Putehimmel!

Annonse/ min egen nettbutikk.

 

Nå er jeg helt i himmelrike , og dere skal få se og høre mer om dette om ikke lenge.. Nå er jeg i ekstase! VIRKELIG! En ting som er sikkert er at jeg skal ha meg ny sofa, den jeg har blir litt stor å drasse med meg så jeg tenkte å finne noe litt nettere og enklere. Jeg vet stilen min er i en liten "endring" nå, jeg har jo HELT KLART -min touch på ting ennå, men nå er jeg litt ferdig med noe og klar for noe annet! Sånn er det jo!  Men herremin så mye moro jeg skal ha dere med på nå! 

Vi har nå fått inn LAMA som dere vet! Det er så godt altså, de har jo SÅ mye lekkert og jeg elsker alt de har uten å ta i! Jeg tenkte derfor å vise dere noen favoritter jeg har plukket meg ut nå, det er jo ikke til å komme unna at jeg brått elsker "furu" pregede ting,betong,sølv og mosegrønt..  Jeg har tatt meg i å elske det først nevnte og sistnevnte mer og mer.  

Men når dere ser denne kombinasjonen av tekstil blandet sammen vil dere sikkert forstå meg ! 

Sjekk den mosegrønne puten da,dere- lekker smekker ikke sant! 

Alt ligger i nettbuikken nå, og er leveringsklart fra fredag! Så nå gjelder det å tenkte litt høst og begynne på litt innekos !! Jeg skal ta dere med på tidenes reise så heng dere på! 

Hvordan har deres dag vært? Fin håper jeg? Nyt kvelden da,dere! Jeg skal bare fortsette å smile!!! 

8 kommentarer

Lise

04.08.2015 kl.23:05

Hei Camilla, leser ofte bloggen din, masse inspirasjon. Ikke alltid jeg leser kommentarer eller legger igjen. Men jeg har fått med meg at Villapaprika har gått konkurs. Trist, men ikke tvil om at dette er dame med stort pågangsmot og reiser seg. Men det jeg lurer å har du startet ny butikk eller er det bare et show room for tingene dine som du selge i style by Norway?? I såfall må du ikke ansette flere for å hjulet til å rundt? Så vidt jeg forstår er også denne butikken i Fredrikstad?fikk inntrykk av det var mange butikker som slet der. Men har fått inntrykk av at det er nettbutikk som er det du satset på. Men ellers er du et fyrverkeri, men ta vare å deg selv så du ikke brenner lysene i begge endene, snakker av erfaring. Uansett er du en flott dame som lever drømmen din, og det gjør du. Ble kanskje mye spørsmål, Så all mulig lykke Camilla, ønsker deg og familien din alt godt, klem Lise

VillaPaprika

04.08.2015 kl.23:18

Lise: hei?? vi har et lite showroom på ørebekk - der kan alle komme å handle. Ellers er vi fokusert på nettbutikk ?? vi er snart 9 ansatte, men 5 stk på fysisk nettbutikk og showroom??????

Kine

05.08.2015 kl.01:40

Hei Camilla!! Fast leser jeg da..Kommenterer ikke ofte, men nå må jeg!! Etter alt du har gått igjennom igjennom den siste tiden inspirerer du meg virkelig med hvordan du klarer å sette nesen opp, opp mot nye høyder... Du er virkelig ei med bein i nesa, beundrer din styrke og din måte å reise deg, den vegen er du på, å gjør det med glans!! Stå på Camilla, du er rå!!

Bw

05.08.2015 kl.08:38

Det skjer med meg også noen ganger , hvorfor blir smilefjes til spørsmålstegn ?? 😂😂

VillaPaprika

05.08.2015 kl.11:08

Bw: aner ikke. haha, litt rart egentlig =)

VillaPaprika

05.08.2015 kl.11:09

Kine: tusen takk for kjempe hyggelig kommentar av deg. Jeg blir så glad når dere legger igjen gode ord,d et varmer hjertet mitt <3

siv torill hauge

05.08.2015 kl.11:10

Hei :-)

Kanskje et frekt spørsmål, men hva selger du sofaen din for? :-)

VillaPaprika

05.08.2015 kl.11:26

siv torill hauge: det er jeg litt usikker på 18/19 k kanskje? ny pris 45 000

Skriv en ny kommentar

hits