gidder mer kommentarer av den type og da blokker de jeg vil.
Konstruktiv kritkk : Dette var feil, men gjør du slik retter du det opp.
Ikke konstruktiv kritikk: du gjør feil.dette er bare feil, må vi melde deg til fo for at du skal forstå?

Jeg tok en tlf og spurte hva jeg skulle merke mine innlegg med selv og fikk beskjed om å skrive annonselenker, annonse eller reklame, alltid dersom jeg viste til salg med gevist.

Så ja, send gjerne inn en melding til FO. Jeg gleder meg bare til å høre fra dem om jeg nå merker mine innlegg feil. For da er jeg sikker på at de kan komme med informajson på hva jeg evt. gjør feil, på mine ikke sponsede innlegg.=)

Gir det deg noe å rette på meg med pekefingeren er det helt flott det, men du har selv valgt å klikke deg inn her og er det for å sjekke hvordan jeg gjør jobben min synes jeg du skal finne på noe annet. Det kan da ikke gi deg noe positivt å sitte å tute og kjøre slik som dette. Om det gjør, er det bare trist. Vel, deg om det.
Nyt kvelden =)

Skriv en ny kommentar

hits