Innkjøp..

Reklame. 

God tirsdag alle sammen! 

Nå er jeg overmett etter å ha kastet i meg litt for mye indisk, er det mulig liksom(?) Jeg lærer aldri! Nå når jeg flytter blir ejg boende 20 m fra treningen , da skal nok kroppen min få kjørt seg på mølla.. haha.. 

Så over til overskriften, nemlig innkjøp. Idag har jeg og Martine vært på innkjøp for alt som skal inn dørene denne høsten og jeg kan ikke si annet enn -gled dere!  Jeg er ikke helt ferdig med ting som skal kjøpes inn, men på GOD vei!! 

Her får dere en liten titt på litt av det vi får inn! 

Vi fikk med oss noen deilige nyheter tilbake til showroomet og ut i nettbutikken også , så her gjelder det å følge med! Bare sjekk denne lekkerbisken fra Halvor bakke sin kolleksjon - lekker ikke sant? 


Også kjøpte vi inn det lekre sjalet jeg har på meg, jeg falt rett og slett pladask for det så det ble med hjem.. Deilig utover nå! 


Jeg håper dere får en fantastisk kveld, her skal det ordnes litt til imorgen.. Bare 1 uke til huset kommer ut for salg nå! Herremin, så rart.. 

5 kommentarer

11.08.2015 kl.20:19

Uahu in italy is very hot weather! You have just the blankets? Ciao ciao

anita

11.08.2015 kl.20:47

Ååå så utrolig mye fint, og det blå pleddet..dåhn :) det er kjempemye fint i nettbuttikken :) syns det er trist at du skal flytte da jeg vet du er glad i huset ditt, men jeg vet du får det fint og det blir spennende å følge deg :) Ser det har vært skrevet en masse styggt, men du er en flott jente husk det :) Hev deg over alt :) klem

VillaPaprika

12.08.2015 kl.11:23

anita: alt ordner seg for snille jenter <3

VillaPaprika

12.08.2015 kl.11:23

Anonym: ? =)

Mina

13.08.2015 kl.23:03

Nydelig❤️

Skriv en ny kommentar

hits