Spennende tid

God kveld alle sammen!!! Her har dagen flydd så fort at jeg ikke har rukket å sette meg ned før nå! Snakk om mange ting på planen a gitt... Den siste tiden har det skjedd mye rundt meg og at det er mye ufrivillig er ingen tvil! Å endre alt på kort tid krever mye og hussalg er vel det siste jeg egentlig tenke på for bare et par uker tilbake. 

Nå er det slik at man ikke kan spå ting og valg i livet og veien blir til mens man går.. Slik er virkeligheten på godt og ondt! 

Jeg har nå et hus å få på plass for salg, et drømmehjem -virkelig! Så det skal bli spennende å se hvem som kommer til å ta over her etter oss! Selv om jeg har blanede følelser på dette gleder jeg meg til å få dette unna.. Selv har jeg "alltidiverden" så jeg skal ihvertfall IKKE haste salget... Jeg skal vente på den rette <3  haha..... 

Nå må dere tipse, dele og følge meg på ferden videre, jeg titter på alt fra eneboliger i rekke, til tomannsbolig og romslige leiligheter. Jeg har sett 3 eneboliger som er helt nye, de har jeg virkelig forelsket meg i pga plassen de ligger på og str på boligen... Samt at de er veldig lettstelte! Å male en vegg er ikke hvor problemet ligger, det er heller det at jeg vil ha ting så enkelt som overhode mulig ... Jeg er ingen handyman akkurat..Så ærlig må jeg være! Så DENNE og neste uke vil det skje mye spennende, så følg med. En ting er sikkert, jeg synes de som ender opp med dette huset er HELDIGE! 

Her er alt så perfekt du kan få det ut fra mine øyne! 

24 kommentarer

christina

14.07.2015 kl.07:38

Hvorfor skal du selge?

maja

14.07.2015 kl.08:19

hvorfor skal du selge huset og flytte?

Nora

14.07.2015 kl.09:05

Nå skjønner jeg ingenting...

Dere er akkurat ferdige med å pusse opp bad/vaskerom, kjellerstue og kjøkken, også skal dere flytte?

Har det skjedd noe?

Vil du fortelle litt?

Skal dere ikke bo sammen lengre?

Marie

14.07.2015 kl.10:18

Hei

Jeg ville bare si at WOW! for en sterk dame du er, dessverre så har ikke ting gått din vei i det siste har jeg forstått, men for ett pågangsmot du har, jeg tar av meg hatten for deg! Hvor du finner din styrke vett ikke jeg, men lov meg at du ikke tar innover deg negative kommentarer, drid i janteloven og kjør på videre!

Lykke til videre!

Hilsen Marie

14.07.2015 kl.10:52

Må dere selge pga butikken er nede? I såfall kjipt! Håper du finner det rette huset som du kan skape nye og fine minner i :)

VillaPaprika

14.07.2015 kl.11:06

Anonym: Hei=) det er helt utrolig hvordan ting blir spekulert i.Nei, det må vi ikke. Jeg skal bo med barna alene og vil rett og slett ikke beholde huset jeg bor i idag da jeg føler det sitter for mye historie i veggene her. ha en flott dag =)

ha en

VillaPaprika

14.07.2015 kl.11:07

Marie: tusent akk vakre deg<3 jeg fortsetter å nå mine mål en dag gjør jeg det =)

VillaPaprika

14.07.2015 kl.11:07

maja: fordi ejg og ungene skal bo alene.

Katrine isabell

14.07.2015 kl.11:32

Kjære fine Camilla, du er ei jente man virkelig ser opp til. Du har Vært så utrolig tøff og måtte tåle så nye den siste tiden og alikevel så står du på beina med hodet hevet ♡

Kom bort til meg eller send en melding om det er noe som helst jeg kan hjelpe deg med i tiden fremover , selvom jeg snart plopper så er jeg her :)

Kommer til og savne dere her oppe. Stor klem fra oss

14.07.2015 kl.11:36

Heier på deg♡

Anna

14.07.2015 kl.11:38

Kjære Camilla, det er jammen ikke lett å være en "offentlig" person når en opplever slike ting du har opplevd i det siste! Du er jammen meg en flott person slik du takler det på bloggen<3 samlivsbrudd er utrolig tungt i seg selv, men du må også "forklare" for leserne.. Off, nei du er jammen en sterk jente som jeg beundrer stort!! Barna dine er heldige som har deg til mor<3

Ha en fin dag fine, søte deg!!! En klem sendes frå vestlandet<3

Grethe

14.07.2015 kl.12:50

Synd å se at du nok har tunge dager! Jeg var der du er nå for kort tid siden og tenkte helt likt deg ifht huset. Heldigvis fikk jeg gode råd om å vente litt og tenke meg godt om noe jeg er så glad for i dag!!! Nå sitter jeg med huset jeg er så glad i; nye møbler og litt endringer her og der; ny start i kjente og trygge omgivelser. For meg ble å sitte med huset et riktig valg, uansett hva du gjør så bruk tid!! Heier på deg, stor klem.

Line

14.07.2015 kl.13:19

Kjære Camilla, dette var trist å høre! Dere har virket så lykkelige, siden du og barna skal bo alene så regner jeg med at det er slutt mellom deg og Hans- i tillegg til alt dette med butikken...Du er sterk! Håper dere finner en super plass, det er ihvertfall ingen tvil om at de som kjøper huset deres får et nydelig hjem! Kjøpte ikke Hans seg inn i dette huset, også? Uff...Masse lykke til, livet blir ikke alltid som man tror!

14.07.2015 kl.14:18

Deilig med ny og fresh start, selvom det er tungt i støytene. Tro meg, den følelsen vil snart treffe deg og :)

Er det slutt mellom deg og hans da?

Cecilie

14.07.2015 kl.14:32

Kjære Camilla, første gang jeg kommenterer på bloggen din...

Vil bare si at dette kommer du deg gjennom med hevet hode ❤️

Jeg har vært i en liknende situasjon, men hadde tre barn og akkurat bygd drømmehuset... Hele min verden falt i grus...

Nå har det gått noen år, og jeg har det bedre enn noen gang! Vi måtte flytte fra en stor villa til en liten leilighet... Det var en stor omveltning, og faktisk ganske flaut også... Men denne leiligheten er bare min, og jeg har aldri hatt det så bra som nå 😊

Jeg ønsker deg masse lykke til! Dette kommer til å gå fint! ❤️

Randi

14.07.2015 kl.15:44

Det jeg har erfart når jeg har flytter, el da foreldrene mine solgte barndomshjemmet mitt, er at det er ikke de fire veggene som skaper et hjem. Når du får på plass alle tingene dine og skaper et nytt hjem på en ny plass, så vil dette bety like mye og være et like betydningsfullt hjem for deg og dine barn, som det gamle :)

Hege

14.07.2015 kl.22:08

Gleder meg til å se ditt nye hjem, og hvor vakkert det kommer til å bli:-) For du er tross alt interiørdronninga nr.1;-) Klem fra ei som venter i spenning :))

Kari G

15.07.2015 kl.10:10

Skjønne deg....

Et hus er egentlig bare et skall, det er menneskene som skaper hjemmet.

Er heelt sikker på at du finner drømmehjemmet ditt Camilla <3<3

Klem,Kari G

Lill -Ann

15.07.2015 kl.11:27

Hei flotte deg.

Nå har jeg følgt bloggen din og villa paprika i ett årstid , og som jeg har sagt fra dag en, jeg heier på deg.

Hva du har gjennomgått og gjennomgår og enda smiler og holder motet oppe er for noen og enhver beundringsverdig ❤️ Så ung du er, så flink du er, og du er ei driftig dame som lærer andre og dine skatter at en aldri må gi opp. Hvor mye dritt jeg har lest her hva folk kan klare å skrive er helt meningsløst , slike mennesker er kun egoer og fulle av dårlig selvbilde. Din blogg skal vi lese og bli inspirert av og lese dine tanker og din hverdag som ikke alltid går på skinner, hvem har 365 dager med bare glede? Ikke jeg iallfall . Du er Flott, unik, dønn ærlig, pågangsmot til gull, fantastisk mamma. Stå på, jeg heier på deg. Og husk; en må ligge nede for å reise seg opp😃 sommerølet fra Stavanger☀️☀️☀️

Annonym

16.07.2015 kl.01:12

Du er tøff kjære camilla💜 ønsket så inderlig at det skulle være deg og hans 4ever ,dere så lyklige og alt ut! Håper dere finner sammen igjen🌸💜

Marit

23.07.2015 kl.13:40

Hei Camilla! Takk for mange flotte og inspirerende bilder, lurte på hvor sofabordet ditt er fra? Er på jakt etter nytt og noe i den stilen hadde passet midt i blinken ;)

VillaPaprika

23.07.2015 kl.18:57

Marit: hei hei =) det er fra stylebynorway =)

Marit

23.07.2015 kl.20:33

Hei igjen og takk for svar :) finner det ikke nettbutikken :( ligger det til salgs noe sted?

VillaPaprika

24.07.2015 kl.15:35

Marit: under møbler =) jeg ahr beiset toppen selv =)

Skriv en ny kommentar

hits