Happy day!!

Dette innlegget inneholder annonselenker. 


 

Hei og hå!! 

Dere nå er jeg lei regn, dårlig vær og alt anne enn sommervarmen! Jeg vil jo bare ha et snev av sommerfølelse ihvertfall, er det for mye å be om? Enda godt jeg liker høsten også for ellers hadde jeg blitt direkte deppa.. haha, altså så ille er det ikke, men dere forstår sikkert hvor jeg vil (?) .. 

Idag tok jeg meg en besøksrunde, og jeg vil egentlig bare flytte inn på de nye showroomene til stylebynorway.. Nå vil jeg bare bli meg selv igjen, bygge opp noe nytt og få gleden tilbake i alt rundt meg hver dag! .. Bli en jente med mage jern i ilden igjen rett og slett, det er det som passer for meg!!

Vel, den dag er nærmere for hver dag!! Åh, dere jeg kunne så gjerne ønske jeg kunne fortalt dere akkurat hvordan jeg har det, det er jo ikke så morsomt å brette ut alt selv om jeg gjerne vil noen ganger..  Jeg har fått en knekk på mye og itillegg er jeg ikke helt i form så ting har sett lettere ut en hva det kanskje er, alt vil jeg jo gjerne ikke dele her inne heller. Det har jo med meg som privatperson å gjøre og da blir ting ofte mer komplisert. Noen ting hører liksom meg for nært til, men en dag skal jeg være tøff nok, jeg har jo kommet langt !  En ting skal dere som kanskje kan kjenne dere litt igjen vite, ting går bedre for hver dag og tiden gjør faktisk at ting gjør mindre vondt. Jeg står en helt annen plass nå enn for bare en uke siden og ettersom jeg har så unike mennesker og personer rundt meg er jeg veldig glad og positiv!! 

Husk å smile fordi det hjelper! 


Skjerf finnes HER.  Bukse - twist & tango , sko -toms og genser bik-bok.

 

Idag skal jeg lage en deilig enkel rett til middag, jeg skal dele oppskriften med dere senere!!! Den er så GOD! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

 

20 kommentarer

Caroline

28.07.2015 kl.17:56

Fine, nydelige Camilla! I fjor satset jeg alt og litt til, et halvt år senere kom smellen av enorme dimensjoner. Jeg mistet alt av penger og det jeg hadde flyttet til raknet fullstendig. Jeg trodde aldri i livet at ting kom til å føles bedre. Jeg var så knust, men jeg måtte finne styrken til å kjempe videre! Den var der, selv om jeg ikke helt visste om det selv. Selv om det var forferdelig, flaut og vanskelig kom jeg meg opp igjen. Ikke uten å tryne flere ganger til, men det ble litt lettere å børste av seg skiten underveis. I dag står jeg der jeg aldri kunne forespeilt meg at jeg skulle ende opp. Lykkelig, faktisk. Så mye penger fattigere, men det jeg har fått er lojalitet fra mine nærmeste som jeg ikke trodde fantes, erfaring som gjør meg sterkere og klokere enn før. All den positive tankegangen og visualiseringen har gitt avkastning! Derfor vet jeg at du, med ditt sinn, humør og personlighet kommer til å nå så enda mye lengre og høyere enn før! Skulle gjerne ønske deg lykke til, men jeg tror ikke du trenger det.

Klem fra en fast og trofast leser :)

Tallulah

28.07.2015 kl.19:14

Innlegg som inneholder reklame for egen bedrift skal merkes som reklame/annonse! Dette ved du vel nå? :-) Ha en fin dag!

Siw

28.07.2015 kl.20:21

Den brune puta som ligger på stolen bak deg, er den i nettbutikken, har du noen kurv kasser igjen, skulle gjerne hatt den høye avlange med lokk

Anna

28.07.2015 kl.20:36

Du er så sterk! Du gir meg inspirasjon, ikke bare i interiør, men og i væremåte! Takk!!😊

Du er nydelig vakker! Klem sendes til deg!!❤️

28.07.2015 kl.22:51

haha, unnskyld altså, men denne dama er jo helt syk stakkar.. :(

https://gladehjem.wordpress.com/2015/07/28/dr-bronners-wood-wick/

Kari

29.07.2015 kl.00:53

Håper du får det bedre og at alt ordner seg til det beste for deg snart:-). Syns du er tøff!!. Janteloven står sterkt her til lands, dessverre, men den er det bare å heve seg over( dessverre lettere sagt enn gjort...). Dette er ikke et spørsmål, så forventer ingen svar😉. En mann som stikker når det butter i mot, er ikke deg verdig. Det er i motgang en ser hva en person virkelig er laget av!!. Masse masse lykke til <3

jannicke

29.07.2015 kl.02:22

Du må forteller oss ting selv om du tror det har ingen betydning , vi er sikkert mange i samebåt så vi kan ha gode råd å kome med

Nina

29.07.2015 kl.11:31

Go girl !!! :-D

GlamGirl

29.07.2015 kl.11:48

Kunne ikke vært mer enig - jeg er også lei av regn og dårlig vær! Kanskje det hjelper å smile?

29.07.2015 kl.15:08

Er gladehjem forresten selger av stylebynorway? Ser det er noen som gratulerer henne som selger for dere i innlegget hennes??

29.07.2015 kl.16:12

Til du som mener at hun andre bloggere er "helt syk".... Er hun slem? Har hun snakket eller gjort noen her inne noe vondt? Skrevet noe støtende? Eller er hun rett og slett som mange andre her inne - at hun har lyst til å ha det like fint som villapaprika ? Hun er har jo tydeligvis mulighet til det også..... Er vel på tide å feie for sin egen dør for noen og enhver..... Også tror nok jeg at disse bloggerne er innom og ser på hverandres tips - det er sånn de får der til og henter ny inspirasjon Tror ikke det finnes en eneste blogger som ikke er inne å ser/leser andres blogg og sitter igjen med tips etterpå:)

29.07.2015 kl.16:24

Hva skjer med gladehjem dama??? Har hun blitt selger i byNoorway?? Har en link på siden sin.

VillaPaprika

29.07.2015 kl.17:48

Anonym: nei, hun er ikke selger for stylebynorway. Vi har per dags dato kun 9 selgere og skal ha 10 til =)

Kari

29.07.2015 kl.18:50

Var jeg som gratulerte GladeHjem. Jeg forstår jo at hun ikke er selger, men vinklet kommentaren sånn for å se om hun faktisk svarte. Ser hun har publisert kommentaren, men svarer ikke. At hun gir så mye inspirasjon var ment som ironi, alt er jo 100% kopi fra denne bloggen 😂 jeg pleier ikke akkurat stalke, men synes det er hysterisk morsomt å se begge bloggene på siden av hverandre. Hadde egentlig lyst å skrive at hun hadde glemt pestoglasset, men tenkte at da blir det bare surt 👍

Anja

29.07.2015 kl.19:31

Hei Camilla. Jeg har prøvd å sende mail til nettbutikken for å høre om dere har inne putetrekk i 60x60 i muldvarp, uten svar. Jeg ser ikke at det er i nettbutikken. Hadde vært supert om dere hadde det inne og jeg fikk kjøpt.

29.07.2015 kl.21:19

Ja, jeg vil si man er ganske syk når man kopierer andres blogginnlegg. En stor forskjell på å bli inspirert og å kopiere med samme tekst og bilder :-)

29.07.2015 kl.21:39

gladehjem har jo brukt bildene til villapaprika da.. Er vel kanskje ikke helt greit? Fra kjøkkenet og soverommet...

Berit

29.07.2015 kl.22:01

Har sagt det før og gjentar det gjerne; jeg hadde blitt livredd et menneske som kopierte meg så til de grader som Glade hjem Ine gjør med deg, Camilla!! Kan ikke være frisk! Ja henter gjerne litt inspirasjon, men hun kopierer jo alt i interiør, klær osv ja til og med teksten i bloggen. Fatter ikke at hun ikke skjønner hvor dumt andre syns dette er 😂

VillaPaprika

29.07.2015 kl.22:46

Anja: har du en mail jeg kan nå deg på da?

Anja

29.07.2015 kl.23:48

Du kan nå meg på anjalutnes@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

hits