Some news!

Riktig god kveld alle sammen! 

Her har jeg ligget på alle 4 de siste timene og vasket, boder, vaskerom, toalett, gang +++ Listen er lang! Herremin, jeg som føler jeg er så renslig har nesten blitt kvalm over hvor mye skitt det har vært i enkelte kriker og kroker! Jaja, enda godt det blir rent til slutt da. 

Igår lovet jeg å sette sammen noen favoritt tekstiler til dere, disse har jeg selv lagt opp til i stuen og kjellertuen så jeg kan nesten ikke vente til de kommer inn dørene om et par dager så jeg kan hente de hjem!! 

Dette putetrekket er i velour, så denne tenkte jeg å blande inn med lin og strikk. Jeg tror det vil bli RÅ fint sammen. Selv om det er sommer og sol ute nå har jeg sakte, men sikkert bestemt å dra inn mer jordtoner. Det er så rent og jeg føler aldri det kan bli for mye i disse tonene! Denne stripete puten har jeg falt pladask for, den er så fin å bryte ned det ensfargede på. Jeg elsker ruter på sen høsten og vinteren, men akkurat disse er fine hele våren, sommeren og tidlig høst! Pleddet er virkelig etterlengtet! Jeg føler dette blir lekkert sammen med litt striper og blåtoner.. Og perfekt hele året! De grå/blå putetrekkene i velour tenkte jeg å kaste inn mellom de i bomull og ull.. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kan få nok av denne puten hjemme. Fargen er helt fantastisk og topp for meg som elsker blått! 

Sist, men ikke minst - DENNE!!  Denne skal blandes inn med lina på soverommet! Fargen vil passe perfekt til tapten som er der og vil rolig lage liv!Åh, jeg gleder meg VELDIG! Nyheter er alltid stas i heimen! 

Alt finne si HER ... 

Nå skal jeg kaste meg rundt med siste runde her hjemme før jeg skal komme meg i seng! Jeg har 1 dag til på å finpusse her i heimen før fotografen kommer... Så nå kan dere tro jeg er spent! 

Masse bildet kommer! Jeg tenkte nemlig å vise dere rom for rom her i huset så dere kan få en smakebit på bilder av hele huset før det kommer i salgasannonsen .. 

Nyt kvelden- vi skrives!! 

3 kommentarer

Berit

22.07.2015 kl.00:58

Hei! Det er trist å høre at du må selge det fine huset ditt. Finnes det ingen måte for deg å beholde det? Skjedde bruddet mellom deg og Hans sånn helt plutselig eller er det bare det at du ikke har villet delt det med oss tidligere? Så vidt jeg husker satt dere lykkelige sammen på verandaen den 1. juli. Er det noe sannhet i ryktene som sier at han var med andre damer? I såfall synes jeg det er veldig dårlig gjort av ham, og han er ingenting å samle på. Tror du kommer bedre ut av det om du er ærlig med leserne dine, for da slipper det å bli så mye spekulasjoner. Du skylder jo ham uansett ingenting om dette virkelig er sant... Blir spennende å følge deg videre, lykke til med alt! Klem fra nord

rubidubi

22.07.2015 kl.11:52

Lurer på om de gamle eierene av huset ditt har vært innom bloggen eller kommer til å se salgsannonsen. Hihi morro! :)

VillaPaprika

24.07.2015 kl.15:36

rubidubi: hehe, det vet jeg ikke, det er jo ikke sikkert dette intr dem akkurat - hihi =) men forandret er det jo =)

Skriv en ny kommentar

hits