Smile !!

Smil -det er lørdag! 

Deilig vær idag igjen jo, kan vi be om mer? Jeg hadde ironisk nok begynt å ta frem alle de deilige strikkajakkene mine igjen, men nå lar jeg de ligge litt til altså.. haha.. Jeg begynner å pakke imorgen, tenk at jeg nå om 3 uker bor på en ny plass, sommerfuglene begynner å snike seg på kjenner jeg.. hihi... 

Til uken kommer huset ut for salg, er ikke det rart? Jeg håper det er noen der ute som vil elske dette huset like mye som meg(?) Jeg merker jeg går å sier det hele tiden, men så er jeg over toppen glad i huset mitt. haha.. Jeg har nå fylt på med alle de deilige putetrekkene mine som er nye nå.. Jeg synes det er SÅ moro med høstnyheter , selv om jeg har kun sommerfølelse akkurat nå... Den forsvinner nok igjen når "høsten" kommer.. 

I LOVE this dinner place! <3 

Å blande lyst og mørkt i interiøret er så fint <3 


Nyt dagen alle vakre, sommeren varer ikke evig vet dere! 

5 kommentarer

16.08.2015 kl.00:37

Så fint at Hans kan ta bilder av deg i huset, da er han med på selge huset han og 👍

Jeanette

16.08.2015 kl.03:33

Kjempefint. Spennende med flytting. Du har sikkert nevnt det før men de lysestakene, hvor er de fra? Er de for hvilken type lys?

Trine

16.08.2015 kl.10:57

Hvor er spisestue stolene dine fra?

Bodil

16.08.2015 kl.16:21

Hei 😊ønsker deg lykke til med salg og ny bolig 😚 lurer på hvilken farge du har på teppet som du har i spisesofaen?

Elin

23.08.2015 kl.19:52

Hei!

Håper du kan ta deg tid til å svare meg... Lurer så veldig på hva de høye sølvlysestakene heter, og hvor man kan kjøpe dem? Husker du også hvor mye de kostet?

Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits