Nå skjer det.

Annonselenker/ min nettbutikk

Gjett hva jeg brått ble idag- NERVØS! Uff, ja nå nærmer salget seg sånn og jeg kan nesten ikke forstå at jeg bor i huset mitt sist mnd nå.. Tenk dere det, om en mnd bor jeg i en leilighet og livet mitt her i rødåsen er "over". Jeg er så følelsesmessig ladet i dette, føler en dag glede og neste dag kan jeg føle fortvilelse eller reddsel.. Jeg tror jeg kommer til å slappe av når jeg får møbler, min huslukt og barnas ting inn i den nye leiligheten, akkurat nå føler jeg at jeg ikke tilhører noen plass, selv om jeg ennå bor her. 

Jeg har idag malt over lister og ryddet bort litt i esker, til uken er huset ute for salg og jeg håper det går relativt fort og smertefritt.. Jeg klarte likevel ikke dy meg når jeg idag fikk se hvor fine de nye tingene mine er, jeg MÅTTE bare pakke det opp å se det på kjøkkenbenken.. En av kjøkkenet sine siste stylinger kanskje(?) hmmm.... Oppvaskhåndkle HER. Trefjøl HER. Trebolle HER. Lyslykter små HER. Duftlys HER. Store lykter HER.


Jeg håper dere har hatt en fin dag(?) Imorgen er det åpent i showroomet fra 12-15 på pancoveien 30 , så vil dere se noen av de lekre nyhetene er det bare å svippe innom oss! 

Vi sees- håper jeg! - skrives her gjør vi ihvertfall! 

2 kommentarer

Tonje Cathrine

12.08.2015 kl.11:32

Hei. Tar dere kort i butikken? Ha en fin dag Camilla

VillaPaprika

12.08.2015 kl.11:40

Tonje Cathrine: det gjør vi =)

Skriv en ny kommentar

hits