Fredagskos.

God kosekveld alle vakringer! Her sitter jeg å ser på Grease , synger og koser meg! For en herlig film-ikke sant? Skulle vært mange flere slike filmer, folk hadde liksom en større glød før føler jeg. Ihvertfall ser det nesten litt sånn ut! 

Fredagskvelder er virkelig magiske og utrolig deilige, hele helgen er forran oss og jeg nyter hvert minutt! 
Jeg håper dere har en deilig kveld-virkelig! Det fortjener dere! 

20 kommentarer

Eli

24.07.2015 kl.22:35

Kos deg masse Camilla i ditt flotte hjem😊ser grease her også😉

Pardon

24.07.2015 kl.22:41

Kos deg :)

Anja

24.07.2015 kl.23:10

Hei. Jeg er på utkikk etter beige puter i 60x60. Får dere inn det i nettbutikken?

25.07.2015 kl.00:04

Kjære Camilla!

Jeg husker jeg leste din lykke over å være forlovet med Hans, jeg var til og med innom butikken og du var så stolt! Kort tid etter leste jeg har inne at det var blitt avlyst. alt da tenkte jeg at han måtte være gal og at det var noe som ikke stemte! Jeg kom senere inn i butikken og spurte deg, da husker jeg du ble helt paff og sa at det var private grunner for at det ikke ble noe likevel. Jeg har alltid tenkt at Hans måtte være gal, men at du enda galere som ikke heller fant en som forgudet deg slik du forgudet han. Nå idag er jeg bare veldig lei meg for at du igjen sitter såret. Jeg håper du finner en mann som vil gi deg all tiden han har og støtter deg i alt! Det er det man finner sin ene for, nettopp kjærlighet og tillit. Du er en så pen og flink jente at den mannen som får deg er heldig. Jeg heier på deg og alt du skal få til fremover !

VillaPaprika

25.07.2015 kl.00:08

Anja: vi ahr oen i muldvarp =)

VillaPaprika

25.07.2015 kl.00:08

Pardon: takk og det samme til deg <3

VillaPaprika

25.07.2015 kl.00:08

Eli: <3 <3

VillaPaprika

25.07.2015 kl.01:04

Anonym: kjære deg. Jeg kan ikke huske deg, men jeg har nok vært glad og lei meg flere ganger. Nå har en sak alltid to sider, den riktige sannhet er at hans og jeg stilte forskjellige ønsker for alt med giftemål, felles liv og annet. Han var nok ikke mer dum enn meg. Jeg skulle aldri gått ut med at vi var forlovet og han skulle aldri fridd. Så vi har nok skyld begge to i at det gikk som det gikk akkurat med det kapitlet?? Hans er en fin fyr og jeg ønsker ikke at han skal "henges" ut noe mer her inne?? ønsker deg en flott helg??????

Elise - Student i London

25.07.2015 kl.01:23

Så koselig, God helg!

25.07.2015 kl.13:28

Hvorfor skulle han aldri fridd? Ønsker du ikke å gifte deg igjen i fremtiden? Du skrev jo at han var drømmemannen, og at det var kjærlighet for alltid. Han må jo ha ønsket å gifte seg med deg siden han spurte? Eller skjønte han ikke at en forlovelse faktisk betyr et giftemål en gang i fremtiden? Det å spørre noen om de vil gifte seg bør jo være et veloverveid spørsmål, og ikke noe man ombestemmer seg i forhold til kort tid senere. Og det er jo helt naturlig at du gikk ut med det offentlig. Du virket jo overlykkelig, og de fleste går jo ut med at de har forlovet seg. De færreste ønsker jo å holde noe slikt hemmelig. Det er jo flott at du ikke ønsker å henge ut Hans her på bloggen, men dere må jo også forstå at folk lurer litt når man får små bruddstykker av noe som egentlig er mye større. Det er jo tydelig på hvordan du har lagt det frem at det er Hans som har dratt sin kos. Ikke noe du ønsket. Jeg syns veldig synd på deg, og håper virkelig neste mann du møter og ønsker å leve sammen med har de samme ønskene for fremtiden som deg.

Maren

25.07.2015 kl.14:32

Anonym: Dette har jo hverken du eller noen andre enn de som er involvert noe med. Selvom Camilla skriver blogg og er mye i det ofentlige rom, betyr ikke det at noen andre har krav på å få vite hva som har skjedd eller hva som gikk galt. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal lure sånn? Det er ikke din eller andres sin sak.

VillaPaprika

25.07.2015 kl.14:46

Anonym: Jeg forstår veldig godt folk sin nysgjerrighet, men sannheten har blitt vinket stygg ovenfor meg og Hans så jeg har av den grunn ikke ønsket å si noe mer da det alltid finnes de som roper veldig høyt og synes og sier mye som ikke er riktig.

Hans er en flott mann og jeg håper og tror dette skal gå veldig bra =)

H

26.07.2015 kl.00:21

Hei:)

Jeg vil så gjerne kjøpe disse lyktene, men finner dem ikke i nettbutikken...?:) har du noen lenke til dem?:)

VillaPaprika

26.07.2015 kl.15:50

H: ligger på forsiden og under cozy living produkter =)

Siri

26.07.2015 kl.23:39

Du sier du forstår folks nyskjerrighet, og at folk sier mye om deg og Hans som ikke er riktig, men da er det kanskje lurt av deg å oppklare og fortelle litt mer slik at folk en gang for alle slipper å lure på hva som er sant.

VillaPaprika

27.07.2015 kl.12:02

Siri: jeg lar heller folk spekulere, og deler det jeg vil =)

Maren

27.07.2015 kl.12:44

Siri: Hvorfor skal hun oppklare? Hvorfor skal du lure? det gjelder ikke deg!

Siri

27.07.2015 kl.22:21

Maren: hvem har puttet fem øre på deg!? Hvorfor i huleste skal vi gidde å følge denne bloggen hvis vi aldri skal kunne spørre og lure på ting? Har sett at du har svart frekt til flere her inne, det er på tide at du roer deg ned og lar Camilla svare selv. Det gjelder ikke deg...hørt den før eller? 😆 Hvem faen tror du at du er!? Det er vel ingen som er interessert i å høre din mening.

Torunn

27.07.2015 kl.22:54

Ingen har krav på å vite noe, om andres privatliv. Fokuser på ditt eget liv anonym, og forsøk å sette deg inn i hvordan Camilla har det. Empati kalles det..

Lykke til videre Camilla, det er i oppoverbakke det går framover og din bakke er bratt akkurat nå! Klem

28.07.2015 kl.00:08

Det er ingen som har krav på å vite noe om andres privatliv, men Camilla har valgt å legge ut om deler av sitt liv på en blogg i full offentlighet. Da må folk få stille spørsmål så mye de vil, og så får det være opp til Camilla hva hun vil svare på. Andre trenger jo ikke klikke i vinkel fordi noen spør. Det var Camilla som skrev i et svar lenger opp at "Hans skulle aldri ha fridd". Et betimelig oppfølgingsspørsmål er da "hvorfor ikke?" Hun velger så klart om hun vil svare eller ikke, men det at hun velger å dele litt av privatlivet sitt, legger opp til at mange lurer. Vi får vite nok til å bli nysgjerrige, men ikke nok til å vite noe. Jeg vil tro det er derfor det blir mye spekulasjoner rundt hva som har skjedd. Det er ikke nødvendigvis negativt at man spør og lurer. Hvis man har lest en blogg i mange år, så føler man nesten at man kjenner personen. Det gjør man såklart ikke i virkeligheten, men mange er nok oppriktig interessert i å høre. Det blir litt som at man har fulgt med på en tv-serie i lang tid. Man vil ikke gå glipp av verken høydepunkter eller siste episode. Blogg er jo underholdning, hvorfor ellers leser vi? Jeg ønsker på ingenmåte Camilla noe vondt, så slapp helt av dere som hisser dere opp.

Skriv en ny kommentar

hits