Barnas rom

To rom i huset som jeg alltid synes er hyggelig å gå inn på er barnerommene, de er ikke store, men de har en egen lukt og varme. Oliver merker jeg blir mer og mer gutt, han vil i det nye huset ha FATBOY, og PS4 på rommet, han vil ha hyller til å stille ut legoen sin og mindre leker også ønsket han seg en stor skrivepult til å lage nye drakter osv.. Han er så spesiell og fin den lille kællen der, med klare egne meninger. 

Rommet til Olíver begynner å bære preg av "storgutt" , men under sengen har har to store kasser med lego, og i hyller masse tegnesaker. Han er en veldig kreativ gutt og han elsker å lage ting. Mathilde sitt rom består av dukker, bamser og barbie- hun er helt vill etter det.. Hun sier hun ønsker seg rosa rom med somerfugler når vi flytter og en rosa eller hvit kosestol.... Hun er helt vill etter alt som har med prinsesser og alt annet å gjøre... Snakk om jente-jente... Ingen har noe de skulle sagt, meningene har hun klare selv.. Vindus maling er et must, og som dere sikkert ser har Mathilde dekorert vinduene sine og nåde meg hvis jeg prøvde å fjerne det.  hehe.. *søtt* 
Jeg elsker å ordne til på barnerommene, så de nye barnerommene kommer til å gå som en lek!! Og det fine er at de som evt. kjøper dette huset har jente og gutterommet klart dersom de har en av hver! 

5 kommentarer

Linda

29.07.2015 kl.23:26

Fine barnerom. Lykke til med hussalget.

Anne Line

30.07.2015 kl.00:57

Akk, så fine barnerom! Spesielt Mathilde sitt, er jo bare helt nydelig!

Vil bare si at jeg leste den lange kommentaren du skrev på instagram. Jeg må bare få si at du er utrolig tøff! Er ikke alle som hadde klart å stå med hodet hevet etter det du har gått gjennom de siste månedene. Men det kan du, og med god grunn!

Fortsett med den gode jobben du gjør, bevis for "haterne" at den som ler sist, ler best!

Stå på videre, Camilla! Vi heier på deg fra sidelinjen.

Stor klem :)

Monica

30.07.2015 kl.07:41

Heisann 😊 Har fulgt deg siden du åpnet butikken i byen og følger deg fortsatt 😊 Stå på , selv om det sikkert er og har vært tungt 😊 Bare lurer på oxo hvor man kan få kjøpt ting fra Style by Norway, hvor butikken ligger ? 😊

30.07.2015 kl.09:29

Tror du skal ta deg en titt innom denne bloggen : https://gladehjem.wordpress.com

Hun kopierer alt du skriver i din blogg og rett og slett stjeler cred'n din.

Og da har hun prikk likt hus som deg vel å merke.

kari

30.07.2015 kl.09:41

Camilla, jeg var våken en stund I natt og leste på bloggen din på mobile. Jeg leste da et rørende innlegg der du la fram mange vanskelige tanker. Når jeg nå skulle lese det skikkelig, så finner jeg det ikke. Det var ikke den teksten som ligger på Instagram. Har du slettet innlegget igjen eller er det jeg som faktisk bare har drømt det??

Skriv en ny kommentar

hits