Jentedag på jobben...

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

Jeg sitter i en del, Martine i den andre... Jeg tror vi begge har vært like gira på å se klokken gå idag, det er jo sommer nå! Til mandagen skal vi på stylingoppdrag, så gled dere - det gjør vi! Vi har så mye fint å vise frem og selgerne rundt i landet har spennende oppdrag foran seg. Jeg gleder meg enormt til å se bidragene de skal jobbe med også! Tenk at vi er et team på 9 stk, det er så moro det! Jeg er heldig som har så mange flotte folk jeg jobber med! 


Idag tok Martine og jeg lunsjen ute og siden vi så at begge hadde på seg klær vi selger ut i butikken ble vi brått hobby-modeller.. Slå den da... haha... Jada, vi vet å ha det moro på jobben og det er ikke dumt når alle andre ligger på stranden rundt oss.. De som tok ferieukene sine nå har virkelig vært smarte altså! *missunnelig* 

Varmen er det INGENTING å si på, den er her og det er SÅ deilig. Denne kjolen kjøpte jeg meg til Spania når jeg dro dit, men det er først nå jeg har tatt den i bruk igjen... Den er jo super nydelig i modellen, lett og luftig...Kjolen finnes HER i nettbutikken. 

Martine har en lekker bluse på og jeg bare elsker mønstret når jeg ser det på... Kanon lekkert! 

Blusen finnes HER i nettbutikken og den er også satt ned. 
Nå skal jeg snart pakke sammen sakene mine og komme meg avsted, en tur ut på vannet står for tur og det skal bli perfekt idag!!! 

Jeg håper dere har en deilig sommerdag uansett hvor dere befinner dere. 

12 kommentarer

Stine Tokle

14.08.2015 kl.15:14

Såå fine jenter <3 fin kjole!! :)

14.08.2015 kl.21:42

Ser du var på vannet med hans.. Er dere på vei til å finne tilbake til hverandre?

Ane

14.08.2015 kl.21:42

På båttur med "exen"

14.08.2015 kl.23:04

Holder du leserene dine for narr?😳

Vi er så mange som har syntes så synd på deg og det som har skjedd deg.... Og hatt/har et ønske om at du skulle klare dette..... Men du har jo både kjærligheten og butikk fortsatt.... - og det er ingenting som er bedre enn det for all del....

Men får en følelse av at du skriver ting på bloggen som ikke er helt lik sannheten bestandig.....Og vi har jo bare oss selv å takke som har trodd på deg ...

Hilsen Anna

VillaPaprika

15.08.2015 kl.12:54

Anonym: det får tiden vise. Vi vil hverandre ihvertfall alt godt <3 så får vi ta det derifra =)

VillaPaprika

15.08.2015 kl.12:57

Anonym:jeg har ikke sagt jeg ikke har stylebynorway idag jeg, utrolig at du ser den først nå. Og hans og jeg. Ja vi selger huset og JEG hr leid meg leilighet. Men om vi hadde klart å få til ting -hadde ikke det bare vært bra(?) skal ejg sitte her inne å skrive om hvis- som-dersom-atter . Jeg vet faktisk ikke hva som skjer selv, men finner vi ut at vi skal være kjærester skal jeg med LYKKE poste det her inne. Enn så lenge forholder jeg meg til slik statusen er =) Tro hva du ønsker, de som er rundt oss/ meg vet at jeg ikke sitter å tuller på bloggen. Jeg har ingen meldeplikt om min hverdag og Hans vil helst ikke nevnes i alt som skjer her inne og da tar jeg hensyn til nettopp det =)

VillaPaprika

15.08.2015 kl.12:58

Ane: ja, ute å spiste var vi også =)

15.08.2015 kl.13:25

Ingenting hadde vel vore betre enn om dei fann tilbake til kvarandre :-) Dei om det ( dokke som er så etter Camilla å skal sverte henne heile tida )

15.08.2015 kl.14:49

Hun som skriver det med butikken over her, tenker kanskje på det at når noen mister levebrødet sitt så vil det sannsynligvis gi alvorlige konsekvenser på lang sikt for mange. Er ikke alltid like lett å finne en ny jobb, og det kan være tøft å leve på arbeidsledighetstrygd. Du fortalte om konkursen, og bare dager etterpå har du noe nytt på gang og forteller leserne at du pakker varer så det skvetter, at "vi leserne" shopper som gale av deg, og at du ikke har sett på maken til handling osv.... Mange lurer kanskje på hvordan det lar seg gjøre å komme så veldig ovenpå bare dager etter at du skrev om konkursen.

Anna

15.08.2015 kl.15:19

Flotte bilder!😊

15.08.2015 kl.21:05

Du er bare en bløff. Får oss til å tro at det står så ille til med deg så er det ikke sånn alikevel. Hele familien din er visst bare noen luringer har jeg hørt.

15.08.2015 kl.22:58

Nå vet jo selvfølgelig ikke vi leserne hele sannheten, men du skrev jo et langt innlegg tidligere om hvor forferdelig konkursen var, og at de rundt deg aldri hadde sett deg så langt nede. Jeg syns det høres helt forferdelig ut, og midt oppi det hele så pakker Hans sakene sine og drar? Jeg kan bare ikke skjønne det. Akkurat da du trengte han som mest, så ville han ikke bo sammen med deg mer? Jeg syns virkelig du fortjener en som står ved din side i tykt og tynt, i gode og onde dager.

Skriv en ny kommentar

hits