Happy day!

God kveld alle sammen! 

Idag har jeg vært å tatt litt forskjellig mål til leiligheten og jeg får ikke dagene til å gå fort nok.. Leiligheten er jo ikke stor, men den blir så bra når jeg får kommet meg inn. Jeg har bestilt meg nye møbler, og skal få ordne litt smått på kjøkkenet! Dette er ikke noe jeg eier, så det blir jo ikke å koste for mye på den, men det er nå et par år jeg skal bo der og da vil jeg ha det fint og pent rundt meg. Det som er deilig er at jeg har god tid til å finne noe permanent til meg og barna og etter dette året trenger jeg å lande litt før jeg kaster meg inn i noe nytt.  

Hun som eier leiligheten er helt ærlig verdens søteste, hun har gitt meg sin godkjenning til å styre og ordne det til i leiligheten slik jeg vil og det er jo godt når man først skal bo der. Jeg liker at ting er på plass så jeg har litt som skal gjøres, mesteparten er jo ting som kan være med videre når det blir tid for det. Etter at vi pusset opp kjøkkenet her i huset ble det noen kvadrat igjen med fliser så de tenkte jeg å ta med meg og få opp under kjøkkenskapene... To nye kjøkkenøyer skal jeg skru opp mot hverandre så jeg får GOD benkeplass og et pent nytt vitrineskap skal også få komme inn. Jeg skal sette inn mitt kjøleskap, micro,ovn +maskiner osv og lagre det som står i leiligheten et annet sted så jeg har mitt eget av alt... Det er liksom noe jeg føler er vitkig for meg. 

For å vise dere litt av hva som skal handles inn legger jeg med disse bildene fra Ikea.. De har litt dårlig oppløsning , men dere klarer sikkert å forstå litt hva jeg skal sette sammen av det forskjellige. 

 Ungene må dele rom, men jeg har allerede planene klare for hvordan de kan få det best mulig. 

Temaet skal være grått og hvitt, og jeg fant en fin køye på IKEA som med to gode madrasser og noen strøk med gråmalingen kommer til å bli perfekt! Til den skal de få et stort dobbelt skrivebord , fine arbeidstoler, hver sin sakkosekk og ny tv på veggen. Jeg skal lage et rom de kan bruke masse tid på og trives godt. Og jeg KLØR i fingrene etter å begynne. 

Badet er også noe jeg gleder meg enormt til- det er nemlig STORT! Og det vil helt ærlig bli kanonlekkert! Jeg er så i hundre etter å begynne ! Soverommet mitt blir ikke stort, men akkurat plass til  1,80 seng, nattbord og et par normale garderobeskap.Jeg ville at barna skulle få det rommet med mest plass siden de deler. De får det fineste rommet det er jeg sikker på og når de sitter å gjør lekser kan de titte ut av vinduet og se den nydelige utsikten.. Det tror jeg spesielt Mathilde kommer til å elske! 


Nå er det bare 3 uker til jeg begynner å ordne det til der, tiden går jo alltid fort så det satser jeg på at den gjør nå også!  

Jeg gleder meg til å vise dere mer, for dette er veldig stas nå! 

14 kommentarer

Mai

13.08.2015 kl.21:28

Må du selge huset ditt etter konkursen? Synes hele opplegget er litt rart.. Du har funnet drømmehuset og endelig fått pusset opp og ordnet det slik du vil og da skal du plutselig selge..

synnøve

13.08.2015 kl.21:31

Håper det å dele rom fungerer greit da.

Men det virker jo som om de er gode venner.

VillaPaprika

13.08.2015 kl.21:32

Mai: om det er det du sitter med tro om ønsker jeg ikke å svare på det en gang. men nei, absolutt ikke. jeg er alene og vil og ønsker ikke å sitte med det alene=)

VillaPaprika

13.08.2015 kl.21:35

synnøve: Det blir akkurat hva vi gjør det til =)

Karjis

13.08.2015 kl.22:03

Hei- ingen har ondt av å dele rom!! Er en berigelse for søskenforholdet:-)

M

13.08.2015 kl.22:04

Blir barna i samme skolekrets?

Linda

13.08.2015 kl.22:10

Kjenner deg ikke, men jeg heier på deg!! Fy søren å mye du har måtte gått igjennom og du står fortsatt på bena!! Du klarer søren meg HVA DU VIL, det er jeg sikker på!! Klart du har dårlige dager, men hvem har ikke det!! :)

Masse lykke til i nytt hjem <3

VillaPaprika

13.08.2015 kl.22:26

M: ja=)

Mona

14.08.2015 kl.00:03

Eg kan trøste deg med at mine barn måtte dele rom med MEG til dei var 11 og 12 !! :D Og det gikk helt bra :))

Frida

14.08.2015 kl.00:05

Hei! For det første, jeg heier på deg! Tenk om folk kunne ha feid for sin egen dør før de skal kommentere andre sitt liv! Blir så flau av noen kommentarer her inne på bloggen! Men, hev deg over! Som sagt, du er fantastisk! Jeg lurer på hvor kjøkkenøyene er fra? De som skal inn i den nye leiligheten! God fredag, og snart god helg 😊

Tone

14.08.2015 kl.10:43

Gleder meg til å se, Blir helt sikkert flott 🌸

14.08.2015 kl.14:38

Blir spennande å sjå korleis du kjem til å forvandle den tomme leiligheta. Alt du tek i blir fint uansett :-) Du er flink , Camilla!

Nina

15.08.2015 kl.12:08

Hei 😊 Hvor er de grå flisene du har i gangen fra?? Lykke til med ny bolig! 😊

monica

15.08.2015 kl.23:51

GURI MALLA SÅ MANGE BITRE MENNESKER DET FINNES SOM IKKE KLARER Å GLEDE SEG OVER ANDRES LYKKE. IKKE RART DET ER KRIG I VERDEN 🙊🙈

Skriv en ny kommentar

hits