Mathilde sin dagbok

Ikveld skal jeg Mathilde skrive litt på bloggen itl mammaen min, det liker jeg for da kan jeg være litt med mammaen min alene.. For mamma er best! Idag har jeg danset til musikk og da måtte jeg pynte meg litt. Jeg elsker å danse og drømmer om å lære meg å danse balett! Jeg elsker farger, spesielt alle som er i regnbuen så jeg prøvde å pynte meg litt slik som den! Når jeg blir stor skal jeg lære meg å bruke høye sko, mamma sier det ikke er bra for ryggen min nå, men det later jeg som om jeg ikke hører! Når jeg og Ida Marie leker pleier vi å gå å ta skoene til mamma på oss og leker at vi er ekte voksene prinsesser- det er så deilig å kunne drømme litt! Idag kledde jeg meg med dette: 

Slik ser jeg ut når jeg står på hendene ! 


Mamma kaller meg en liten mark, men det er fordi jeg skal henge og turne overalt! Jeg er 6 år, men jeg vet mye.  Når mamma hadde butikken jobbet hun masse, da var jeg ofte alene med ste-pappaen min, han er den beste i verden, det er da jeg ble flink til å turne! ! Butikken til mamma var veldig fin, men nå kunne hun ikke ha den mer så jeg må begynne å blogge for mamma istedenfor å jobbe der-det elsker jeg! . Jeg skal også bli god til å turne så det kan godt hende jeg blir en turnekspert når jeg blir stor! Jeg klarer å stå på hendene min, gå i spagaten, stupekråke og hoppe høyt på trampoline... Mamma blir ofte veldig redd når jeg hopper høyt og to ganger har hun måttet ta meg av trampolina .. Da har jeg blitt kjempe sinna for det liker jeg å bestemme selv... Jeg liker aller best å være sammen med familien min og siden jeg er en heldig jente har jeg mange som elsker meg!  Mamma ble faktisk med på å turne litt med meg idag så jeg har leket at jeg kan fly.. det er moro! 
Nå er jeg sliten, mamma skal legge meg, men jeg håper dere så noen fine triks jeg kan!  Jeg skal blogge mer senere, jeg elsker å skrive til dere, det er så moro! 

12 kommentarer

Anna

06.07.2015 kl.22:30

❤️❤️❤️

Jenny viktoria

06.07.2015 kl.22:48

Mathilde er så skjønn!😃

VillaPaprika

07.07.2015 kl.11:20

Jenny viktoria: hun er vakker!

VillaPaprika

07.07.2015 kl.11:21

Anna: <3 <3

Siren

07.07.2015 kl.12:54

Du mener vi skal tro at hun skrev dette alene og uten veilendning?

Hadde vært så mye mer sjarmerende om det var "ekte"

VillaPaprika

07.07.2015 kl.14:41

Siren: uff, stakkars.. Hun sa helt selv hva jeg skulle skrive og er veldig stolt avd et selv. så får du bare tenke det motsatte og være negativ <3 helt topp for min del =) Nyt dagen og smil litt!

kari

07.07.2015 kl.14:53

Ikke ok å utlevere datteren din på denne måten. Verken trusebildet eller "teksten hun har skrevet". Utlever heller deg selv.

Håper alt løser seg for deg og at den nye nettbutikken din blir en stor suksess.

Heidi

07.07.2015 kl.15:59

Nå er det nok! Er dere voksene damer? Ei søt lita jente som er med på å lage litt hygge her inne bruker dere som noe negativt ? Pga en boxer? Hun står på hendene sine og hva gjør det for noe å se en boxer? Kom dere ut fra denne bloggen og ikke legg igjen deres dårlige dag her inne! Mathilde som er så fin og vakker skal ikke måtte utsettes for at dere ikke tåler sosiale medier! nå er verden blitt slik og dette er der mest uskyldige innlegget jeg noen gang har sett noen reagere på! Ta deg/ dere sammen !

VillaPaprika

07.07.2015 kl.16:05

kari: dette er ment som noe koselig og ikke negativt, ikke noe man skal henge seg opp i ting som her ikke er noe farlgi, men bare koselig <3

Renate

07.07.2015 kl.20:30

Siren og Kari: Se til h****** å logg ut da, hvis dere ikke synes noe om innleggene!! Fritt valg å lese blogger, men se for f*** å oppfør dere!! Ikke rart netthetsen blomstrer når selv slike innlegg ikke tåles...

07.07.2015 kl.22:15

Dette er det koseligste og mest sjarmerende innlegget jeg har lest! Vakre, søte, herlig og ærlig jente❤️! Så flink mamma og flink datter! 💕

Tine

09.07.2015 kl.22:06

Så herlig, dette vil jeg gjerne lese/se mer til. Også Oliver :)

Skriv en ny kommentar

hits