Idag er det meg,men husk imorgen kan det være DEG!

14.06.2015 - 13:43 71 kommentarer

God søndag alle sammen, hatt en fin helg! ? 

 

Jeg har i noen dager nå tatt avstand,avstand til dere, avstand til alle som faktisk bare vil slå meg enda mer ned!  Jeg er sparket flat, er ikke det flatt nok nå(?)Eller vil dere som turer sette en kule i pannen på meg også! ? For det er jo det mange av dere tutter og kjører frem med av skremsel-beskjeder!  

Bloggverden er flott og brutal , nettet er brutalt,men viktig, slik er det! 

Jeg kommer nå med svar, til alle som mener jeg er svar skyldig og merk mine ord - dette er vel ikke godt nok dette heller! 

Jeg er en person akkurat som deg, ALDRI har jeg sagt at jeg er bedre eller flottere enn noen, men dere som leser legger dere opp egene meninger og dikterer usanne ting om meg for å sette meg i et enda dårligere lys... Hvor mange lys skal dere plassere emg i før dere selv forstår at dette ville dere ikke likt selv! 

 

Jeg starter med levrandører:

Unnskyld. Unnskyld for at dere i den tiden dere hadde meg som kunde fikk god reklame av meg GRATIS igjennom media, Unnskyld for at jeg valgte ut nettopp dere som mine levrandører, Unnskyld for at jeg engasjert hver dag ønsket å få dere opp og frem med varene deres i lille norge med min godt leste blogg som blir lest av flere TUSEN lesere og flere 10-TALLS butikker som da igjen valgte dere pga nettopp reklamen jeg ga dere! Unnskyld for at jeg igjennom mange år og flere mndér har kjøpt varer av dere, ja noen opp mot en og over en million norske kr og nå har gjort så dere det gjelder har tapt det som stod igjen hos VP. Unnskyld for at jeg brukte nettopp dere som VP sine levrandører, jeg skulle så klart handlet hos andre eller lagt pengene mine i egen import så dette ikke hadde skjedd!  Unnskyld fordi jeg trodde på noe som nå ikke gikk likevel!  

Unnskyld for at jeg ikke ringte rundt og for-fordelte til dere , jeg skulle jo så klart gjort noe ulovelig og heller havnet i buret! Det at jeg har to små barn betyr jo ingenting sidenav denne bransjen!  Unnskyld for at jeg trodde på det jeg jobbet med frem til siste minutt og ikke solgte huset mitt og hjalp VP ut av knipen og selv havnet på gaten med to små barn, jeg ksulle jo så klart heller gjort det! 

Unnskyld for at jeg ikke ønsker å svare de av dere som ringer og truer eller kjefter! Jeg har hatt nerver nok i magen med å se folk i øynene som har våget å spørre hva som heller gikk galt enn hvorfor jeg ikke vil bli kjeftet ned! Unnskyld for at jeg brukte penger og tid på advokater for å prøve å finne løsninger for å slippe å tape ansikt, jeg skulle heller bare tutet og kjørt så dere kunne fått fortalt meg hvordan nettopp jeg skal drive, dere som selv sendte inn varsler på å få meg vekk! Jeg skulle jo heller lat dere fått siste ordet, saken hadde jo vært en helt annen da. Unnskyld for at jeg valgte å tape 900k for å gi Villapaprika en sjangse, jeg skulle heller satset de en annen plass slik at jeg hadde kommet unna! Unnskyld for at jeg ikke har sagt at salget i butikken har vært ræva mange nok ganger, jeg skulle jo mye heller latt meg og dere tape kr tidligere... Saken hadde vært bedre da! Unnskyld for at jeg ikke klarte å spå at salget ville bli dårligere og menneskene færre i byen, jeg skulle jo så klart stått i gågaten å skreket dette ut!!  Unnskyld for at jeg valgte å satse og fronte nettopp dere ! Unnskyld for at jeg har solgt volum på volum med varer fra dere uten å vite at den en gang kunen stoppe, jeg skulle jo så klart aldri gitt bånn GASS! Unnskyld for at jeg dag inn-dag ut har brukt tid på nettopp dere -Unnskyld fo at jeg ikke fikk det til!   Unnskyld for at jeg ikke sa det at dere solgte varene overalt gjorde ting vanskligere for oss, jeg måtte jo bare tåle konkurranse !  

Det er så klart på sin plass å være skuffet over meg, jeg skulle jo fortalt hele NORGE at jeg ikke klarte å dra opp salget i gågaten igjen, at jeg ikke kunne trylle! Jeg skulle ikke trodd på kundene, jeg skulle kastet inn håndkle mye før! 

Jeg synes dere (levrandører)på lik linje som de av dere det gjelder faller like mye igjennom når dere kan sette slike krav! Så til butikker rundt om i landet!!! Om dere ikke får det til -PASS dere!!! Går dere på trynet, faller og tar fyr står levrandørene på siden og truer med å sette hele INTERIØRNORGE av levrandører mot deg og den jobben du har gjort BRA blir borte for det du ikke fikke til! De av levrandøreen som har snakket STYGGEST om hverandre til deg som kunde blir brått bestevenner og har aldri gjort noe galt! En sak har så klart IKKE to sider! 

Jeg fortsetter med lesere: 

Unnskyld for at jeg hadde tro på meg selv, jeg skulle så klart tatt de negative kommentarene om at jeg kom til å gå på trynet bokstavelig for lenge siden! Unnskyld for at jeg har kommet med tips og ideer og prøvd å være en person som ville gi andre motet til å stase og tro på seg selv! Unnskyld for at jeg ikke synes plagiat av tiden jeg drev var greit, jeg skulle jo mye heller bedt folk komme å forsyne seg av meg eller bare flå meg levende! Unnskyld for at jeg passet på mitt med NEBB OG KLØR! Jeg skulle bare ligget på siden å latt alt gå sin gang! Unnskyld for at jeg ikke øsnker å godkjenne den ene shit kommentaren etter den andre, jeg har mer enn nok med å IKKE lese de selv... Unnskyld for at jeg har sagt at VP har gjort det bra i over 3 år , det at jeg ikke fikk det til i 2015 er selvfølgelig grunn nok til å si at det ALDRI har gått bra før! Unnskyld for at jeg har valgt å stikke meg frem, jeg skulle lagt ned denne bloggen for lenge siden, da hadde jo dere vunnet!  Unnskyld for at jeg fikk det til de første åren- jeg gjorde det, jeg skulle jo regnet med at det kunne komme til å snu seg! 

 

Jeg avslutter med nettbutikken: 

Nettbutikken til Vp solgte og tjente penger til SISTE dag, det var ikke den som ikke klarte seg, den klarte bare ikke å bære alle kostnaddene til den fysiske butikken samt varebeholding og rullende varelager når butikken ikke tjente en kr... Hadde jeg vært smart hadde jeg aldri åpnet en fysisk butikk jeg skulle forstått for over 4 år siden at nettet kom til å ta over! Det å si at Vp gjorde det bra skulle jeg aldri gjort, jeg skulle ikke hatt så stor glede over å se veksten i nettbutikken og så stor tro på at den fysiske butikken kom til å snu!  ! Det at nettbutikken faktisk solgte for flere hundre tusen i mnd klarte ikke å redde inn tapet som stadig mnd-på-mnd kom i butikken, overskuddet ble spist opp av husleie,p-plasser-telefoner-lønninger-strøm-leasing- alarmer -kassesystem og sist men ikke minst varekjøp som ikke fikk puste! Alle disse kostnaddene var aldri noe problem før, men når ting stoppet ble det ,det- ingen hadde trodd dette!  

Ellers kan jeg si at folk jeg har stolt på har falt HELT igjennom for meg, de jeg ikke hadde regnet med står å drar lasset med meg og sagt de er der, de jeg trodde var der for meg stakk emd halen mellom beina eller later som ingenting! 

Det stormer nå, men det dere skal være klar over er at det er STOR forskjell på å falle stygt og det å være ond! Det er MEG nå, men HUSK ! Imorgen kan det være DEG! Å fråtse seg i skadefrys, ja- jeg kan bare si kjør på! 

Imotgang blir man sterkere og det som ikke dreper (!) .... Jeg er ALL in nå, så får tiden vise hvem som ler sist..  Jeg er ferdig å gråte, skrike å være lei meg, jeg får ikke gjort NOE, jeg kan iKKE trylle,!  Kjeft, baksnakk og ring rundt å spre budskapet:. Camilla Kvarsvik klarte ikke redde Villapaprika AS og måtte melde oppbud! 

Jeg har hatt en dyr voksenlæring og velger å ta lærdom ut av det... Så kan folk true og være slemme,MEN man skal veie sine ord og ikke glede seg ved andre sitt tap! 

Så Unnskyld for at jeg velger å reise meg igjen , med nytt navn og nytt konsept, jeg burde jo heller lagt meg inn på veum og aldri sett dagens lys igjen! Så får dere levrandøer som truer med å "ta-igjen" gjøre det... Hvem har sagt at jeg i dele hele tatt i dere med ildtang etter dette! Det er ikke bra å melde oppbud eller gå konkurs,ingen velger vel slikt selv uten at de ikke har noe valg!  Jeg reiser meg igjen-Jeg klarte det før med motgang og skal klare det nå.. Nå vet jeg 100 x mer og har vært på begge sider- høyt oppe og langt nede... Jeg reiser meg igjen og nå skal denne bloggen vise alle hva jeg er skapt av... Jeg ønsker ALLE godt og vil dere si noe mer til meg nå får dere komme til meg å be om et møte ! Jeg er oppriktig lei meg for at jeg falt, men jeg vil ikke gi opp for det! .... Utover det slettes og blokkes all negativt.. Jeg har brukt masse tid på slik før og det gjør jeg IKKE igjen. En sak har ALLTID to sider , så ikke velg parti! 

 

StyleByNorway as ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

71 kommentarer

Frøken♡Interiør

14.06.2015 kl.14:03

Ønsker deg alt godt i fremtiden. Har fulgt bloggen siden du startet. Synes du er en stor inspirasjon! Ikke glem hvem du er.Heier på deg! Lykke til videre Camilla.

Klem ♡

Anna

14.06.2015 kl.14:17

Det kreves mot for å skrive dette innlegget! Du er en knalltøff jenta som kommer sterkt tilbake:) folk kan være så slemme!! Tanken på at det er voksne folk som oppfører seg slik...*grøss*!!!

Har sagt det før, men lykke til med framtida, du kommer til å skinne!!:)

Klem til deg, vakre jente!! <3

IA

14.06.2015 kl.14:21

Hei hei!

Det er du som sitter på svarene og vi andre har ikke noe med dette her.

Det vil alltid være de som nærer seg på andres fall.Skadefro kalles det!! Jeg har fulgt deg lenge og kommer til å fortsette med det. Ønsker deg masse Lykke til, stå på!

Ps:

Vil det være lager utsalg utover de dager som er satt opp?!

Heidi

14.06.2015 kl.14:25

Heier så på deg Camilla! Helt utrolig hva du må gjennomgå nå, men husk at dette sier alt om disse personene og ingenting om deg. Ta vare på deg selv oppi alt, og du vil garantert reise deg fra dette.

Masse lykke til. Klem <3

14.06.2015 kl.14:27

Kjære deg, får så vondt av deg, du som vil alle berre godt. Kjenner deg ikkje, berre gjennom blogg og instagram. Håper du har gode folk rundt deg som tek godt vare på deg og dei nydelege borna dine. Ikkje lett å beskytte born for vonde komentarar frå andre born. Stå på Camilla! Ynskjer deg alt godt vidare !

Et mammaliv

14.06.2015 kl.14:48

Uff, blir så lei meg av menneskers oppførsel! Jeg heier på deg, Camilla! Du er helt rå, og jeg vet du kommer til å nå langt!! <3

Camilla

14.06.2015 kl.14:57

Stå på Camilla,husk at vi er mange som heier på deg! Godt at du ikkje gir opp,for det er ingen som inspirerer meg så mye som deg!, så tusen takk for all din tid og dine bilder og blogginnlegg. Nå håper jeg solen vil skinne litt mer på deg,og at folk kan se at det er vanskelig å drive butikk i dag. Nettet har tatt så mange kunder,spesielt på interiør. Du er tøff og hver rå stolt av deg selv! Eg heie på deg hvertfall:-)))

Kari G

14.06.2015 kl.15:04

Kjære Camilla...

Dette var et flott og ærlig innlegg !!! Jeg har og fulgt deg i mange år og har sett hva folk kan komme seg til å skrive !!! Og jeg fatter ikke hva som får folk til å skrive og si det de gjør. Regner med at det er misunnelse, sjalusi osv.... Du unnskylder deg til oss alle, både lesere, leverandører og kunder. Huff a meg..... Er heller maaaange der ute som skulle sagt unnskyld til deg !!!!

Jeg har troa på at du reiser deg opp igjen 😘😘😘

Og dere drittsekker der ute so fryder seg nå... Sier bare karma......Dere skulle skamme dere !!!!

Masse lykke til videre skjønne Camilla ❤️

Stor tenkerpådegklem KariG

14.06.2015 kl.15:08

Jeg har fulgt bloggen din i tre år, hver dag :) jeg beundrer deg for den kunnskapen du har om interiør. du er ung å har masse foran deg. jeg blir helt lamslått over voksne folks oppførsel. stå på Camilla, du har inspirert meg og jeg vil at du skal gjøre det framover også. legg bak deg det vonde,å kom deg videre. motgang gjør oss sterk. masse klemmer fra meg :)

Iselinn

14.06.2015 kl.15:25

Har selv måttet meldt oppbud på en butikk jeg satset alt på. Av grunner langt utenfor min kontroll. Det er grusomt å kjempe med nebb og klør for å prøve å klare det. Men når alt kommer til alt så kan du i ettertid stå rakrygget å være stolt over at du prøvde ALT. Desverre så er livet bare slik avogtil. Det viktigste er å være tro mot deg selv og de som er viktige i livet ditt. Det ser ut som du er på god vei oppover igjen og du har mange støttespillere rundtom i Norge som du ikke vet om engang :) Blant andre meg som aldri har gitt meg til kjenne før men vil deg alt godt! Stor klem

Emma

14.06.2015 kl.16:42

Jeg har aldri kommentert før, men nå klarer jeg ikke la vær.. Har lest bloggen din daglig i flere år og fulgt med da du var med på unge mødre. Dette synes jeg er utrolig trist å lese!:( En ting er jo at det må være veldig trist da det man har jobbet så masse med og lagt ned så mye tid på ikke går lenger. Det må være en stor sorg bare det, og man sitter igjen med en følelse av å mislykkes.. Men at du i tillegg til alle disse følelsene får masse dritt slengt etter deg.. Det jeg synes skinner veldig igjennom her er janteloven og misunnelse.. Tror det er så mange som skulle ønske det var dem som klarte å få til det du har gjort, men nå da det ikke gikk lenger så soler de seg i glansen av det... Jeg synes det er UTROLIG bra at du har klart å reise deg igjen!! Unner deg at det går din vei nå, stå på du virker som ei jente med bein i nesa og ståpå vilje har du virkelig!! Håper de rundt deg tar godt vare på deg i denne tiden! Så GLEDER jeg meg til å følge deg videre på reisen din!:):) klem

Annette

14.06.2015 kl.17:08

Masse lykke til i framtiden! Heier på deg :)

anonym

14.06.2015 kl.18:13

Kjenner jeg blir oppriktig forbannet over at voksne folk kan oppføre seg på den måten! Kjenner man får litt lyst til å vite hvem disse leverandørene er,som sitter å sparker noen som er nede,slik at De kunne kjent på kroppen selv,når følk snur ryggen til de! De skulle istedet vært oppriktig glad for den tiden de fikk være leverandør for VillaPaprika,hvor Deres navn har kommet frem i lyset. Hadde det ikke vært for deg Camilla,hadde mange av disse leverandørene ikke kommet til der de er idag. Det må de gjerne tro,men du er den interiørbloggen i Norge,som er mest kjent og som hele tiden har stått på til langt på natt for å rekke over alt. Jeg synes du har vært utrolig flink til å hele tiden ta med deg de nye varene hjem og vise de frem på ulike måter,slik at folk kunne se hvordan de kunne brukes og på den måten velge å legge igjen penger hos De leverandørne som nå sitter å syter og kjefter. Det er så jævlig patetisk hvordan enkelte folk velger å oppføre seg. Idag er konkurransen på både interiør og klær så stor,at det sier jo seg selv,at dessto flere de velger å selge sine produkter til,desto mindre ekslusivt blir det jo,og da sier det stopp til stopp. For å ikke snakke om at netthandelen har tatt helt over. Jobber selv i klesbutikk og merker virkelig hvor vanskleig det er å få inn nok penger hver eneste dag,for å kunne fortsette. Men jeg har stor tro på det nye konseptet,og kommer til å fortsette å legge igjen mine penger hos Dere. Stå på videre Camilla! :D

anonym

14.06.2015 kl.18:16

Kjenner jeg blir oppriktig forbannet over at voksne folk kan oppføre seg på den måten! Kjenner man får litt lyst til å vite hvem disse leverandørene er,som sitter å sparker noen som er nede,slik at de kunne kjent på kroppen selv,når følk snur ryggen til de! De skulle istedet vært oppriktig glad for den tiden de fikk være leverandør for VillaPaprika,hvor Deres navn har kommet frem i lyset. Hadde det ikke vært for deg Camilla,hadde mange av disse leverandørene ikke kommet til der de er idag. Det må de gjerne tro,men du er den interiørbloggen i Norge,som er mest kjent og som hele tiden har stått på til langt på natt for å rekke over alt. Jeg synes du har vært utrolig flink til å hele tiden ta med deg de nye varene hjem og vise de frem på ulike måter,slik at folk kunne se hvordan de kunne brukes og på den måten velge å legge igjen penger hos De leverandørne som nå sitter å syter og kjefter. Det er så jævlig patetisk hvordan enkelte folk velger å oppføre seg. Idag er konkurransen på både interiør og klær så stor,at det sier jo seg selv,at dessto flere de velger å selge sine produkter til,desto mindre ekslusivt blir det jo,og da sier det seg selv at det stopper opp. For å ikke snakke om at netthandelen har tatt helt over. Jobber selv i klesbutikk og merker virkelig hvor vanskleig det er å få inn nok penger hver eneste dag,for å kunne fortsette. Men jeg har stor tro på det nye konseptet,og kommer til å fortsette å legge igjen mine penger hos Dere. Stå på videre Camilla! :D

trine

14.06.2015 kl.18:58

Stå på videre Camilla! Heier på deg.. har fulgt deg de siste årene og har ikke tenkt til å stoppe☺ snart er stormen over og lett regn blir til strålende sol☺

Jeanette

14.06.2015 kl.19:23

Stå på Camilla 😄😄👍🏻heier på deg

Vigdis

14.06.2015 kl.19:44

Camilla

Jeg har fulgt bloggen din lenge og har beundret din kunnskap, kreativitet og familievarme.

Det er utrolig trist å lese hva du skriver. Det at du må melde oppbud er sånn som skjer, dette er ikke livets undergang, selv om du nå føler det i nærheten av det.

Det er tøft nå, men det vil bli bedre. Du fremstår som ei tøff dame, og jeg gleder meg til å følge deg videre.

Husk å ta vare på deg selv og din familie oppi dette. Jeg er sikker på (etter alt jeg har lest) at din kjære tar godt vare på deg i disse dager. Og barna er dine lyspunkt og det kjæreste du har uansett <3 Klem

Anita

14.06.2015 kl.20:00

Var en god kunde i nettbutikken.

Håper du starter ny nettbutikk,og slår alle ut.

Go girl.

Du er smart,gleder meg til og handle hos deg igjen.

Anonym

14.06.2015 kl.20:22

Hei! Du har sikkert planer om det uansett, men kan du skrive litt om hva Style by Norway skal bli? Tenker siden du får med deg så mange flere :)

Ellers var det trist at butikken gikk som den gikk, du er tøff som satser hardt :)

Lykke til :)

wenche

14.06.2015 kl.21:21

Vil bare si at jeg syntes du er en tøff jente med en flott blogg jeg har fulgt lenge. Butikken var også flott og inspirerende. reis deg du med et smil til sist:)

14.06.2015 kl.21:25

Veldig lei meg for at butikken din ikke gikk rundt! Har tittet innom flere ganger, og gledet meg til å besøke butikken igjen når vi inntar vårt sommerparadis i Plankebyen... Stå på videre!

Hilsen sommerturist.

Lisa

14.06.2015 kl.21:39

vi er så flinke til å kritisere hverandre i Norge istedenfor og rose hverandre!

All respekt til deg Camilla,som står i drittslenging hver dag på denne bloggen!

Du fortjener så mye ros for at du turte å satse på drømmen din! Det krever en god porsjon mot og ikke minst en skikkelig stå på vilje og det er mange som ikke hadde klart å gjøre halvparten av hva du har fått til! Du skal være så stolt av deg selv:) jeg beundrer pågangsmotet ditt! Masse lykke til videre:)

Elin

14.06.2015 kl.21:43

Du er så tøff!! Det er ikke mange som satser og gir alt for drømmen sin. I mine øyne har du ikke tapt selv om det ikke gikk så bra som du hadde håpet og trodd. Tape gjør du først når du velger å ikke reise deg igjen, men heller blir liggende slik at andre kan fortsette å sparke og holde deg nede. Du har tydeligvis lært av de feilene som ble gjort og har en masse erfaringer med deg på veien videre inn i nye prosjekter. Det er vondt når drømmer knuses, men jeg tror du er en av de få som både kan og vil lykkes med salg av interiør. Vi er mange som har tro på at du vil reise deg igjen. Jeg håper våre stemmer kan være et lyspunkt i den nye hverdagen, og at alle som er negative finner noe mer konstruktivt å bruke tiden sin på.

PS: Karma is a bitch! ;)

14.06.2015 kl.22:15

Takk for inspirasjonen du har gitt! Du er utrolig dyktig! Hadde tenkt å kose meg med å se på noe nytt du hadde lagt ut av det flotte hjemmet og butikken din, og leste dette triste innlegget! Stå på videre! Ønsker deg lykke til:)

charin

14.06.2015 kl.22:20

Synd at ikke VP gikk, men sånn kan det gå for mange.Har fulgt deg i noen år på bloggen din, du har gitt meg masse ideer du er bare superflink.Det er ikke mange på din alder som hadde klart alt det du gjør, men vi kvinner skal klare alt.Stormen er som verst nå Camilla, men gå med hodet oppreist prøv og ikke tenk på de drittsekken, de sliter sikker selv så går det ut over andre de er ikke vært en tåre.Kjære Camilla stå på, jeg vet at dette klarer du, selv om det er vanskelig nå. lykke til skjønne du.

Jeanette Hald Pedersen

14.06.2015 kl.22:30

FLOT, FLOT, FLOT og SUPER, SUPER, SUPER modigt skrevet. Du er en STÆRK kvinde, der nok skal klare sig. Jeg er helt overbevist om, at DU har hvad der skal til. SELVFØLGELIG rejser du dig igen, søde du, med dit lyse sind, din vilje, din viden og din styrke, så vil det lykkes dig. Jeg ønsker dig al mulig held, lykke, glæde og masser af gode tanker foruden EN KÆMPE STOR knuser/kram/klem (ved ikke lige hvad det hedder på norsk :-) )

Kram Jeanette

Gunn🌸

14.06.2015 kl.22:59

Kjære Camilla: så utrolig bra skrevet,stå på videre ,ikke la deg knekke av disse "bedreviterene" de er bare sjalue på seg å det du har fått til. Jeg er en fast leser av bloggen din, og følger på IG. 😊👍Stå på videre. Og lykke til med style of norway😉 heier på deg. Klem fra meg 😄

Tove Folke-Jonassen

14.06.2015 kl.23:12

Du kommer til å klare deg bra. klart alt er kjempe tøft nå. Å jeg føler med deg. Håper du kommer deg fort opp og fram igjen. Lest bloggen din i lang tid. Å du er jo så positiv og fremadstormende. Så ikke hør på negativ sprøyt. Vel denne gangen gikk det ikke, men du satset å prøvde. Gå med hevet hode du. Alle kan feile å jeg tror ikke det er noen i denne verden som ikke har gjort noen feil. Dette er ikke verdens undergang. Tenk på alt det gode du har rundt deg. Ønsker deg all lykke framover. Pust godt ned i magen, tenk gode tanker å gå gå videre. Klem fra meg.

Lise

14.06.2015 kl.23:17

Hei fine flotte deg.

Skjønner nå at det er en stund siden jeg har

vært innom bloggen din. Dette var bare så

utrolig trist å lese. Føler at dette fortjener

du virkelig ikke. Har vært i butikken din

mange ganger og alltid blitt møtt av en

blid flink og superhyggelig jente. Ønsker deg

virkelig bare alt godt og masse masse lykke til

videre. Håper du vet at du har gledet veldig

mange med all din kunnskap.

Får lyst til å gi deg en god klem og si at

du er mer enn god nok

Mina

14.06.2015 kl.23:23

Tøft skrevet av deg😊 håper alle de som har gitt deg slike kommentarer tar det til seg og gjør noe med seg selv!! Du er menneske du som alle andre. Håper det snur for deg og morgendagen blir bedre😊 jeg krysser hvertfall fingra for deg👍🏻

Tittntei

14.06.2015 kl.23:30

Du har vært en inspirasjonskilde helt siden jeg først begynte å lese bloggen din. Jeg håper ting ordner seg og at folk lærer seg å holde munn når de ikke har noe bra å si. Lykke til med alt, ting vil ordne seg til slutt!

Terese

14.06.2015 kl.23:45

Hei Camilla.

Har fulgt deg lenge. Du er fantastisk flink til det du driver med og en stor inspirator for veldig mange. Fortsett med det. :-) Ville bare ønske deg masse lykke til videre. Heier på deg. :-)Klem Terese

14.06.2015 kl.23:53

Lykke til med framtiden :)

Monica

14.06.2015 kl.23:59

Stå på dette klarer du ! Har vært en storfornøyd kunde, både i butikk og nettbutikk og elsker varene og stilen din :-) kan du fortelle litt mere om konseptet Style By Norway?? Det høres kjempespennende ut!!

Anonymi

15.06.2015 kl.00:17

Vi er flere som heier på deg enn de som trykker deg ned! Stå på! Fortsett å ha tro på deg selv - dette klarer du!!!

Edel

15.06.2015 kl.00:55

Tusen takk Camilla for all inspirasjon til hjem og stil:-)Tusen takk for at du turte å satse på drømmen din:-) Tusen takk for alt arbeidet du har lagt ned, er mange fine hjem i Norges land takket være deg:-) Tusen takk for all dritten du finner deg isteden for å gi opp:-) Tusen takk for all fritid du har ofret for oss lesere og kunder:-) Tusen takk for at vi har fått et lite innblikk i hverdagen og familien din:-) Tusen takk for at du deler gode og vonde dager:-) Tusen takk for at du tørr å vise at livet ikke alltid er en dans på roser:-) Tusen takk for at du har troen på at du kommer til å reise deg igjen:-) Du gir så mye mer enn inspirasjon på hjem og stil, du inspirerer på så mange flere måter:-) Kan ikke tenke meg hvor jævlig det er for deg nå, at enkelte mennesker kan være så stygge?? Vi har vel alle lært at man ikke skal sparke noen som ligger nede? De fleste skjønner vel at dette er tøft og vondt for deg. MEN er nok mange som fortsatt har troen på deg:-) Å det nye navnet er kjempe stilig:) Masse lykke til:-)

Kristin

15.06.2015 kl.01:09

Til deg som sitter å tar et parti over en konkurs, skam deg virkelig! Camilla har gjort mer enn de fleste for å gå dette til, at salget og hun ikke hadde andre muligheter er strengt talt slik fakta f... Er! Jeg blir så provosert av at voksene mennesker som har vært i dette yrket i så mange år og selv sikkert vært med på motgang kan sitte å være skjekanerende og brutale i sine utsagn mot en ung jente som har prøvd mer enn de fleste på å få det til.. Logikken og forståelsen hoslevrandører og følgere blir usmakelig på lik linje som din kommentar Lisa.( eller hva du kaldere deg) Det er vel normalt å dra på ferie og kose seg selv om man sliter på jobben, så vidt dere vet kan dette være en gave tur, en tur for å komme seg litt bort og om Camilla kjøper seg en veske! Seriøst! Skam dere om dere mener hun ikke kan kjøpe noe til seg selv fordi jobben ikke gjør seg selv. Hun er jo fast ansatt toppblogger med en mann som også tjener penger. Hvordan de styrer sitt private er ingen levrandører sin sak. Hun har selv satset en million kr, nå må du skjerpe deg! Privat liv har alle rett på uansett hva de jobber med eller hvem de for. Konkurs er det helt lovlig å gå her i landet, og rart er det at ikke melder/meldte krav i boet. Det er normalt i slike saker,ikke å spekulere ,synse og være slem.

Camilla , vi selger masse lekkert av puter, pledd, lamper +++ kontakt meg på Mail så kan du handle av oss! Vi er mange levrandører der ute som ikke ønsker å høre på slik sinne fra de som tydelig ikke vet hvordan og hvor brutal denne bransjen er!!

PS liza! Camilla skylder ikke på noen , men hun får frem et sabla godt poeng de aller fleste burde tenke litt over!

Håper jeg hører fra deg kjære Camilla .

15.06.2015 kl.01:30

Trist!!!!

Håper for guds skyld du fortsetter med bloggen og at det går bra med deg<3

Therese Pettersen

15.06.2015 kl.02:10

Jeg blir så satt ut av enkelte mennesker. Folk er så tragiske, virkelig. Det å drive for seg selv er vanskelig, og når ting går galt, så går det galt, så enkelt er det! Synd det som har skjedd med villapaprika, men håper på det beste for dine nye prosjekter, for du er så flink i det du gjør. <3 Håper virkelig at du preller av deg all dritten du får, for det er virkelig ikke fortjent! Stå på!!

klem fra meg <3

anna

15.06.2015 kl.05:42

du är en fantastiskt duktig o inspirerande kvinna. du kommer lyckas fantastiskt med nästa projekt, det VET jag! har aldrig sett nån som har sånt öga för inredning, skulle lätt rekommendera dig till någon som behöver tips vid tex ett nytt hus, ett helt nytt hus som ska inredas, kanske homestyla inför mäklarvisningar osv, framtiden är din!! du är jättebra!!! kram från anna i sverige

Mette

15.06.2015 kl.07:06

Du er ikke på noen måte mislykket Camilla. Du har en stå på vilje, og mot som de fleste vil beundre. Du trenger ikke ta på deg skyld, men du bor på en liten plass, hvor folk er mere opptatt av hva naboen driver med, enn de er opptatt av seg selv og sine. Det er rett og slett ikke plass for å lykkes for sånne som deg i en liten by som Fredrikstad.

Håper du lykkes med ditt neste konsept:-) Gå ut litt smalere, og hold kostnadene nede, så vil du reise deg fort igjen.

linn

15.06.2015 kl.08:38

Du tok en sjanse de færreste våger å ta, du er en dyrekjøpt livserfaring rikere :-) det kunne også gått veldig bra, når man ikke tar sjanser får man heller ikke oppleve tap og gevinster . Heier på deg, du satset stort og slo deg hardt, men du er så ung of dette er nok bare starten på noe nytt :-D men kan du forklare litt mer hva du mener i første avsnitt ift leverandørene? Skjønte d ikke helt, er det leverandørene som har skyld i konkursen?

Monica

15.06.2015 kl.09:54

Hun mener nok på INGEN måte at dette er leverandørene sin feil, hvor tar dere dette fra? Hun beklager, men hun legger også med hva hun har gjort i god hensikt😃 men hun har lagt seg flat folkens!!! Dette var et innlegg jeg føler du fikk frem er godt poeng i Camilla! Drar folk noe negativt ut av dette også forstår jeg ingenting!!! Dette blir dumt! Hun sier hun er lei seg! Hva ønsker dere å få ut av å trykke Camilla mer ned, hun har sagt unnskyld på punkt og prikke !! Hva skal hun gjøre for noe mer!! Skjerp dere!

Lene

15.06.2015 kl.10:50

Den som våger, risikerer å miste fotfeste for et øyeblikk. Den som ikke våger, risikerer å miste seg selv.

Hege

15.06.2015 kl.10:53

Stå på Camilla☺ hev deg over nettopp slike mennesker som bare vil deg vondt! Har fulgt deg fra den gang du var med i unge mødre😉 vi gleder oss til å se mer fra deg og ditt nye konsept i fremtiden 👍👍👍👍👍👍 you rock

Sandra

15.06.2015 kl.10:55

Heisann Camilla. Hev hodet ditt og se framover. Alle går på tryne på den ene eller andre måten en gang i livet. Om de påstår de ikke gjør det så lyver de. Digger bloggen din og deg, så håper virkelig du klarer å koble ut de som ikke vil noe annet enn å lage kvalme (dessverre nok av de). Du har mange som støtter deg, stå på med den jobben som du elsker og ikke la noen fortelle deg hvordan du skal leve ditt liv. Stor klem

Veronica

15.06.2015 kl.10:56

Stå på!!😘

Linn

15.06.2015 kl.11:47

Kjære, vakre vene!! Syns ikke du skal sitte og unnskylde deg! Du har stått på og gjort ditt, og fy fader som du skal ha ros for det! Du er jo en mega inspirasjon! Så ung og så vellykket! Man er nødt til å prøve å feile i livet, slik er det desverre. Og enkelte ganger går det ikke alltid veien. Men fy, som du står på!

Jeg håper for alt i verden at ditt nye prosjekt blir som du ønsker og jeg ønsker deg alt godt og vil alltid følge bloggen og dine prosjekter, fordi du INSPIRERER.

Nettroll og andre misunnelige idioter kan ta seg en bolle og dra dit pepper'n gror.

Heia deg, aldri gi deg.

God klem💕

15.06.2015 kl.18:55

Hei:) jeg leste ikke alt det du skrev, men du skal ikke be om unnskyldning til noen Jeg syntes alt det du har fått til er utrolig bra jeg:) klem fra Monica

PT Elisabeth

15.06.2015 kl.19:47

De færreste vet hvor mye som ligger bak det å drive en butikk. Det er ikke ett liv i sus og dus, som mange tror! Det er hardt arbeid, og mye kostnader som ingen ser eller skjønner er der.

Det er enkelt å sparke folk som ligger nede, men fy så stygt og usselt!

Ønsker deg lykke til med nytt selskap! Heier på deg!

Hilsen ei som også driver butikk i samme gågate :)

Monica

15.06.2015 kl.20:02

Jeg synes du skal være stolt deg selv, for det gjelder å vite når det er på tide å gi seg, også. Det krever utrolig mye mot og kunnskap for å greie å avslutte før det går skikkelig galt. Det burde både leverandører og kunder være glade for. Tommel opp og et stort klapp på skuldra til deg! Det ligger mye lærdom i alt du har vært gjennom, og det tar du med deg videre som en styrke. Lykke til med nysatsingen! Det kommer nok til å bli helt knall! :)

Anita

15.06.2015 kl.20:23

få det ut :)

All applaus til deg, du er flink, du gjør som du skal du faller og du reiser deg, fallet er nok ekstra styggt når så mange med skadefro ser på, men fokuser på oss andre :) du skal opp og frem nå:) Det som har skjedd har skjedd og er fortid, gleder meg til å følge deg videre :) syns du er kjempeflink :)

Silje : )

15.06.2015 kl.20:30

Hei vakre Camilla : ) du er en stor inspirasjon for mange, jeg ønsker deg og din familie alt godt! ble lei meg når jeg leste innlegget, du fortjener ikke og få negative kommentarer...:( jeg håper det går bra med deg. Jeg heier på deg Camilla, ønsker deg masse lykke til. Håper du en dag ordner en ny nettbutikk : )stoor klem

Lizbeth Osnes

15.06.2015 kl.20:55

Du viser en helt enorm styrke, og ikke minst VILJEstyrke ved å skrive dette innlegget - og med å fortsette med det du brenner for. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; jeg har troen på deg! Aldri gi opp!

Stor klem fra meg.

Lise

15.06.2015 kl.21:45

Stå på! 💪 Det du gjør står det stor respekt av. Ikke hør på de negative kommentarene. 🙉 Står på sidelinjen å heier på deg. 👏💁💞

VillaPaprika

15.06.2015 kl.22:58

linn: ingen levrandører som er skyld i noen konkurs, det er ikke det jeg mener. Jeg mener bare det at jeg gjorde noe godt og alt av god hensikt. At vi gikk kokurs skyldes dårlig salg og økonomi i butikken . Enkelt og brutalt slik var det =) Ha en deilig kveld <3

anna

16.06.2015 kl.02:55

Det är inget misslyckande o du ska inte skämmas för du haft otur nu, det säger INGET om framtiden, alla kan få otur, du kommer lyckas med nästa sak, det vet jag, håll huvudet högt! o om nån kallar dej misslyckad är det DOM som är misslyckade. nya friska tag, du kan lyckas med allt fina du! INGEN är så duktig på inredning som du, du kan frilansa som stylist, inredare, samarbeta med nya husbyggen, mäklare, homestylning, ALLT det du är grym på, framtiden är din o LJUS!!!!!! va stolt över ditt mod o driv!!! kram anna

Laila

16.06.2015 kl.04:56

Søte Camilla!

Det er flere som heier på deg enn de som vil se deg falle, problemet er at det gjerne er haterne som bruker tid på å gå inn å skrive dritt. Folk er ikke like flinke til å klikke seg inn for å si noe pent. Så for hver negative kommentar så er det faktisk flere der ute som heller fokuserer på hvor flink til er til det du gjør enn omvendt. Det virker derimot ikke sånn ut ifra kommentarerene, men lesertallene dine taler for seg selv!

Men jeg opplever noe av det samme som du gjør, det er liksom en form for tabu å bruke mye tid og penger på hus, hjem og interiør. Men vet du hva? Jeg tror det er sjalusi som råder. Jeg har derimot kommet frem til at jeg må gjøre det som gjør meg lykkelig, jeg kan ikke bry meg om hva alle andre mener for da blir man gal! Uansett hva man gjør så er det alltid noen som vil være imot det du driver med, men so what! De lever ikke ditt liv, de trenger faktisk ikke forstå en dritt!!! Det er helt riktig av deg å tro på deg selv og det skal du fortsette med!

Jeg heier på deg og nytt konsept, blir spennende å se hva det går ut på!

Klem fra meg

Til 4knites eller closetomyheart!

16.06.2015 kl.10:48

Jeg har handlet skjerf fra dere fra carma og villapaprika (bestiller på nett) og nå deres nyeste kunde, men nå er jeg KVALM!

Dere som levrandør lever av oss kunder og butikker som skal få ut deres produkter! At du står som levrandør og sparker ei som alt ligger nede sier som nevnt over at dere bare tenker penger!

Et konkursbo kan alle kjøpe og det er vel ikke annerledes for Camilla som selv har tapt penger å ønske å få mulighet til å få igjen noe av sitt tap som dere. Vp er og var en butikk og her i landet er konkurs for de aller fleste trist og leit selv om det er lovlig. Jeg synes de ulike levrandørene som truer og er kun ute etter å påpeke skyld og skam skal tenke seg to ganger om! Jeg vil ihvertfall ikke handle mer nå av dere etter din edle kommentar!

Slett kommentaren hennes og fjern dit svar til dem Camilla! Vi er mange kunder nå som levrandørene har færre etter dette. Vi følger deg og ikke dem ! Dra til leddet selv, så kan du starte ren konkurranse med de istedenfor. Du er dessverre ikke den første levrandører slenger drit om og garantert ikke den siste! Legg pengene dine et sted som ikke de har glede av💪

Anonym

16.06.2015 kl.11:08

Hva faen er dette!!!!!!?

Alle forstår vel at man står seg selv nærmest og at en konkurs ikke er noen gevinst! Her sitter profesjonelle gjerne 40-50-60 år gamle levrandører å prøver å lire ut at Camilla har en form for gevinst ut av dette! Jeg er selv selger for stylebynorway nord i landet og når levrandører begynner å ringe oss å true oss sier det sitt! Vi begynner å blir gode profilerte profiler i media selv og måten levrandører skal "ta" Camilla på er kvalmt! Dere kunne kjøpt varelageret selv!! Så hadde vi slippet å selge det og frontet deres produkter mer!

Hege

16.06.2015 kl.12:04

Hun har sagt unnskyld, lagt seg helt flat! La nå jente være! Jeg blir uvel av måten dere skal troppe dere sammen. Hun er konkurs, hun har tapt, hun blir kjeftet på og får dritt hver dag ! Nå holder det!!

Arne

16.06.2015 kl.13:43

Hei Kamilla.

Leit at butikken ikke gikk lenger. Det er ikke din feil. Gågaten i Fredrikstad er jo tom for mennesker. Det er det det egentlig handler om, ingenting annet. Fredrikstad kommune bruker masse eiendomsskatt penger på å gjøre det fint. Men det handler egentlig om at Fredrikstad sentrum har begynt å bli et forlatt sted. Kommunen burde markedsføre at man kan stå gratis på FMV tomta, istedenfor å gjøre vedtak om betalingsparkering, slik det er nå er jeg usikker på hvor jeg skal stå og da drar jeg heller til Østfoldhallen. Så jeg håper du ikke tar dette tilbakeslaget personlig og heller ser fremover mot nye utfordringer. Vi fra Fredrikstad heier på deg. Ha en fortsatt fin sommer.

merete

16.06.2015 kl.19:06

Hei Camilla.

Jeg er imponert over hva du får til og unner deg å drive videre med StylebyNorway, men undrer meg over at det ikke er registrert i Brønnøysund, forstår du har slettet kommentaren jeg sendte tidligere, det er jo ikke noe positivt.

Har fulgt bloggen din lenge og vurderte nå å kjøpe noe på lagerutsalget. Trenger da en kvitterng til mitt regnskap, derfor spørsmålet om Brønnøysund. Kanskje du kunne svare til min mail? mris@frisurf.no om du ikke vil forklare noe på bloggen din.

Lykke til videre. Håper på et svar.

Tonje akershus

16.06.2015 kl.19:18

Synd at VillaPaprika ikke gikk som du drømte,synd at mange voksne mennesker ikke noen gang klarer å oppføre seg.... Jeg kjenner at jeg får vondt langt inn i hjertet av det.... Du er en SUPER jente,mamma,kjæreste,og alt annet du er for de rundt deg. Jeg har fulgt bloggen din en del år nå og jeg ønsker deg og dine ALT godt for nå og for fremtiden. Jeg håper du om en stund vil klare å heve deg over de som ikke er no fine mot deg nå. Det er i storm og styggvær du virkelig ser hvem det er verdt av venner å satse på i fremtiden.... Jeg håper du vil dele masse med oss gode lesere om bryllup og forberedelser og ikke minst om den store dagen når den kommer. Jeg heier på deg,kjærligheten og på at du vil komme deg opp av gjørma å faktisk klare å heve deg over dritt folka du har hatt rundt deg i VP sin historie.

God sommer.

Hilsen fra ei jente på 34år i Akershus

Mari

16.06.2015 kl.20:11

Hei, Camilla.

Jeg har lenge fulgt bloggen din, dog litt sporadisk i perioder. Jeg har fått masse gode tips og inspirasjon til løsninger i eget hjem.

Jeg fikk sjokk jeg nå, for jeg har ikke vært så flink til å lese kommentarene til innleggene dine.

Det er mange "bittebittesmå" personer der ute som ikke har mot og "baller" nok til å gå sin egen vei og til å gjøre noe konstruktivt og godt for samfunnet. Deres hobby er å dytte andre ned fordi de ikke tåler at noen lykkes og har tro på seg selv og egne prosjekter. FUCK DEM!!

Ingenting er deiligere enn å sette seg ned etter en lang arbeidsdag og bare kose seg med bloggen din. Alle tiders!

Har selv kjent janteloven på kroppen i livet da jeg også er en person som sier det jeg mener og ikke er redd for å by på meg selv. Det kan gjøre vondt, men Gud så godt det er å være seg selv.

Jeg håper og tror at du "sprenger" glasstaket og at du kjører på!!

DIGGER DEG!

17.06.2015 kl.08:24

Har følgt deg i ett års tid, og må bare si at du er flink med det du driver med. Er ikke den typen som legge igjen kommentarer, men nå bare måtte jeg si noe :) en kjempe fin blogg, ett pågangsmot som er helt rått. En familie som er kjempe heldig som har deg. Trøst deg med at butikker rundt i hele landet sliter. Ønsker deg lykke til videre med nye prosjekter, og steng ute alle negative kommentarer, de fortjener absolutt ikke din oppmerksomhet.

Karina

18.06.2015 kl.13:53

Flott innlegg, Camilla!!. Lenge leve janteloven,; må bare ikke tro at du er noe.... Så lenge en beholder sin integritet og vet hvem en er, blir det som urettmessig sies om en bare støy 😉. Masse lykke til 💗

Grete Gjevik

18.06.2015 kl.20:11

Følger bloggen din jevnlig, liker den best av alle. Du virker så livsglad, dyktig og har et fantastisk fint hjem og butikk. Hvis jeg har en dårlig dag, så hjelper te og titte litt på villa paprika😃 Synes du har blitt behandlet dårlig av mange. Mye missunnelse ute og går. Jeg er glad i interiør selv og kunne tenkt meg en jobb i bransjen... Men, redd for og gå ut av komfårsonen. Men, ser på mulighetene rundt meg:) liker din tvers igjennom ærlighet, jordnærhet 😃 Hilsen fra høstkalde Trondheim 😉

Kristine

18.06.2015 kl.22:08

GO GIRL!!! 👊😉

VillaPaprika

19.06.2015 kl.10:15

merete: firmaet er betalt med aksjekapital og sendt til brønnesund registeret, hvor lang tid det tar før det står der vet jeg ikke, men vi har fått åpnet vår konto der så det kan ikke stå på mange dagene..=)

Jenny T

20.06.2015 kl.23:57

Kjære Camilla!

Du har ingenting å unnskylde! Vi er fremdeles mange som tror på og beundrer deg for den fantastiske viljen du har. Jeg setter enormt stor pris på at du i det hele tatt lar oss få ta del i litt av din verden, til tross for alle uhyggelige mennesker som kommenterer og finnes der ute.

Skriv en ny kommentar

hits