SO Stunning Beautiful

Jeg har ikke ord, denne kvelden har jeg nytet ved vannet! Det er ikke noen plasser på denne jorden som kan måle seg med denne, en indre fryd over å se på noe vakkert fra solen står opp til den går ned! 

Selv føler jeg mer heldig som har skogen å skue utover mot når jeg ser ut de store vinduene mine, ingen nabohus forran oss, vi føler oss faktisk helt alene her vi bor når vi ser rett frem, men tenk dere noe så vakkert som å se vannet slå mot stranden, høre måkene fly over takene - en slik naturlig glede kan ikke kjøpes for penger! 

Ikveld må jeg vise dere dette paradiset , et lite stk paradis i lille deilige Fredrikstad! 

Har dere sett alle disse lekre urnene- i alle str og fassonger! Jeg har selv bestilt meg noen av disse og gleder meg som en liten unge til de kommer i hus! Loreta - interiorsbyme ( på instasgram)  er selve grunderen bak disse og selger de for sessongen nå! Lekre året rundt og fine i alle mulige farger og fassonger!  Hvem vil ikke ha noe så lekkert å pynte opp uteplassen sin med (?) Jeg var solgt ved første øyenkast! 

Besøk siden hennes HER dersom dere vil vite mer om delekre urnene! 

Det er lov å drømme og når jeg er her gjør jeg det med STOR D! Drømme plassen ! 

5 kommentarer

linneavioletta. blogg.no

23.06.2015 kl.00:07

Ha en god sommer <3

VillaPaprika

23.06.2015 kl.09:24

linneavioletta. blogg.no: takk det samme <3

Heidi

23.06.2015 kl.17:38

Så lekkert❤️❤️

VillaPaprika

23.06.2015 kl.22:35

Heidi: jeg vet, det er så lekkert der <3

Silje LG Mortensen

14.07.2015 kl.23:46

For min del er det utsikt over havet som er ekte utsikt. Det har nok med at eg er oppvokst på en liten øy. Siste bebodde øy før Shetland ;) Har fulgt med deg i sidesynet i flere år og synes du er en sprek og tøff dame! Du har jammen oppnådd mye! Vær stolt over det! Ønsker deg lykke til videre også. Eg fortsetter å følge, garantert :)

Skriv en ny kommentar

hits