Long time no see!

SØNDAG! Vel, nå er det jaggu noen dager siden sist jeg var innom, nå tror jeg at jeg har fått min timeout og klar for full blogg- fight!Jeg har vært i en dal hvor jeg har vippet litt mellom å kutte ut denne bloggen og starte på nytt, nytt innhold, nye bilder, nytt -ja alt.. Men jeg har kommet frem til at - hva er det jeg tenker på!! Detter er jo min blogg og jeg skal ikke lenger skjule meg for hva som har gått galt, men heller bygge opp alt det som skal og går bra! Listen jeg har satt opp, temane jeg skal blogge om , ja alt.. Det er rom for dette her også! Faktisk tror jeg dere vil like det ENDA bedre! Jeg er fremdeles den interiørfrelste jenta, men jeg har flere ulike konsepter i luften så nå vil det bli enda BEDRE interiør, inspirasjon, mote,mat og familieliv , nå er det ikke "villapaprika" som er mitt hovedfkus, men alt som skjer rundt, det som alle kan kjenne seg igjen i - litt det som er - Ola Nordmann, rett og slett er bloggen nå Camilla Kvarsvik og det er jeg som skal dele mitt her inne.. Åh, vet dere.. Nå er bloggen min faste arbeidsplass og gjett om jeg gleder meg til å ta dere med på alt fra produksjon på ting , inspirasjon av ting , familie turer- opp-og-ned, det å reise seg igjen - ja alt! Jeg har i 4 år nå vært toalt bindt opp i butikken og det å fronte den, varer og produkter hele tiden, butikken har nesten spist meg opp og "Camilla" som person har blitt mer og mer usynelig.Mange har lurt på om livet mitt bare er en interiørboble, noe det har virket som her inne.. Nå skal jeg ta dere med på alt rundt også , ikke bare bilder av en stue eller et kjøkken, men så mye mer!!

 Alle som elsker interiør vil nok få et bedre forhold til bloggen og de som leser den av andre grunner vil nok føle seg mer på "plass" .. Så da gjenstår det å se da, hmmmmm... Jeg håper dere vil like alt det nye som vil bli delt her inne og hvordan bloggen skal nå- ta et steg vidre! 

Vi sees her inne om noen timer igjen! Nyt sommersolen! 

 

 

 

 

16 kommentarer

Marit

21.06.2015 kl.19:23

Har fulgt deg en god stund nå og er imponert over hvor dyktig du er. Og din interiørsmak treffer meg midt i hjertet :-) Veldig synd at butikken ikke klarte seg, men sånn er det. Det er en tøff bransje og så lenge mange velger å handle på nett fremfor å handle lokalt blir det sikkert tøft å få det til å gå rundt.Ønsker deg masse lykke til med det du skal gjøre og lykke til med "ny" blogg. Kommer til å følge deg videre. Ha en strålende kveld. Nordlandshilsen fra Marit :-)

Anna

21.06.2015 kl.20:32

Så spennende!! Gleder meg så til å følle deg videre på bloggen! :) Er innom den flere ganger daglig. Liker denne bloggen så godt, da du tar oss med på oppturer og nedturer, ja slik livet til stort sett alle faktisk er! Orker ikke lenger lesse så mangen andre blogger, da mangen kun skriv hvor rosenrødt alt i livet deres er.. Du skriv om slikt som vi lesere kan kjenne oss igjen i. At du fortsatte å blogge når du nå gikk gjennom det du gjorde, viser hvilken flott og ikke minst sterk jente du er!!:)

"Hvis en ulldott hadde vært en klem, skulle jeg slengt en hel sau i trynet på deg!!" <3

Linda

21.06.2015 kl.20:38

Jeg leser bloggen din titt og ofte og nyyyter hver gang du har et nytt innlegg! Syns bloggen din er super, jeg blir så inspirert av interiørbildene og de mer personlige innleggene syns jeg bare personliggjør bloggen din. Gleder meg til å lese videre! Nyt sommer og forhåpentligvis masse sol nå fremover. Klem fra Linda

Anne-Marthe

21.06.2015 kl.21:33

Så spennende:) Gleder meg til å bli med videre på din reise:) Heier på deg:)

VillaPaprika

21.06.2015 kl.21:45

Marit: sååå bra <3 tusen takk <3

VillaPaprika

21.06.2015 kl.21:46

Anna: så koselig kommentar å få <3 tusen takk!

Jeg takker for "sauen" og slenger en flokk tilbake på deg <3 hihi....

VillaPaprika

21.06.2015 kl.21:46

Linda: <3 <3 gode du <3

VillaPaprika

21.06.2015 kl.21:46

Anne: tusen takk <3

Mie

21.06.2015 kl.21:52

Du har ingenting "å skjule" Et utsagn jeg har lært" Har du tryna i ei snøfonn har du tryna i dem alle" Da er du ferdig med det😄 vi gleder oss til nye prosjekt og sprudlende ideer fra deg😄

Janne M

21.06.2015 kl.22:24

ÅÅÅ nå ble jeg glad-var redd du skulle slutte å blogge! Håper det går bra med deg nå!! :)gleder meg til å følge deg videre du flotte dame :) Klem

VillaPaprika

22.06.2015 kl.09:01

Janne M: jeg er tilbake for fult??????

ltbb

22.06.2015 kl.10:23

Stå på videre du! Du er ett forbilde for mange uansett.

Hvor er genseren din fra?

Klemmer

Heidi

22.06.2015 kl.13:18

Du har ein kjempe fin blogg som eg har fulgt med på lenge. Har savna deg innpå her no,og tenkt masse på deg! Du er ei flink og tøff jente,så du "står an nok av" denne gangen også. Ønsker deg masse lykke til videre. Eg heier på deg!! Klem frå ein trofast følger.

Mai

22.06.2015 kl.19:24

Så bra du forsatt vill blogge. Din blogg er 1 av 3 jeg leser fast så hadde vært synd den forsvant.

VillaPaprika

22.06.2015 kl.19:41

Mai: sååå bra <3

Maya

05.07.2015 kl.07:10

Hei! Jeg har fulgt deg lenge, 7 år, og er så glad for at du ikke bytter navn og/eller blogg 😊 Når jeg tenker på villapaprika tenker jeg på hele deg. Butikken var bare en bitteliten del. Villapaprika startet jo lenge før det og er jo en sikkert for deg en berg og dalbane, men når alt kommer til alt en stor opptur mange er deg forunt😊 Gleder meg til fortsettelsen!

Skriv en ny kommentar

hits