Så var det avsted...

Til SFO...Ungene har ut oktober i sfo før de er ferdig med det og det koser de seg med nå, selv om Oliver helst ville sluttet igår. haha.. Vel, hun mor vil jo ikke la de være alene så da må hun ha litt tid på seg, sånn er det bare... 

Oliver og Mathilde er klippene i livet mitt, snakk om to gode hjerter.. De har veldig mye rare meninger om alt, men gud så moro det er å høre alt det rare de sier! haha..


Nå er det ikke lang tid igjen før vi flytter, begg småtrollamine og jeg. Ny start og ny hverdag, litt godt og rart på en og samme gang.. Så får vi se hva fremtiden bringer da, jeg har stor tro på at alt blir veldig bra !!!  Det er noe med den rosenrøde hverdagen, den varer ikke evig så det er godt å kunne dele baksiden på livet noen ganger også.. Jeg har jo fått så mange mailer og kommentarer av andre som er i samme båt så vi er tydelig mange der ute- det er helt sikkert! Selv om jeg håper og tror dette noen ganger vil snu tror jeg det gikk opp et lys for meg igår som ikke har vært der før.. Endringer kan ikke gjøres alene, det er alltid to som må til og slik er det uansett hvor mye jeg skal belaste meg selv eller få skylden for ting. It´s take to to tango!! 

Vel, nå er det showroomet og meg idag- wiiihiii! Og nå begynner moroa!! Jeg er tilbake!!! Så er dere ute å kjører - kom nedom pancoveien og ta en titt.. Det er ikke stort og det skal komme opp både vegger, reklame , MASSE nytt interiør osv , men enn så lenge har vi klart å ordne oss til og det er blitt kanonfint! Jeg gleder meg til veggene kommer, men enn så lenge synes jeg jo at vi har ordnet oss til mer enn bra nok! 

Nå er det lunsj, så jobb- nyt dagen vi skrives! 

 

12 kommentarer

Cathrin

05.08.2015 kl.13:02

Nei, du er absolutt ikke alene. Har selv sett livets bakside mang en gang og tenkt "hvorfor meg?". Men utrolig nok kommer man tilbake sterkere enn noen gang og en erfaring rikere. Girlpower <3

Ha en fantastisk dag!

Solfrid

05.08.2015 kl.13:41

Alene er du nok ikke nei:) og det vil bli bedre, ting kan bare ta litt tid. Du er sterk, så dette klarer du:)

Elsker den nye nettbutikken din. Ikke at jeg ikke likte den forrige, he he. Så gøy med nye varer, liker at du har tatt inn varer fra lama igjen også:)

Stå på videre, ha en strålende dag:):)

Iselin

05.08.2015 kl.14:10

Så søte barn :)

05.08.2015 kl.14:56

Wow, du stråler:-D

Anne Line

05.08.2015 kl.17:04

Du stråler!

Jeg gleder meg sånn til å følge deg på reisen videre. Jeg er imponert over hvordan du har klart å reise deg, igjen. Du er tøff!

Stå på :)

Stor klem!

Charlotte

05.08.2015 kl.19:20

Nydelig dere er <3 Søren, var i fredrikstad istad, men visste ikke at man bare kunne komme. Neste gang :-* God og varm klem

VillaPaprika

06.08.2015 kl.12:32

Charlotte: kom-kom neste gang =)

Frida

06.08.2015 kl.12:39

Flotte deg, du bare stråler om dagen:) Du er absolutt ikke alene, jeg har vært igjennom det samme og jeg hadde aldri trudd jeg skulle være der jeg er i dag for 1 år siden! Stå på, du har 2 flotte barn og dette klarer du:)

VillaPaprika

06.08.2015 kl.16:15

Frida: takk vakre deg <3

07.08.2015 kl.07:07

Etter snart to år er vi flere som jubler over å kunne ta en skål over å være kvitt deg! Det beste er at du sitter igjen å har det vondt og ingen vil tro deg!!!!!

Ina

07.08.2015 kl.13:31

Kjære anonym! Du som er så glad over å være kvitt Camilla... Hun er sikkert glad over å være kvitt deg også! God bedring ønskes deg!

Håper du sjekker ut hvem dette er Camilla og anmelder sånne idioter! Makan til syke mennesker som finnes... Det er skummelt!!!

Anne

07.08.2015 kl.19:43

Anonym : fy søren så stygt du oppfører deg ved å skrive sånt!! MOBBING OG TRAKASSERING kalles det!! Camilla er et flott forbilde på mange måter !! Folk vet hvem du er som skriver disse kommentarene!! Skjerp deg !! Camilla : håper du ikke bryr deg om disse nett trollene !! Stå på som før! Vi er mange som heier på deg !!!😄

Skriv en ny kommentar

hits