Ny start, bokstaveligtalt!

Så var det ny dag igjen- weeee!!! 

Vel, idag har det gått i ett, bankmøte , husprosjekter +++  Har man ikke noe å gjøre lager man seg noe! 

Den siste tiden har dere lurt på hva som skjer og har skjedd. Jeg har pga spekulasjoner valgt å si minst mulig om selve situasjonen, det fordi det alltid er to sider av en sak og jeg føler det vanskelig å si så mye uten å si noe feil. Veldig ofte blir ting jeg mener å si på en ryddig måte gjort om til noe annet og ting jeg har kastet ut av meg i kampens hete blir en sammenlikning og grunn for alt.. Jeg kunne bitt av meg tungen for mye, men det er fysisk umulig å være annet enn etterpå klok i enkelte situasjoner! 

Idag har jeg vært i banken og jeg har nå 4/5 forskjellige prosjekter jeg titter på, alt fra enebolig i rekke til tomannsbolig, dette er ting som skal bygges. Jeg har virkelig forelsket meg i et par prospekter, men jeg tar ingen avgjørelse for jeg vet litt mer til uken... Det å skulle lande på noe nytt er både spennende og litt skummelt og jeg skal ikke lande på noe jeg skal ville bort fra igjen.. Jeg vil lande på noe jeg og ungene kan bli i, en plass jeg kan skape et hjem for meg og ungene og ikke være avhegig av noe eller noen. Det er hva jeg ønsker. Hans og jeg har kommet til det punktet at vi selger huset, jeg tror kanskje vi er litt for forskjellige i mye og ønsker ulike ting. Jeg vil ha en god hverdag med rutiner og dersom den jeg er sammen med ønsker noe annet vil jeg ikke presse noen til å leve med meg. Det er livet alt for kort til. Da får man kalle en spade for en spade og heller ønske hverandre det godt videre i livet! 

Nå har jeg på 2,5 år vært igjennom to sammlivsbrudd og derfor vil jeg nå kjøpe noe alene, Olíver og Mathilde er de jeg lever og ånder for og jeg vil at de skal ha trygghet rundt seg, ikke foreldre som er frem og tilbake med hus og hjem.  jeg har bestemt at de ikke skal tas ut av skolen og oppleve noe mer (heldigvis har de ikke måttet forholde seg til nettopp dette) krangling mellom de personene de bryr seg aller mest om som faktisk er Håkon, meg og Hans. Det er Hans og jeg som er de voksene i denne situasjonen og ungene skåner jeg for det de kan skånes mot. Overraksende nok tar de alt veldig bra nå også, de er så energiske og muntre så vi haster ikke annet enn bo situasjoen.. Kanskje man finner ut av ting når man får startet litt på nytt på en litt klarer måte, hvis ikke - nei så får man se fremover og fokusere på det å ha det bra! Ingen endelige valg er ennå tatt annet enn at vi selger huset vi har sammen. Jeg er riktignok ikke et prakseksemplar, men jeg er ikke mer enn et mennekse og valget jeg står å må ta nå var ikke ønsket. Slik ble det og da må man gå videre. 

Så huset jeg nå kjøper, kjøper jeg alene, ikke med noen, ingen annen sikkerhet enn meg selv og det jeg kan vise til. Jeg står nå og er glad jeg har vært "litt" flink i årenes løp.. Så kan jeg før spekulasjonene starter siden penger og styr er det mange av forumene handler om. Nei, jeg var aldri sammen med Hans av noen økonomisk årsak. Jeg har siden jeg kan huske jobbet for mine egene penger og de pengene jeg går ut med er de jeg gikk inn med som alltid har vært og er mine. Det samme gjelder andre part. Fortjeneste deles i to og mer hokkuspokkus enn det er det altså ikke.  Jeg gjør meg ikke liten for noe så kaldt enkelt som penger, det er det andre som kan gjøre. Eneste jeg vil og ønsker er at alle skal ha det bra!  

Så nå får dere følge meg videre på ferden, her vil det skje MYE spennende og jeg Gleder meg til å vise dere alt det spennende som vil skje! 


 

Og så var det vinneren da dere !

Gratulerer til ; 

Kontakt oss på post@stylebynorwaystore.no

Ida Christin Eriksen
14.07.2015 kl.17:54

Spennende!

Jeg har følgt deg i mange år, og du er virkelig en stor inspirasjonskilde for meg. Elsker hele stilen og hjemmet ditt, du får det alltid så bra til. Du fremstår/virker som en fantastisk snill og godhjerta person. Du kan være stolt over hva du har oppnådd i livet hittil Camilla. Jeg heier på deg!

Har nå selg leiligheten min og er klar for å flytte inni nytt hus om en mnd. Da hadde jo det vært helt fantastisk å vinne en konkurranse som dette med så mange godbiter i. Ser virkelig frem til pyntingen/møbleringen, nettbutikken din blir nok brukt mye fremover:)) stå på Camilla !!

23 kommentarer

Hanne

16.07.2015 kl.19:32

Hei Camilla. Ønsker deg og begge gullene dine alt godt og masse kos med deres nye start. Jeg tror det blir fantastisk👍livet består av består av endringer, sånn er det. Men med din ståpå vilje, positive innstilling og gode humør har du ALT du trenger for at dette går bra. Dette bli supert😄😄 ps. Er jo nyfrelst på Durance, men lurer på strykevannet som er på tur til meg. Fyller du det rett i dampstrykehjernet eller bare dusjer m flaske? ( kansje jeg blir flinkere og få gjort strykejobben nå😊😊)Hanne

BMH

16.07.2015 kl.20:38

Ønsker deg lykke til med huskjøp!

Ville bare si at selv om barna virker glade og muntre nå så kan det komme en senreaksjon, har selv opplevd det med barn i forhold til sorg, da de ikke ville at vi voksne skulle bli enda mer lei oss, var i forhold til dødsfall da så vanskelig å skjule sorgen i sjokket.

Uansett så har du tydligvis tenkt over hva som er barnas beste, så går nok helt fint til slutt:-)

Mina

16.07.2015 kl.21:29

Og dette at dere ikke ville det samme kom dere ikke frem til før nå? Ikke særlig bra,når det er barn inne i bildet.

VillaPaprika

16.07.2015 kl.23:01

BMH: E reaksjon vil nok kanskje komme, men dette har jeg stor tro på kommer til å gå veldig bra <3 akkurat nå gleder de seg til å bo enda "nærmere" kompisene sine =)

VillaPaprika

16.07.2015 kl.23:01

Mina: nei du synes vel ikke det. regner med at du kjenner barna mine og kan spå din egen fremtid;) dessverre kan ikke jeg det =)

Mina

16.07.2015 kl.23:17

Neimen litt rart å blande barna inn så fort da og la Hans kjøpe seg inn,når dere ikke hadde samme mål fremover. Hadde kanskje vært lurt å finne ut av det først?? Mulig han ble lei av alle forandringene hjemme hele tiden. Ble jo aldri noen hjemmefølese med den utbyttingen hele tiden. Joda,du ville vise frem varene dine,men det holdt vet vel å gjøre i butikken og i nettbutikken. Må jo bli stressa og ikke lett å slappe av i sitt eget hjem da.

veronova

16.07.2015 kl.23:21

Du er super duper, stå på.med en mor som deg rundt seg som alltid tenker og klarer å fremstå som at ting ordner seg vil også barna være av den oppfatningen, å det ordner seg jo alltid det må man jo tenke, eller kan man jo bare grave seg ned med en gang ....mener ikke at barn har godt av ett brudd , men tror ikke barn har vondt av å få føle litt på at ikke livet alltid er en dans på roser.... ikke bry deg om alle bedreviterene der ute,vil alltid være noen som skal fortelle andre hva som er bra og ikke, men man får feie for sin egen dør. Ønsker deg en riktig god natt og masse lykke til i en spennede tid fremover.

VillaPaprika

16.07.2015 kl.23:48

Mina: enda godt dette ikke er grunnen så kan du som er så flink til å fortelle andre passe på å kose deg med deg og ditt. Det må være deilig å sparke på noen som alt ligger nede =) Ha en flott kveld =)

Monica

16.07.2015 kl.23:53

Skam deg Mina. Dette her burde du ikke snakke slik om, skam deg! Du burde heller finne på noe annet enn å være nettmobber.

Mona

17.07.2015 kl.00:06

Hei Camilla. Stå på som du selv ønsker. Slike forandringer er aldri enkle samme hvilken side man er på å hva man ønsker. Dette er vel ikke noe noen planlegger at skal bli slik, å da får mæn gjøre sitt beste. Barna klarer seg om man er erlig med de å gjør det beste ut av situasjonen. Hva andre mener ervel opp til dem. Vi kan synes hva vi vil, men vi kan droppe å lese bloggen din om vi ikke syns noe om deg å ditt liv. Lykke til😊

haley

17.07.2015 kl.00:28

Håper du klarer å ta til deg det possitive folk skriver til deg, for du virker som ei tøff jente som har jobbet hardt og gjør alt du kan for din familie, og nei livet er ikke en dans på roser og man kan ikke forutse fremmtiden! det er tøffere med samlisbrudd når det er barn inn i bilde, men måten du Camila beskrev hvordan du taklet det den gangen, va beundringsverdi! Det er fler som skulle vært som deg. Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen, og det virker det som at du har mye å lære andre! Jeg blir så flau over hvordan noen mennesker kan sitte bak en skjerm og dømme mennesker om ting di ikke aner noe om! Sånne mennesker har det ikke lett med seg selv når de må tråkke ned andre! det er en skam, de burde heller ta seg en tur i speilet og gjøre noe med den personen di ser der!

Stå på vidre camila! Du er beundringsverdi !

Annemor

17.07.2015 kl.01:53

Hei skjønne Camilla🌸Vil bare ønske deg lykke til🌸Stooor klem💕Synes barna dine er heldige som har en så god mor🌸

asima

17.07.2015 kl.07:07

Skjerp deg Mina. Noen kommentarer kan en holde for seg selv. Der andre Gjør og valg som blir tatt er deres valg. Har du noe Imot det trenger du ikke å si din mening. Ingen som tvinger deg til å lese bloggen eller å kommentere noe. Så voks opp og ta deg sammen.

Victoria LT

17.07.2015 kl.08:55

Det viktigste er at man gjør det som er riktig for seg selv og i ditt tilfelle barna sine! Og det er det kun du som veit best! :) Ingen andre som har noe med eller veit hva som skjer i ditt hjem :) Skulle virkelig ønske at folk begynte å bry seg om sitt eget og slutte å presse snuta inn i alt de ikke har noe med! :) Vi er gudskjelov forskjellige! Det er det som gjør mennesker unike mener nå jeg!

Stå på! Jeg er ganske sikker på at de aller fleste ønsker deg og dine alt godt! <3

17.07.2015 kl.09:47

For et uffyselig mennedke du er mina. Tipper du egentlig er kjempe missunnelig på camilla som har et så flott hjem og flotte barn. Stå på camilla. Vi heier på deg. Gleder meg til å fortsatt følge deg.

silje

17.07.2015 kl.10:26

Må bare si at jeg er full av beundring for hvordan du klarer takle alt-uten å si noe negativt, men fokusere på det poitive !

Alle som har levd litt og iallefall vert gjennom en skilsmisse / samlivsbrudd der det er barn inkludert vet hvor utrolig tøft det er !! At du ig barnefaren har beholdt det gode forholdet sier mest av alt .All ros til dere.

Masse lykke til på veien din vidre, jeg er sikker på at du får det veldig fint etterhvert. Følelser ++ må bearbeides, men du virker så våken og gjennomtenkt .

Utrolig spennende å følge det-som igjen medfører å bli fristet av alle fine ting ( la inn ordre nr 2 på en uke i nettbutikken i går ).

Ønsker deg en GOD helg sammen med barna dine. Dette går veien :)

Sylvia

17.07.2015 kl.12:29

Hei!

Har fulgt denne bloggen lenge,men første gang eg skrive her.

Syns det er ille at voksne folk skrive stygge og tåpelige kommentarer her,som Mina her skrive,ka har du her inne å gjør ved å skrive sånne ting? Skam deg virkelig! Lure virkelig på kordan du er med fam og venner når du kan skrive sånt til mennesker som allerede tydeligvis har hatt nok! Lykke til camilla ,syns du er kjempetøff! Klem fra Vestlandet :)

LMH

17.07.2015 kl.13:02

Har også fulgt denne bloggen i flere år nå og heller aldri skrevet kommentarer før, men nå måtte jeg bare! Ta til deg det positive som blir sagt her og slett alt det tullet som folk klarer å komme med. Du styrer ditt liv til det beste for deg og barna dine, det kan kun du best! Ingen andre selv om noen dessverre tror det. Du er tøff! Hilsen fra nord-Norge... :)

Hilde

17.07.2015 kl.18:40

Hei Camilla.

For et par år siden bygde vi nytt hus. I den forbindelsen var jeg ut å googlet mye interiør og stilarter. Kom da tilfeldig borti Villa Paprika, og har fulgt deg siden. Må være si at jeg elsker stilen din, og du har blitt en stor inspirasjons kilde for meg.

Etterhvert har jeg også begynt å lese bloggen din. En blogg fullt av interiør og hverdagslykke/problemer. Og jeg lar meg engasjere.... Jeg har aldri skrevet på sånne blogger før. Men jeg har lyst til å bare si at jeg beundrer deg, i denne tøffe perioden du nå er inne i. Du tar tak i problem for problem og kjører på videre. Sånne som deg blir aldri tapere, men alltid vinnere!!! Jeg ser det kommer inn noen negative kommentarer, disse må du ikke ta til deg. Det kan ikke brukes til noe;-) Stå på videre jeg heier på deg!!!!

Masse lykke til med nytt husprosjekt. Du kan glede deg. Slitsomt, men kjempe gøy. Gleder meg til å følge deg i denne prossese, og bli inspirert videre.

Stor sommerklem til deg fra meg

Silje

18.07.2015 kl.23:12

Stå på Camilla:) Du er utrolig dyktig i det du gjør, en som holder motet oppe. Det Mina sier stemmer sslettes ikke, hvis man ikke har noe pent å si behøver man ikke å si det høyt og ydmyke folk .

Masse lykke med huskjøp Camilla:)

VillaPaprika

20.07.2015 kl.12:18

Silje: tusen hjertelgi takk kjære deg, dette er en spennende tid <3

Anne Grethe

21.07.2015 kl.23:53

Ønsker deg all lykke til på ferden videre for deg og barna dine. Etter regn og skyer for vi håpe at solen bare vil skinne på dere. Remember always dance in the rain😍Gratulerer så mye til vinneren av konkurransen😄☀️☀️☀️

VillaPaprika

22.07.2015 kl.10:09

Anne Grethe: <3 3

Skriv en ny kommentar

hits