Rosa Vip credit card!

Annonse. 

 

God kveld alle sammen! Idag har jeg en liten moro ting å dele med dere!    

Jeg har nå fått mulighet til å pressantere et helt nytt ROSA  Vip Credit card , som er perfekt for de som er mye ute å reiser, kort etgir mange unike fordeler på shopping, skjønnhet, livsstil, restauranter og uteliv. Det supre med det er at Kortet  koster ingenting, er 100 % gebyr fritt   ( kr 0,- i årsgebyr) er kun for jenter og ved bestilling får du en gratis velkomstpakke for en verdi av 1300,-som inkluderer følgende ( hold dere fast) : 

Gratis velkomstgave til alle som bestiller for kr 0,- 

1 hudpleietime hos wahwah skin trim studios verdi kr 1000

3 utgaver av KK 200,-

1 TL Aromatic Body butter og 1 Hand and nail cream  verdi kr 98,

OG sist men ikke minst!!!  En mulighet til  å vinne en spa weekend på Vestlia resort som inkl. superior dobbeltrom med deilig frokost, prisvinnende spa, samt nyte det nye badeanlegget. - En perfekt tur med sin kjære eller bestevenninne! 

 Det du må gjøre for å være med er å bestille kortet er å Like VIP Credit Card sin Facebook side, like innlegget og skrive i Love Pink i kommentarfeltet. Ønsker du å bestille dette kortet kan du gjøre det HER. 

Konkurransen avsluttes Onsdag 2.juli, VIP trekker vinneren og lanserer den på facebook, samt kontakter vinneren på tlf og mail ( om dette oppgis) -så følg med! 

Lykke til! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eff. rente 22,90 %, 15 000,- o/12 mnd. totalt 16 744,-

2 kommentarer

Mari Johansen

25.06.2015 kl.22:45

Du har en veldig bra blogg elsker å lese den det hadde vært super duper kult og snilt om du vile lese min blogg :) håper du har veldig fin kveld videre ♥♥♥

anneemargrethe

26.06.2015 kl.11:34

Rosa kort var lekkert...og så fint tilbud det var.

Skriv en ny kommentar

hits