Dr.bronner´s

Hei og hopp alle sammen! 

Nå begynner kategoriene i nettbutikken å fylle seg opp - ENDELIG! WIhi!  Vi har nå fått woodwick og Dr.bronners!! Etter tips fra dere så tusen takk, nå gleder vi oss til at det kommer en av dagene!!! 

Jeg tenkt å skrive litt om Dr. bronner´s - bare flaskene i seg selv er jo SUPER kule så at alt er super bra er jo en kjempe bonus!

  

 

Samtlige produkter er 100% naturlige og uten syntetiske konserveringsmidler. «18 in 1″ innebærer at samtlige såper har 18 forskjellige bruksområder og kan brukes som blant annet dusjsåpe, håndsåpe, ansiktsrens, boblebad, sjampo, og vaskemiddel.DR. BRONNER'S
Dr. Bronner's Magic Soaps er synonymt med god gammeldags kvalitet og enkelhet, og har sine røtter til familiens tysk- jødiske såpetradisjon. Kjent for sin kvalitet, allsidighet og miljøvennlighet har Dr. Bronner's Magic Soaps fått lojale tilhengere og hatt en sterk posisjon i samtlige helsekostbutikker i USA siden 1960-tallet . Det er nå den mest solgte naturlige såpeserien i Nord-Amerika. Produktene er laget med sertifisert økologisk oliven, hamp og palm oljer i stedet for talg, og inneholder tre ganger mer økologisk kokosolje enn kommersielle såper

Merket har opparbeidet seg kultstatus og det vil nok aldri bli klart om det er såpe eller meldingen på flasken som har gjort Dr. Bronner's Magic Soaps til mer enn et produkt, men et symbol på et ideal og ideelle produkter. Virksomheten har i dag fokus på sosialt ansvar mer enn noensinne. Totalt de siste fem årene har Dr. Bronner's Magic Soaps sine utgifter til sosiale og miljømessige saker matchet deres overskudd.Noen som kjenner til denne serien og  har noe å anbefale?  Og isåfall er det noen spesielle ønsker på hvilke produkter dere vil vi skal ha inn i sortimentet vårt?
ha en nydelig kveld :)

Én kommentar

Mia

05.07.2015 kl.22:41

Du er veldig kreativ og flink Camilla.

Ha en kjempe god kveld.

Hilsen fra Bergen

Skriv en ny kommentar

hits