It´s friday!

Rebecca black -friday!!! denne spilles på youtube og det er helg!! 

"It's Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin' down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend

 

Åh, helg! Idag er det en fantastisk følelse å vite at det er helg for jeg har nemlig noen planer denne helgen! Litt kos er vel lov?  Olíver og jeg har idag vært på mor og sønn dag å spist lunsj sammen, den ungen er helt rå! Han sier ting rett ut, at unger er ærlig er ingen tvil- eller hva? Jeg har bare gått å smilt i hele dag, faktisk så mye at jeg nesten er "støl" i musklene i ansiktet - haha... 

Jeg begynner å føle ting veldig bra igjen- ENDELIG! 

Jeg har gått ned masse de siste ukene og hatt generelt liten matlyst, jeg tenkte å snu det til min fordel for en liten stund siden så nå jogger jeg igjen, spiller musikk, synger i dusjen og har byttet garderoben til en som passer den lille personen jeg begynner å bli.. haha... Jeg trives igjen- sterk og faktisk overraskende glad og lykkelig!  Kanskje jeg hadde godt av dette (?) hvis jeg prøver å snu det til noe positivt.. Jeg har jo lært den harde veien nå, greit det ikke er å anbefale, men du velger tid med måte etter noe slik som dette... Jeg er faktisk mer enn bra nok og egentlig er jeg nokså morsom også! 

Det handler ikke om å hvor dypt du faller eller hvor mange ganger du gjør det, det som gjelder er å reise seg igjen! Uansett om det gjelder privat eller jobb! 


Bukse, topp - bik bok , jakke nike, sko - reebok.

 

Bruk dagen godt og husk å smile! - vi skrives etterpå! 

19 kommentarer

Fru Hauge

24.07.2015 kl.15:14

Hyggelig å høre at du begynner å få det bra igjen etter alt du har vært gjennom. Det fortjener du☺️☺️

VillaPaprika

24.07.2015 kl.15:33

Fru Hauge: tusen takk kjære du <3

Sylvia

24.07.2015 kl.15:49

Du er bare nydelig😊 du stråler, og er faktisk råsexy👍 fortsett sånn! Fordi du fortjener det😊

VillaPaprika

24.07.2015 kl.15:53

Sylvia: takk for det kjære snille deg <3

Lars

24.07.2015 kl.15:56

Jeg kan inne si annet enn at han du var sammen med har gjort en annen mann veldig lykkelig for å få deg ut på markedet! Takk for det!

VillaPaprika

24.07.2015 kl.15:56

Lars: haha - såpass..

Silje

24.07.2015 kl.19:29

Feiende flott og sterk dame.

Jeg bøyer meg i hatten for deg, Camilla!

Astrid

24.07.2015 kl.19:54

Du ser nydelig og fantastisk ut. Beundrer styrken din! Det som ikke dreper deg gjør deg sterkere!!!

Lizbeth Osnes

24.07.2015 kl.20:13

Du er så vakker! Og du virker minst like skjønn på innsiden som på utsiden :-) Jeg beundrer deg virkelig for motet ditt og stå på-viljen din, det er helt utrolig! Det føles som om du får alt på en gang, og likevel holder du deg så fokusert og målrettet som du gjør. Virkelig beundringsverdig :-)

Anne

24.07.2015 kl.20:49

Åj, flørting på gang allerede...hihi. Kunne du tenke deg å bli sammen med Håkon igjen hvis du fikk muligheten, eller er det helt uaktuelt..?

Linn

24.07.2015 kl.21:49

Så flott å lese å det er så sant det du skriver. Alle feiler sånn er det. Det gir oss styrke og mot. Dette er en liten fartsdump i veien men den kommer du over. Elsker at du er ærlig når ting er kjipt og at du deler når ting er bra. Ett rosenrødt liv er det ingen som har, selv ikke bloggere. Lykke til

VillaPaprika

24.07.2015 kl.22:10

Anne: flørting ;) haha... koselig om det er sant , men tips om hvem eller? Håkon er en flott mann, jenta som får han er hedig, men det er nok over for oss =)

Anne-Marthe

24.07.2015 kl.22:35

Du ser råflott ut:)

VillaPaprika

25.07.2015 kl.00:08

Anne: tusne takk, snille!

Anne

25.07.2015 kl.02:07

Aldri si aldri ang Håkon...hihi. Nå har dere fått alt på avstand, og ser bedre hvordan ting bør være og hva dere burde gjort annerledes... Ingenting er vel bedre for barna enn at det hadde blitt dere to igjen..hihi. Jeg vet nok ikke hvem Lars er...men det er jo bare å spørre han sjøl hvem han er😀 han følger tydeligvis med på bloggen din og er interessert.

Maren

26.07.2015 kl.14:58

Anne: Voldsomt som du skulle legge deg opp i andres privatliv da? "ingenting er vel bedre for barna..." - drøyt å tre slikt nedover hodet på folk.

Anne

27.07.2015 kl.00:02

Maren: og det sier du, som sjøl sitter og nileser og følger med på andres privatliv på en blogg😆 du er jammen ikke sann! Skaff deg et liv selv! Jeg trer ingenting nedover hodet på noen, Camilla er voksen nok til å ta sine avgjørelser selv. Har du forresten hørt om noen barn som ønsker at foreldrene skal skille lag? De vil jo ikke det, men av og til må de bare akseptere at det er det beste og at foreldrene ikke fungerer sammen.

Maren

27.07.2015 kl.12:48

Anne: Unnskyld meg, men HVOR står det at jeg ber deg skaffe deg et liv? Skal si du er hårsår! Jeg sier det er da måte på hvor mye man skal legge seg opp ia ndres liv!? De har skilt lag, og har fått til et godt samarbeid, og barna trives. Noen ganger er det bedre for barna at foreldrene bor hver for seg, når du blir voksen så skjønner du det du også. Du har det med å vri og vende på det andre sier skjønner jeg. Igjen, og gi Camilla og Håkon "skyldfølelse" for å ha gått fra hverandre, da "det beste for barna" etter din mening er om foreldrene holder sammen er tullete etter min mening!

Anne

27.07.2015 kl.23:32

Maren: ok hvis du må ha det inn med teskje så betyr det at du må skaffe deg et eget liv, har ikke sagt at du har sagt det til meg. Har du store problemer med å skjønne hva folk sier? Ta og les de to siste setningene jeg skrev om igjen, så skjønner du nok hvor tåpelig du høres ut! Jeg sier jo akkurat det samme som deg! Har aldri prøvd å gi dem skyldfølelse, det var sagt til Camilla i en litt ertende tone. Ser ikke at Camilla tar seg så nær av det som du gjør, det er heller du som er hårsår😄 Var det et ømt punkt for deg kanskje..? Og forresten, du som er så opptatt av at man ikke skal legge seg opp i andres liv; hva faen har du med å legge deg opp i en samtale mellom meg og Camilla!?

Skriv en ny kommentar

hits